En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg545700#msg545700 date=1330013786' Alıntı:
:D Boşver abi yapma o kadar masraf..

yok parası hazır hidrolik koları kancalı orta kolu hidrolik pistonlu ,arkadan kolları kumanda yok onu taktıracam,içerden halatlı oks ,düğmeli olmuyormuş taktıracam,intercool ve sustalı ramork yakalama kancası filan işte nisanın başı gibi yeniçubuğa kamyonla gidecek gelirken yürüyerek gelecek bide subap ayarı yapılacak bu traktörü satmayacağım için değişim şart çünki ilerde balya makinasıda alacam tam ideal.

2014 bide fendt çekersem ALLAH IMIN İZNİ ile değme benim keyfime cidd*-*-* cidd*-*-* cidd*-*-* cidd*-*-*

inşaallah : ' ( : ' ( : ' (

şerefli1 link=topic=7169.msg545711#msg545711 date=1330014193' Alıntı:
yok parası hazır hidrolik koları kancalı orta kolu hidrolik pistonlu ,arkadan kolları kumanda yok onu taktıracam,içerden halatlı oks ,düğmeli olmuyormuş taktıracam,intercool ve sustalı ramork yakalama kancası filan işte nisanın başı gibi yeniçubuğa kamyonla gidecek gelirken yürüyerek gelecek bide subap ayarı yapılacak bu traktörü satmayacağım için değişim şart çünki ilerde balya makinasıda alacam tam ideal.

2014 bide fendt çekersem ALLAH IMIN İZNİ ile değme benim keyfime cidd*-*-* cidd*-*-* cidd*-*-* cidd*-*-*

inşaallah : ' ( : ' ( : ' (
s.a hayırlı akşamlar
inş fendt cekersin abi Allah gönlüne göre versin...

saimbal link=topic=7169.msg545793#msg545793 date=1330021317' Alıntı:
s.a hayırlı akşamlar
inş fendt cekersin abi Allah gönlüne göre versin...

AMİN kardeşim inşaallah şimdilik amaç o ama gayem asla o değil tek bir gayem var dosdoğru bir kul olmak fend amaçda değil aslında araç sadece sevmek yok sevmek yok ))) ))) ))) :D :D :D

şerefli1 link=topic=7169.msg545820#msg545820 date=1330022517' Alıntı:
AMİN kardeşim inşaallah şimdilik amaç o ama gayem asla o değil tek bir gayem var dosdoğru bir kul olmak fend amaçda değil aslında araç sadece sevmek yok sevmek yok ))) ))) ))) :D :D :D
zaten elimizde olanların hiçbiri bizim değil hayatta dedğiniz gibi onlar bi araç önemli olan iyi bir kul olabilmek :)

saimbal link=topic=7169.msg545826#msg545826 date=1330022864' Alıntı:
zaten elimizde olanların hiçbiri bizim değil hayatta dedğiniz gibi onlar bi araç önemli olan iyi bir kul olabilmek :)
Rabbimizin verdiğine şükür dünya malı sonuçta gelip geçici bizi muhanete muhtaç etmesin çok da verip kudurtmasın yeter evimizi geçindirp çağımızın çocuğumuzn rızkını kazanmaya çalışıyoz işte

slm arkadaşlar kimdemiş bizim ttnet trakkulüp ü açmaz diye bak açtı 15 gündür yokgibi bişi tamamen yıldırdı neyse
nevar neyok iyisinizdir inşallah.

ahmet kesikbaş link=topic=7169.msg545894#msg545894 date=1330026317' Alıntı:
slm arkadaşlar kimdemiş bizim ttnet trakkulüp ü açmaz diye bak açtı 15 gündür yokgibi bişi tamamen yıldırdı neyse
as
saimbal link=topic=7169.msg545826#msg545826 date=1330022864' Alıntı:
ok-*-s Allah a şükür kimseye muhtac olmamak çok güzel bir şey.

bn bişi sorcam yaw icralık arabaları takip ediyorum gerçekten güzel şeyler var ama hiç alan varmı astarı yüzünü gecermi?
mesela 2009 reno master muhammen 40bin tl 1.ihale dünmüş 24 binden acılcakmış 2. ihale 27sinde 16 bnden acılcak ? dayımda j9 var değiştirmek istiyoda onun için araştırma yapıyoruz..

ahmet kesikbaş link=topic=7169.msg545894#msg545894 date=1330026317' Alıntı:
a.s abi.. ben sürekli ttnetten giriyorm sorun yok bils-*- :S

a.s s.a pc pert 2 gündür ilk defa açıldı :D dışarı çıkacam 1 saat sonra fln. kapamıcam aq. sabaha kadar açık dursun..

iyi akşamlar.
bugün köye TÜRKAYSAN dan ÜMİT abi geldi ilçede bi işi varmış dönüşte bizim köye uğradı.bir kaç saat oturduk sohbet ettik ekipmanları falan inceledik.

Iyi aksamlar benim ahali...Umarim hersey yolunadadir, bu aralar pek ilgilenemiyom...Bölümle ilgili istegi, sikayeti olan varmi....

a.s s.a iyi akşamlar herkese...

satocan58 link=topic=7169.msg546474#msg546474 date=1330102588' Alıntı:
Iyi aksamlar benim ahali...Umarim hersey yolunadadir, bu aralar pek ilgilenemiyom...Bölümle ilgili istegi, sikayeti olan varmi....
cihan abi yarın gelecek misin?? :)

şerefli1 link=topic=7169.msg546553#msg546553 date=1330107618' Alıntı:
muhammet toprağım nasılsın
*098*- *098*- *098*- *098*- *098*-
keşke bende gidebilsem : ' ( : ' ( : ' (
İyiyim abi sağol sen nasılsın ?
Köye gittik işte babannem 40 gün önce vefat etmişti onun ekmeğini dağıttık. Sonrada Evi garajı filan gezdik. Akrabalara yaşlılara uğrayıp geldik. Baktım 168 masum masum duruyor garajda duygulandım karış-*-s :( : ' (

satocan58 link=topic=7169.msg546474#msg546474 date=1330102588' Alıntı:

yok abimiz her şey yolunda da işte bir gurbetlik var oda olmas her şey yolunda çok şükür direksiyon sağlam :D

Abi TÜRKİYE MİZE ne zaman dönecen kesin dönüş :S :S