En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Çağrı link=topic=7169.msg528194#msg528194 date=1328313931' Alıntı:
bence bunun hpsini hesaplamaya gitti ama işin içinden çıkamadı yarın netleştirir ;D

Uploaded with ImageShack.us

la ön tekerlerden biri ters takılmış neden acaba bi soralım hp ekliyomuki bu şekilde zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

anayurtlu link=topic=7169.msg528198#msg528198 date=1328314223' Alıntı:
la ön tekerlerden biri ters takılmış neden acaba bi soralım hp ekliyomuki bu şekilde zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
cultra yaptıysa bi nedeni vardır gardaşlığım 3-5 hp katıyodur belki ;D

ben daha fazla dayanamayacağım arkadaşlar uykum yok ama gülmekten çatlayacağım,
herkeze iyi geceler....

İyi geceler mustafa abi aman dikkat et fazla gülme diyecemde gülünmeyecek gibi değil ki zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

bartu link=topic=7169.msg528205#msg528205 date=1328314557' Alıntı:
ben daha fazla dayanamayacağım arkadaşlar uykum yok ama gülmekten çatlayacağım,
herkeze iyi geceler....
:D

iyi geceler abi hakkaten iyi güldük bu gece :)

iyigeceler arkadaşlar mevlüt kandiliniz mubarek olsu :)

Nedir bu valtra hikayesi yaw telefondan giriyom bulamadım .d.d

Çağrı benim konuyu silersen tabi taşıyacak yer arasun böyle ;D zuha-*-s ha bu arada ben 2 gün giremicem çok dağıtmayın forumu yola gidiyorum geldiğimde bomba gibi gelicem.Cold start videosu ve kar resimleri ile :8 Erken kalkan yol alır demişler hadi allaha emanet olun muhterem panpalarım.

s.a herkese günaydın cidd*-*-* güneş yüzünü :D çok güzel gösterdi burada selamsız geçmeyelim dedim ıuy*u-*

buraya bir de ben bakayım dedim ama millet kopmuş haberimiz yok çağıranda yok selam arkadaşlar,

ben gözü fendt e diktim erkunta ALLAH yardım ede.bir fendt hastalığı sardı dün sordum 82 bin euro diyor sıfırına ne yapacam bilmiyorum

Dqn link=topic=7169.msg528267#msg528267 date=1328352421' Alıntı:
Hayırlı günler :) Bir klavyeyi daha kırdım.. Şimdi yenisini aldım kaliteli bişeye benziyor..
hayırlı olsun ok-*-s bu sanal alemde klavye delikanlıları olduğu sürece çok klavye kırarız biz ;D

gokhanozkan link=topic=7169.msg528272#msg528272 date=1328353124' Alıntı:
hayırlı olsun ok-*-s bu sanal alemde klavye delikanlıları olduğu sürece çok klavye kırarız biz ;D
zuha-*-s Massey düşmanları olduğu sürece zuha-*-s Eski klavye neydi biliyonmu 6000 ileti yazdı :)

Dqn link=topic=7169.msg528276#msg528276 date=1328353527' Alıntı:
zuha-*-s Massey düşmanları olduğu sürece zuha-*-s Eski klavye neydi biliyonmu 6000 ileti yazdı :)
perkins 6000 e kadar dayanabilmiş zuha-*-s zuha-*-s