En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bereket. link=topic=7169.msg532731#msg532731 date=1328813582' Alıntı:
aman sağlam kilitle, şimdiden çalınırsa.........mart kapıdan bastırınca. ;D
kazma kürek Allah ne verdiyse zaten kömür kalmadıydı 4 torba vardı 3 ünü araklamışlar pompalıyla yatacan kömürlüğe şety*-* şety*-*

saimbal link=topic=7169.msg532724#msg532724 date=1328813341' Alıntı:
kimse yokmu?? ;D zuha-*-s ibneler bizim 3 çuval kömürü indiragandi yapmışlar yarın bi kilit vurımda n** çalarlar at-*-* kız-*sw şyt-*-sa
dikkat et diğerlerinide çaldırma bi köpek bağla oraya tamamdır. ;D noldu senin şohben düzeldimi... :D

ALİ DURMUŞŞŞŞŞ link=topic=7169.msg532743#msg532743 date=1328813906' Alıntı:
dikkat et diğerlerinide çaldırma bi köpek bağla oraya tamamdır. ;D noldu senin şohben düzeldimi... :D
yıkancam zaman büyük bi sigorta takacam şimdilik b25 var sigorta olmasa pcyede elektrik gelmiyo :)

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Aha baslar baslamaz 100 kisi uldu dunku cocuk polata bak hele kurusiki akrebi nasilda kulaniyo basimiza rambo kesildi :) .

Neye hazir mi catisma var usta :) eee kurtlar vadisi izleyince paranoyak oluyo insan.

Kim demiş hata yaptın :) Ben elimden geleni yapıyorum :) Muzaffer ile Mahmut olunca coşuyor hemen sayfalar değişiyor..
Rekor bahane, Maksat muhabbet olsun..

Dqn link=topic=7169.msg532783#msg532783 date=1328815348' Alıntı:
Kim demiş hata yaptın :) Ben elimden geleni yapıyorum :) Muzaffer ile Mahmut olunca coşuyor hemen sayfalar değişiyor..
Rekor bahane, Maksat muhabbet olsun..
sonrada forbidden ;D zuha-*-s zuha-*-s

Pek fazla kimseyi tanimam burda ama insallah iyi dostluklarda kardesliklerde kururuz bide rekoru kirmakta artik bende varim bazen sacmalasamda k.bakmayin simdiden