En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nh_fıat link=topic=7169.msg537654#msg537654 date=1329243371' Alıntı:
ben bulmuyom onlar beni buluyo zaten zuha-*-s hele var sınıfta bi tane :D tam benlik ben vurdukça dahada seviyoo :D ama çıkmıyos oda ayrı bişe ;)
kızda anormallik falan mı var nedir vurdukça daha çok seviyor... ;D zuha-*-s

o koyana kadar ben koyarım bu işlerde daha hızlıyım

hadi canım sende zuha-*-s zuha-*-s burda bi söz var ,, bekara karı boşamak kolay,, derler klb-*-s

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg537662#msg537662 date=1329243730' Alıntı:
tokadı yigince anlarsın dayanmayı ;D

abi sen şimdi mazi yi sorma mevzu derin diyorsun yani ;)

aynen öyle insan bazen yaptığı hatayı belkide yıllar sonra anlıyor ama iş şten vaz geçmiş oluyor şimdi olsa diyor neler yaparım ama boş geriye dönüşü olmayan bir yol girdiğin zaman dim dik gidersin geriye dönüş yok bana sorsan şimdi olsa ne lur sana diyim dağları taşları delerim insan anlıyorki bir ömür onunla geçiyormuş unutmak zor gardaş zor.

Gencler biraz daha dikkat edelim üslubumuza. Bi zaamet. Mart ayina saklayin enerjinizi, ama onu buraya yansitmayin. Hadi bakim....Millet iletilerini okusun, düzeltilecekleri, silinecekleri silsin. Beni yormayin aksam aksam....

satocan58 link=topic=7169.msg537674#msg537674 date=1329244366' Alıntı:
Gencler biraz daha dikkat edelim üslubumuza. Bi zaamet. Mart ayina saklayin enerjinizi, ama onu buraya yansitmayin. Hadi bakim....Millet iletilerini okusun, düzeltilecekleri, silinecekleri silsin. Beni yormayin aksam aksam....

başkanım gençlerin kanı sıcak bu günlük dokunmayalım bir zamanlar bizde aynı değilmiydik.vuruyorduk kırıyorduk.

şerefli1 link=topic=7169.msg537678#msg537678 date=1329244512' Alıntı:
başkanım gençlerin kanı sıcak bu günlük dokunmayalım bir zamanlar bizde aynı değilmiydik.vuruyorduk kırıyorduk.
yok be topraaam. 17 yasima kadar köydeydim zaten. köyde kimin sevgilisi olmuski bizim olsun, hemde 15 sene önce..sonrasi avrupa zaten..avrupada vurdu kirdi olmuyo..

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg537690#msg537690 date=1329244904' Alıntı:
yormayın satılmış abimi . hadi bakalım gençler :) saygılar satılmış abi :) bi yanlışımız olduysa affola
Sagol fatih.)) bu ara sogukda calisiyoz, oram buran donuyo valla. aha simdi yatak dösek yatiyom. yarina kadar toparlanirim insallah. bide sizi düsünmek zorunda kalmayim.))) akilli olun haa...

satocan58 link=topic=7169.msg537684#msg537684 date=1329244720' Alıntı:
yok be topraaam. 17 yasima kadar köydeydim zaten. köyde kimin sevgilisi olmuski bizim olsun, hemde 15 sene önce..sonrasi avrupa zaten..avrupada vurdu kirdi olmuyo..
haaa ben vurma kırma derken çocukken takılırlar ya hani bizde deriz döverim edrim filan yoksa diğer türlü ALLAH korusun kimsenin namusuna el sürmedim.çok kızarım öyle şeylere şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa
bende 19 yaşına kadar köydeydim çok masumca bir kızı sevdim askerden gelince isteddim o bizimkilein burnu bira havadaymış meğer haberimiz yok.çok büyük tepkiler aldım şimdide başak biriyle aynı çuval girmek zorunda kaldım.başkada ne bir arkadaşım oldu nede konuştuğum bir kız oldu.lise zaten melek lisesiydi dağın başında yurtta kaldık gece yurtta gündüz okulda bazen köye kaçardım anlarsın işte ama bütün her şey saman külü gibi oldu insanın dediği değil ALLAH ın dediği olur.herkes dilediğini yapmakta özgürdür ama her istediğinin sahibi olamaz.

kimsede uğrunda biri can veriyorsa terk etmesin hayat bazen mücadele etmeyi gerektirir iyi veya kötü sonuç ama zaferler mücedele ile alınır.

kimse kadınları kızları şöyle yaparım böyle yaparım demesin o senin çocuğunu anası oluyor senin anan nasılsa o da öyle

satocan58 link=topic=7169.msg537691#msg537691 date=1329245039' Alıntı:
Sagol fatih.)) bu ara sogukda calisiyoz, oram buran donuyo valla. aha simdi yatak dösek yatiyom. yarina kadar toparlanirim insallah. bide sizi düsünmek zorunda kalmayim.))) akilli olun haa...

ben bakarım abi sen yat bilirim oraları amcamda almanyada putzmeister şirketinde çalışıyor şimdi valla köyde soba nın yanında olacaksın vahh sıcakta hemen uykusu gelir adamın :)

aboww 5 dk çıktık ortalık karışmış neyse cvp vermim yoksa devamı gelir dier sayfada kaldı )))
A.S hoşgeldinz.
benm konuyada bakın bea garip kaldı :D