En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a reklam arasında bi uğrayım dedim siteye arkadaş bereket tv yi izledikten sonra bi 5 10 gün garaja gitmeyim o motorlardan sonra garajdakini görmek moral bozar gibi hıh-*-s

anayurtlu link=topic=7169.msg528584#msg528584 date=1328388746' Alıntı:
S.a reklam arasında bi uğrayım dedim siteye arkadaş bereket tv yi izledikten sonra bi 5 10 gün garaja gitmeyim o motorlardan sonra garajdakini görmek moral bozar gibi hıh-*-s
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D

anayurtlu link=topic=7169.msg528584#msg528584 date=1328388746' Alıntı:
barış o traktörler bizim tarla yollarına sığmaz sığsada hani işleyecek toprak adamların bahsettiği dekarları iyi dinle zuha-*-s

ahmet kesikbaş link=topic=7169.msg528596#msg528596 date=1328389249' Alıntı:
barış o traktörler bizim tarla yollarına sığmaz sığsada hani işleyecek toprak adamların bahsettiği dekarları iyi dinle zuha-*-s

adamlar hektar hesabı yapıyo abi biz en iyisi 1 2 hafta tarla motor muhabbeti yapmayalım :D Babamlarla fuara gittiğimizde fent e falan baktık yanımızdaki amcanın bi lafı geldi aklıma eve gidince 1 hafta bizim motorlara binmeyelim diyodu zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

A. selam hayırlı sabahlar trakkulupcüler pazar pazar ne edersiniz :)

arkadaşlar yenî çıkan valtralarda direksiyonün önünde bi monitör var o ne işe yarıyor bilgisi olan varmı ?

memory43 link=topic=7169.msg528756#msg528756 date=1328429422' Alıntı:
A. selam hayırlı sabahlar trakkulupcüler pazar pazar ne edersiniz :)

valla biraz geç oldu ama memleketi satın alıyorduk ki tam imzaları atıyorduk bir de baktık hayal kuruyormuşuz zuha-*-s zuha-*-s

şu fendt ler biraz fazlamı abartılıyor ne heralde bundan daha üztünleri varmış ben kaçırdım ama bereket tv de ki programda yeenilmiş galiba ,

hadi biraz fendt i yere vuralım kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş.