En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Dqn link=topic=7169.msg534883#msg534883 date=1328980906' Alıntı:
;D Tavşanı yemesi pek güzel olmuyor sadece avı güzel. Spor yapıyorsun biz o gün av alanına kadar 5 km yürüdük, 5 km dolandık, 5 km de dönüş en az 15 km yürüdük çok iyi oluyor. Hemde zevki bir başka. Köye getirince tavşanı yiyesin gelmiyor.

yiyin yiyin afiyet olsun
sivasın merkez köyündemisin

ben gürünlüyüm

En uzun topic rekorunu trakulup ile kiralim

Evet orasi simdi tamamlandi benim dairede onun tam karsisinda gelirsen tekrar haber ver seni misafir etmek isterim serefli kardesim :) .

Dqn link=topic=7169.msg534883#msg534883 date=1328980906' Alıntı:
;D Tavşanı yemesi pek güzel olmuyor sadece avı güzel. Spor yapıyorsun biz o gün av alanına kadar 5 km yürüdük, 5 km dolandık, 5 km de dönüş en az 15 km yürüdük çok iyi oluyor. Hemde zevki bir başka. Köye getirince tavşanı yiyesin gelmiyor.

senin bu yaşta sporla ne işin olacak maşaallah toprağım üzerine yanlışlıkla çatıda tuğla düşse yere girersin

Ynt: En uzun topic rekorunu trakulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg534888#msg534888 date=1328981089' Alıntı:
Evet orasi simdi tamamlandi benim dairede onun tam karsisinda gelirsen tekrar haber ver seni misafir etmek isterim serefli kardesim :) .

hayırlısı be kardeş tam üç yılım geçti diyarbakırda oradan sonra buraya biraz zor alıştım güzel memleket birazda siyesete alet etmeseler tam yaşanak şehir
sanayide ki traktör galerilerini her cumartesi turlardım orada abdullah abi var mf filan getirp satıyor çok iyi bir abiydi

Tavsan eti guzel yanliz insan kesmeye kiyamiyor yaw benim 30 kadar tavsan var ha bire cogaliyorlar ne yapacam bende bilimiyorum.

Eee ne yapalim be serefli kardesim bizimde basimizin belasi bu siyaset yapan itler yoksa diyarbakir cok daha hizli gelisir de neyse elbet bi gun bu serefsizlerden de kurtuluruz ..

Hebun021 link=topic=7169.msg534895#msg534895 date=1328981439' Alıntı:
Tavsan eti guzel yanliz insan kesmeye kiyamiyor yaw benim 30 kadar tavsan var ha bire cogaliyorlar ne yapacam bende bilimiyorum.
Sen buraya getir doğaya bırak şety*-* şety*-*

Dqn link=topic=7169.msg534891#msg534891 date=1328981274' Alıntı:
Bende Merkez Beştepe köylüyüm sivasa 30 km :)
hı iyi yakınmış bizim merkeze gelip gitme uzaklığından dolayı hep sorun oluyor ama güzel şehrimin insanına kurban olıyım ne kadar güzel şehir hiç doyamadım 4 eylül sanayi sitesinde erkunt bayisi var kemal abi ALLAH ondan razı olsun sayesinde çif çeker sahibi olduk oğlu İlyas ve kenan var bir yağmurlu günde geçen yaz ilya ile gece yarısı götürdük kamyonla geceçok yağmurlu olduğu için ilyas dönüşte gelemem diye yolda dönmek zorunda kaldı.hafif bir rampada köye 15 km kalası rampa demirleriyle indirdik bizim arabaylada babam gelmişti traktörü ben aldım babam kullanmayı bilmiyodu o zaman ben nette baya öğrenmiştim neyse gece gittik kimse görmedi sabah oldu dedemgilin köye gittim geceden dolayı görmedilerdi gelişini sabah bir görmelisin herkes yollara döküldü ağızları açık bakakaldılar.şimdi 90 lığıda öyle bir çekecen ne olur ama

He birakayim sonrada sen gelip vur benim tavsanlari muhammet :) .

Hebun021 link=topic=7169.msg534897#msg534897 date=1328981617' Alıntı:
Eee ne yapalim be serefli kardesim bizimde basimizin belasi bu siyaset yapan itler yoksa diyarbakir cok daha hizli gelisir de neyse elbet bi gun bu serefsizlerden de kurtuluruz ..

bür yerde okumuştum terör biterse diyarbakırı kimse tutamaz .becede geleceğin istanbulu olmaya aday bir şehir,
çünki etrafında ki bütün madenlerin hepsini işlemeye en uygun ulaşmı kolay şehir

Evet gercekten oyle serefli kardesim belki bilirsin gaziler dicle kent taraflarinda bi dunum arsanin fiyati 300 bin dolar olmus ıstanbuldanda pahli arsalar daireler habire ucuyor yatirim yapan misli misli kazaniyor .

Hebun021 link=topic=7169.msg534908#msg534908 date=1328982180' Alıntı:
Evet gercekten oyle serefli kardesim belki bilirsin gaziler dicle kent taraflarinda bi dunum arsanin fiyati 300 bin dolar olmus ıstanbuldanda pahli arsalar daireler habire ucuyor yatirim yapan misli misli kazaniyor .
ban diyarbakırı sorana derdim diyarbakırda toprağı kilo ile satıyorlar aynen öyle 1 dönümü 600 bin ile 1 trilyon olduğunu daha önceden biliyordum

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Gercekten oyle serefli kardesim bizim uckuyu yeni cezaevi taraflarinda bi akraba vardi 10 dunum tarlasi vardi yazin zebze falan ekip at arabasiyla koylere gidip satardi ama 2008 de sehir o tarafa dogru gidince adamin tarlasinin fiyati uctu oda satip bi kac hat aldi bide audi q 7 aldi :) kismet iste adamin sansi vardi .

Hebun021 link=topic=7169.msg534919#msg534919 date=1328982789' Alıntı:
Gercekten oyle serefli kardesim bizim uckuyu yeni cezaevi taraflarinda bi akraba vardi 10 dunum tarlasi vardi yazin zebze falan ekip at arabasiyla koylere gidip satardi ama 2008 de sehir o tarafa dogru gidince adamin tarlasinin fiyati uctu oda satip bi kac hat aldi bide audi q 7 aldi :) kismet iste adamin sansi vardi .

diyarbakırı bilmeyen oraları bilmez,
yazık oluyor o güzelim araziler betonlaşıyor birde araştırma hastanesi açıldıya geçen yıl yanına hemen bir sürü site dikmişler bir ayda bir kaç tane site kuruluyor araziler tarım için çok önemli verimli yerler ama malaesef betona teslim oldular

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Evet otarafi oyle tarlari guzel verimli bi ara kanun mu ne cikacakmis falan dediler artik sehir daglik tarafa karacadag siverek tarafina gidecek tarim arazilerin oldugu bolgeye gitmeyecek diye ama 1 2 ay gecti gene ayni devam etmeye basladilar serefli kardesim kanuna ne oldu bende anlamadim :)

Hebun021 link=topic=7169.msg534919#msg534919 date=1328982789' Alıntı:
bundan 6 sene önce 5 bin liraya dayım minibüs hattı aldı davalıktı calışmıyodu gecen yaz dava sonuclandı kazandılar ama hala izin belgesi yok hat çalışıyor amma belge yok şuan değeri 125 bin lira izin belgesi geldiği zaman 250 bin lira oraya hastane yapılacak eğer oda yapılırsa 1 milyon
3 tane araba yaktılar çalışmıyo hat die :)
1. http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=158876
2. http://www.focushaber.com/minibusculer-ikinci-kez-minibus-yakti-h-41222.html
3. http://www.beyazgazete.com/video/anahaber/cnn-turk-12/2011/5/14/protesto-icin-3-kez-minibus-yaktilar-cnnturk-163236.html
3. sü başbakan mitinginin 100 metre ilerisi zuha-*-s

Hebun021 link=topic=7169.msg534928#msg534928 date=1328983309' Alıntı:
Evet otarafi oyle tarlari guzel verimli bi ara kanun mu ne cikacakmis falan dediler artik sehir daglik tarafa karacadag siverek tarafina gidecek tarim arazilerin oldugu bolgeye gitmeyecek diye ama 1 2 ay gecti gene ayni devam etmeye basladilar serefli kardesim kanuna ne oldu bende anlamadim :)

anlamayacak bir şey osman baydemirmidir kiremitmidir nedir sanki araziler umrundamı ki paralar dağ kadrosuna gidiyor sen ne sanıyon neden bu kadar para ediyoki araziler boşunamı istimlak ediliyo belediye izin vermese bir tuğla bile koyamazlar ama dediğim gibi devletin size hizmet için gönderdiği paralarda oraya gidiyor .öyle olmasa diyarbakırın bütün kaldırımları altın kablama olur