En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg542735#msg542735 date=1329685394' Alıntı:
bekliyoz bakalım hangi bölüme açacan sop-*-sa sop-*-sa
abi genede pek ümitlendirmeyeyim sizleri ama büyük ihtimal gideceğiz bilmiyorum artık haftaya düşünürüz :D

iyi aksamlar gencler...rahat duruyonuz dimi.))) havalar nasil oralarda...bizim burda güllük güneslikdi bugün...hani diet olmasam mangali yakacamtim...

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Havalar iyi sayilir abi bu gece don var sanki gubre atanlar karli mi oldu zararli mi oldu anlamadim bosver diyeti falan can bogazdan gelir derler :) .

satocan58 link=topic=7169.msg542753#msg542753 date=1329685826' Alıntı:
iyi aksamlar gencler...rahat duruyonuz dimi.))) havalar nasil oralarda...bizim burda güllük güneslikdi bugün...hani diet olmasam mangali yakacamtim...

yok abi ben esas duruşta duruyom ))) :D

valla abi dışarısı biraz soğuk herhalde ben pcnin başında saplanıp kaldım neyi aradığımı bende bilmiyorum ama işte öyle : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

servetim link=topic=7169.msg542997#msg542997 date=1329722778' Alıntı:
hayırdır satocann ne almanyası
tatile geldim servet.))) saka bi yana ben gurbetciyim...almanyada yasiyorum. bu yaz kesin dönüs var hayirlisiyla. sasirma yanliz gurbetcinin burda ne isi var diye...insan toprakdan kopamiyo...)))

satocan58 link=topic=7169.msg542998#msg542998 date=1329722884' Alıntı:
tatile geldim servet.))) saka bi yana ben gurbetciyim...almanyada yasiyorum. bu yaz kesin dönüs var hayirlisiyla. sasirma yanliz gurbetcinin burda ne isi var diye...insan toprakdan kopamiyo...)))
dönerken valizinde 1 fendt ,1 tane deutz getir.burada ihtiyacın olabilir. ;D

Herkese bol muhabbetler, biraz uzak kaldım siteye, işler yoğun olunca fırsat kalmıyor, bazen bir selam verip kaçıyorum kimse kusura bakmasın dostlar. Hepinizi özledim, biraz yazılanlara baktım, inşallah herkesin keyfi yerindedir. Hepinize selamünaleyküm, bereketli günler. :)

A.S iiiyidir allaha şükür güneşli bir hava amma dışarsı yinede soğuk yapacak iş yok işimiz trakkulup ve rekor ıuy*u-*