En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Selamueleykim hayirli aksamlar trakkulup ailesi ne var ne yok havalar nasil .

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

gokhanozkan link=topic=7169.msg543049#msg543049 date=1329731653' Alıntı:
dönerken valizinde 1 fendt ,1 tane deutz getir.burada ihtiyacın olabilir. ;D

valla tam konuyu okudum ben fendt isteyecektim sato abi ben bu fendt hastalığı yüzünden mesleği filan bırakacam şaka demiyom.

facede komşu köydeki arkadışın mcmick 95 inin acı feryadını izliyodum biraz geciktim zavallı acı acı çırpındı çıkamadı en sonunda kendini kaldırdı küllüğün içine attı ardındaki remorku bir tarafta kendi bir tarafta kaldızuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

sonradan nh ile mf 3060 da geldi ama onlar karda kendini dahi çekemiyorlardı ki mcmick i nasıl çıkarsınlar kaldı orada en son kepçe geliyordu ama video bitti göremedim ne oldu
ah erkuntum ah koçum benim yazın arkasındaki remorkta 4 ton hayvan gübresi ile ön ağırlığına kadar çamura batmıştıda yinede çıkıp gitmişti

Biz 3860 hema 4 tonluk romorku çamura oturttu. Kendisi kurudaydu. 480,240,550 utb bağladık çıkmadı. Biçer çekti çıktı :D Benim mf de köydeydi getirmemiştim.

omerfarukkoc link=topic=7169.msg543679#msg543679 date=1329763283' Alıntı:
evt la, bi bahar glse hem işler de baslasa arada işe arada okula gitsek ;D
Aynen ya şu aralar sırf monoton geçiyor. Her gün okul.. Baharın ne güzel köye gidip iş yapıp kafa dağıtıyorsun. Havalar ısınıyo camlardan düşüyoruz :D Derslerde kaynıyor :D

siz nediyonzz ya :D ben yaz gelmesin die dua edyom bunlarda çalışmak için dua etyo :D
hacıyla iş yapmakmıı cöö-*s

Olum biz tarlada amelelik yapmıyokki :D Motorla iş yapıyoruz :D )))

nh_fıat link=topic=7169.msg543696#msg543696 date=1329763690' Alıntı:
siz nediyonzz ya :D ben yaz gelmesin die dua edyom bunlarda çalışmak için dua etyo :D
hacıyla iş yapmakmıı cöö-*s
o senin sıkıntın hacım :D
yaz geldi mi babamı tarlaya getirmem ben ;D
zaten harmanı kaldırmak ve anızları aktarma işi kalıyo onlarıda biladerle ben yapıyoz, pancar ve fasulye sulamasını da ciftci ayarlıyo işte :)

hatta bu sene harmanı kaldırdıktan snra bi tanıdıgımda nh tn75da ve nh bc5040hb balya makinası var gecen sene yeni aldı hem akrabam hem arkadasım olan birisi ile gecen sene balya yaptılar, onunla beraber balya yapmayı planlıyorum ;D
aylık 1400 den :D