En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ben kaçar yarın tüm trakkulup halkıyla görüşmek üzere ;)

Trip atmasın, dırdır etmesin, hep elimin altında gözümün önünde olsun ve nazlı nazlı süzülsün istiyorsanız.. Japon balığı alın. :) :)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Merhaba, Türk sanayi harekete geçti,piyasa karışacak... :D :D

bereket. link=topic=7169.msg532250#msg532250 date=1328786226' Alıntı:
S.ALEYKÜM
Hayırlı günler,
dükkan yine kapalı kalmış :S

A.Selam abi..

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Selamueleykim. Alman hastanesine geldim mileti gorseniz sanki almanyaya gitmisler gibi bi havalari var :) bu ne yaman celiskidir anne .

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg532296#msg532296 date=1328792489' Alıntı:
Nerde bu milet nerde bu devlet nerde bu trakkulup kardesligi bi rekoru kiramadiniz gitti.
A.SELAM rekor evlatlara, belkide torunlara miras kalacak bu gidişle... ;D

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Lafin gelisi dedik bunu serefli kardesim cidiye alma . Senin konuyu nereye cekmek istedigin beli ama k.bakma cocuk diyilim gaza gelmem yanliz sana bi cvp vermek gerekir ben bu ulkede yasiyorsam vergimi veriyorsam ben turkiye cumhuriyeti vatandasiyim diyorsam devlet bana hizmet etmeye mecburdur eyer sana hizmet etmiyorsa devlet bu suc devlete diyil senin koyun olmandandir....

kimse yokmu?? ;D zuha-*-s ibneler bizim 3 çuval kömürü indiragandi yapmışlar yarın bi kilit vurımda n** çalarlar at-*-* kız-*sw şyt-*-sa

saimbal link=topic=7169.msg532724#msg532724 date=1328813341' Alıntı:
kimse yokmu?? ;D zuha-*-s ibneler bizim 3 çuval kömürü indiragandi yapmışlar yarın bi kilit vurımda n** çalarlar at-*-* kız-*sw şyt-*-sa
aman sağlam kilitle, şimdiden çalınırsa.........mart kapıdan bastırınca. ;D