En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Bizimde minibus hatti var deyeri 1 tirilyon falan yanliz 2 yildir belediye bize etmedigini birakmadi ha bire ceza kesiyor davaya verdiler ama nasil olucak bizde bilmiyoruz son zamanlarda minibusleri kaldirip yarim otobus yapacaklar diyorlar ama beli diyil hayirlisi.

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg534936#msg534936 date=1328983670' Alıntı:
Bizimde minibus hatti var deyeri 1 tirilyon falan yanliz 2 yildir belediye bize etmedigini birakmadi ha bire ceza kesiyor davaya verdiler ama nasil olucak bizde bilmiyoruz son zamanlarda minibusleri kaldirip yarim otobus yapacaklar diyorlar ama beli diyil hayirlisi.
işiniz gercektan zor abiya belediye yapmadını koymuyo en güzeli izmirin hatları hem değerli hem adamlar yolcuya doymus gittin yere kadar para veriyon otobüsde yok denecek kadar az belkide yok ;D

Ondan hic bi supemiz yok serefli kardesim osman iti pic gibi akili arkasinda picler olmasa 5 dkda yasatmazlar pezevengi de neyse .

Hebun021 link=topic=7169.msg534936#msg534936 date=1328983670' Alıntı:

HAKKINIZDA hayırlısı

kızma ama kardeş minübüscüler yolcu için trafiği felç ediyorlarinsanların hayatını tehlikeye atıyorlar kaliteli yaaşmak herkesin hakkı

Kayseriye hiç gittinmi bilmiyorum ama öyle düzene sokmuşarki hayran kalırsın kameralı otobüsler filan ayakta yolcu olayı filan yok istediğine bin.ama diyarbakırada yolcular üst üstte para için adam üst üste dolduruyor kız-*sw

Kardes izmirde de var bizim buca bornova arasi gecensene belediye bize etmeyecegini birakmayinca orda aldik bi tane ortakli kirasi 5700 580 bine aldik simdi deyerleri artmis diyorlar ama bilmiyorum sadece kirama bakarim ben :).

Hebun021 link=topic=7169.msg534947#msg534947 date=1328984088' Alıntı:
Kardes izmirde de var bizim buca bornova arasi gecensene belediye bize etmeyecegini birakmayinca orda aldik bi tane ortakli kirasi 5700 580 bine aldik simdi deyerleri artmis diyorlar ama bilmiyorum sadece kirama bakarim ben :).

olsun kardeş herkesin amacı geçim derdi zaten çok çalışan çok değil çok ve düzenli çalışan kazanır kolay gelsin ok-*-s

Evet bu konuda haklisin serefli kardesim :) yanliz artik minibuslere ayakta yolcu almak yasak onun icin bizde arabayi doldurduk mu basariz bide indi bindi olmadi mi o ucar adeta :) ekmek parasi yanliz bizde biraz abartiyoruz bunun farkindayiz .

Saol serefli kardesim Allah ( c.c ) razi olsun yanliz izmirin belediyesi gercekten cok duzenli calsiyor 580 binlik mal aldik 300 tl masraf yaptik burda alsak bizden 30 bin hava parasi alir belediye .

Hebun021 link=topic=7169.msg534958#msg534958 date=1328984456' Alıntı:
Saol serefli kardesim Allah ( c.c ) razi olsun yanliz izmirin belediyesi gercekten cok duzenli calsiyor 580 binlik mal aldik 300 tl masraf yaptik burda alsak bizden 30 bin hava parasi alir belediye .

Allah ( c.c ) hepimizden razı olsun kardeşim.ben iki yıl koşuyolunda oturdum anıt parkın karşısında cadde üzerinde kapıdan çıkınca hemen minübüse atlarsın istediğin yere git.

Kosuyolu parki olmasin kardesim senin oturdugun yerin karisisi anit parki ofisin alt tarafinda isin neydi diyarbakirda ne is yapiyordun serefli kardesim .

Hebun021 link=topic=7169.msg534968#msg534968 date=1328985266' Alıntı:
Kosuyolu parki olmasin kardesim senin oturdugun yerin karisisi anit parki ofisin alt tarafinda isin neydi diyarbakirda ne is yapiyordun serefli kardesim .

yok zaten koşuyolu parkındaki anıttan bahsettim ben senin dediğin yerin anıt olmasını kabul etmiyorum şimdi burada konuşturma beni,iş icabı kardeş üç yıl durmak zorunda kaldım orasını karıştırmayalım :D :D

Eee peki serefli kardesim karistirma diyorsan karistirmayiz :) zaten kosuyolu parkini artik siyaset yeri yaptilar bizde artik orman parkta takiliyoruz artik tesislerdeki migrosun karsisinda orasi daha guzel :)

şerefli1 link=topic=7169.msg534945#msg534945 date=1328984061' Alıntı:
HAKKINIZDA hayırlısı

kızma ama kardeş minübüscüler yolcu için trafiği felç ediyorlarinsanların hayatını tehlikeye atıyorlar kaliteli yaaşmak herkesin hakkı

Kayseriye hiç gittinmi bilmiyorum ama öyle düzene sokmuşarki hayran kalırsın kameralı otobüsler filan ayakta yolcu olayı filan yok istediğine bin.ama diyarbakırada yolcular üst üstte para için adam üst üste dolduruyor kız-*sw
abi denizlideki minibüs sistemi çok güzel en gec 3 dk ya geciyo hatta hangisi yeni modelliyse ona biniyoz zuha-*-s istanbulda otobüse binsen her minibüscüye dua edersin denizlide minibüscüler basmaz çünkü 1.5 dakika önde giden araba vardır ve basarsa kendi yolcu alamaz...

saimbal link=topic=7169.msg534982#msg534982 date=1328985935' Alıntı:
abi denizlideki minibüs sistemi çok güzel en gec 3 dk ya geciyo hatta hangisi yeni modelliyse ona biniyoz zuha-*-s istanbulda otobüse binsen her minibüscüye dua edersin denizlide minibüscüler basmaz çünkü 1.5 dakika önde giden araba vardır ve basarsa kendi yolcu alamaz...

orası güzelmiş denizlide teyzem oturuyor ama gelmek nasip olmadı bir gelebilsem şu fendtleri gidip görecem tarlada fendt vario 820

şerefli1 link=topic=7169.msg535001#msg535001 date=1328986565' Alıntı:
orası güzelmiş denizlide teyzem oturuyor ama gelmek nasip olmadı bir gelebilsem şu fendtleri gidip görecem tarlada fendt vario 820
fuaramı gelecektin

saimbal link=topic=7169.msg535003#msg535003 date=1328986629' Alıntı:
fuaramı gelecektin

yok vale nickli aycan abi var genelde fendt bölümünde takılır o davet etmişti de ama gitmemin şimdilik imkanı yok izindede köyde iş çok çıkamıyorum birr yere şöyleki 24 gün boyunca tarladan çalıştığımdam ilçeye dahi gidemiyorum bazı dönemler

şerefli1 link=topic=7169.msg535012#msg535012 date=1328986860' Alıntı:
yok vale nickli aycan abi var genelde fendt bölümünde takılır o davet etmişti de ama gitmemin şimdilik imkanı yok izindede köyde iş çok çıkamıyorum birr yere şöyleki 24 gün boyunca tarladan çalıştığımdam ilçeye dahi gidemiyorum bazı dönemler
doğrudur abi iş herşeyden önde...

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

beyler bu akşam saat 22.00 da bereket tv de dev traktörler 2 var ilgilenenlere duyurulur :D