En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Elbet bizde biliriz lafı en inceden dokundurup, içini acıtmasını...
Lakin kıyılıyoruz; ama kıyamıyoruz sevdiklerimize işte ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

S.Aleyküm ..Hayırlı akşamlar... :) :)

Dqn link=topic=7169.msg545011#msg545011 date=1329937467' Alıntı:
tt 65 getirsen yine fayda yok.. tt75 de olabilri.

O kadar abartmayalım.... :D :D Bir videoda da gördüm TT55B idi sanırım Tümosan videoları gibi pulluğun üstüne çıkıyordu... ;D ;D

Dqn link=topic=7169.msg544931#msg544931 date=1329933300' Alıntı:
Nasılsın muzaffer abi :) yazın erkuntla neler planlıyorsun :D

vay doğan kardeşim inan yeni gördüm dün biraz bunalım taklıyodum girmedim duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

bu yaz nasip olursa erkuntu işler girmeden modifiye ettiriyorum servisle görüştüm 5000 tl yi gözden çıkardım.

erkuntu çok iş bekliyo nohut ekilecek 200 dekar filan dahası gezer biçer alıcam komşu köyler de dahil müşteri çok saman filan yapıcam sonra nohutları makina ile biçmeyi deniyecem yazdan arkadaş taş toplama makinası ile tarlaların taşını temizleyecek tabi nohut ekmeden kurursa tabi bunların hepsinde ben köyde olamıyacam bir kısmını babam yapacak enişte ile ben beyin olarak takılcam ;D ;D ;D ;D arada bir devreye girerim izine gidebilirsen

bu yıl genel temizlik var yazı bekliyoz şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa

snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s

saimbal link=topic=7169.msg545181#msg545181 date=1329942457' Alıntı:
ne rekor kıralım deyince maksat muhabbet diyonuz muhabbete gelince kimse yok bn kacar zuha-*-s

bende muhabbet çok anlatmakla bitmez be saim sen ne sordunda anlatmadık ki
sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Selamueleykim trakkulup ailesi . Gubre atmaya basladik bu gun 28 kilo gemlik 26nitrat atik dunume yeterli olur mu acaba .

şerefli1 link=topic=7169.msg545692#msg545692 date=1330013233' Alıntı:
vay doğan kardeşim inan yeni gördüm dün biraz bunalım taklıyodum girmedim duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

bu yaz nasip olursa erkuntu işler girmeden modifiye ettiriyorum servisle görüştüm 5000 tl yi gözden çıkardım.

erkuntu çok iş bekliyo nohut ekilecek 200 dekar filan dahası gezer biçer alıcam komşu köyler de dahil müşteri çok saman filan yapıcam sonra nohutları makina ile biçmeyi deniyecem yazdan arkadaş taş toplama makinası ile tarlaların taşını temizleyecek tabi nohut ekmeden kurursa tabi bunların hepsinde ben köyde olamıyacam bir kısmını babam yapacak enişte ile ben beyin olarak takılcam ;D ;D ;D ;D arada bir devreye girerim izine gidebilirsen

bu yıl genel temizlik var yazı bekliyoz şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa

snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s
:D Boşver abi yapma o kadar masraf..

S.a. tüm traktör kulüp üyelerine bugün gübre atmaya başladık nitrat33 atiyoruz dönüme 28 kg düştü fazla gidiyor yarın ayarlamaya çalişacağz 25 indirsek Iyi olur buğdayda hayırlısı