En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a.arkadaşlar günaydın.
bütün arkadaşların yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.

Ağır Abi link=topic=7169.msg502546#msg502546 date=1325418714' Alıntı:
S.a aslm biletlerden 108 tl çıktı bilet parasını çıkardık :D hayallerı seneye sakladım :)
yalan atma muhtar büyük ikramiye Ispartaya çıktı,
iyi bak biletlerine.. uyy-*s

Ağır Abi link=topic=7169.msg502570#msg502570 date=1325420242' Alıntı:
mas-*-s yok bişey :)
tüğbe üzüldüm şimdi : ' (, listede Isparta yı görünce tamam dedim muhtarda bu bilet. alk-*s kısmet seneye muhtarım.
ben buyıl biraz yaklaştım son 3 rakkamla bir bileti tutturdum.son 7 rakkama az kaldı.

:D :D selamün aleyküm dostlar. Herkesin bu yılıda bir önceki yılından daha güzel olur inşallah sevdiklerimizle bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Lale içersen o kadar olacağı oo ;D

bartu link=topic=7169.msg502574#msg502574 date=1325420513' Alıntı:
tüğbe üzüldüm şimdi : ' (, listede Isparta yı görünce tamam dedim muhtarda bu bilet. alk-*s kısmet seneye muhtarım.
ben buyıl biraz yaklaştım son 3 rakkamla bir bileti tutturdum.son 7 rakkama az kaldı.

Boşver abi onun çıkmaması daha hayırlı detsız başına dert al bnce yoklugu değil varlığı dert o paranın cidd*-*-*

S.a millet 2012nin ilk günü karlı oldu sabahtan beri yağıyor kar profildeki fenotlara da kavuşamayacaz artık seneye :)