En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg534598#msg534598 date=1328962670' Alıntı:
Bende birde dizüstü varya ordan ayrıntılı kullandığım için öyle geliyor bana )))
hm tm dizüstüne xp gitmez :D 5455e hisarlar kabin atmak gibi zuha-*-s zuha-*-s

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

forbidden olmamak için sereverin büyütülmesi gerekir buda masraflı olduğundan biz gariban çiftçile idare edicez artık böyle

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg534764#msg534764 date=1328975305' Alıntı:
Selamueleykim arkadaslar hayirli aksamlar keyifler havalar nasil.

çok uzak değiliz keyifler şöyle böyle ama siirtte bu gün havalar güzeldi alış veriş yerlerinde iğne atsan aşağı düşmezdi

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Siirtli bi asker arkadasim vardi lokantasi vardi acaba ne oldu ona insallah iyidir. Serefli kardesim diyarbakirdada havalar guzel burda ninova diye bi alis veris merkezi acilmis oyle boyle diyil suriyeli bi sehin diyolar kalender insat yapti dehset calisiyor kirasi metrekare ozeri veriliyo metre karesi 20 dolar adamlarda para var kardesim :)

Hebun021 link=topic=7169.msg534875#msg534875 date=1328980188' Alıntı:
Siirtli bi asker arkadasim vardi lokantasi vardi acaba ne oldu ona insallah iyidir. Serefli kardesim diyarbakirdada havalar guzel burda ninova diye bi alis veris merkezi acilmis oyle boyle diyil suriyeli bi sehin diyolar kalender insat yapti dehset calisiyor kirasi metrekare ozeri veriliyo metre karesi 20 dolar adamlarda para var kardesim :)

BEN orayı biliyorum inşaat halindeydi açılmışmı urfa yolu üzerinde huzurevler de petrolün yanı ;

parası olan para kazanacak işmi yok kardeş
Dqn link=topic=7169.msg534874#msg534874 date=1328980164' Alıntı:
Hoşbuluk abi :) Neden acaba hayvansevermi şety*-*

hı hı baya sever öyle sever ki plav ile onu ne biçim yer bana daha yemek nasip olmadı kız-*sw kız-*sw kız-*sw bu kış baya uğraştı ama ben geldikten sonra avlamış başka başka zamanlarda üç tane vurmuş bana anlatıyo.bi tanesi yaralı kaçmış deliğe girmiş erinmemiş ev gelmiş ateş götürüp deliğe tütsü vermiş çıkınca yakalmaş zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg534878#msg534878 date=1328980635' Alıntı:
BEN orayı biliyorum inşaat halindeydi açılmışmı urfa yolu üzerinde huzurevler de petrolün yanı ;

parası olan para kazanacak işmi yok kardeş
hı hı baya sever öyle sever ki plav ile onu ne biçim yer bana daha yemek nasip olmadı kız-*sw kız-*sw kız-*sw bu kış baya uğraştı ama ben geldikten sonra avlamış başka başka zamanlarda üç tane vurmuş bana anlatıyo.bi tanesi yaralı kaçmış deliğe girmiş erinmemiş ev gelmiş ateş götürüp deliğe tütsü vermiş çıkınca yakalmaş zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
;D Tavşanı yemesi pek güzel olmuyor sadece avı güzel. Spor yapıyorsun biz o gün av alanına kadar 5 km yürüdük, 5 km dolandık, 5 km de dönüş en az 15 km yürüdük çok iyi oluyor. Hemde zevki bir başka. Köye getirince tavşanı yiyesin gelmiyor.