En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg546558#msg546558 date=1330107827' Alıntı:
İyiyim abi sağol sen nasılsın ?
Köye gittik işte babannem 40 gün önce vefat etmişti onun ekmeğini dağıttık. Sonrada Evi garajı filan gezdik. Akrabalara yaşlılara uğrayıp geldik. Baktım 168 masum masum duruyor garajda duygulandım karış-*-s :( : ' (

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun şimdide ben dduygulandım : ' ( : ' ( : ' (
yaşlıları ihmal etmemek lazım ben hergün dedem ile annenneimi arayıp hallarını hatırlarını soruyom...yazında her işler,ne koşuyom : ' ( : ' ( : ' ( çlş-*-s çlş-*-s güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-*

şerefli1 link=topic=7169.msg546567#msg546567 date=1330108406' Alıntı:
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun şimdide ben dduygulandım : ' ( : ' ( : ' (
yaşlıları ihmal etmemek lazım ben hergün dedem ile annenneimi arayıp hallarını hatırlarını soruyom...yazında her işler,ne koşuyom : ' ( : ' ( : ' ( çlş-*-s çlş-*-s güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-*
:) Evet yaşlıların işlerini yapmak, isteklerini yerine getirmek iyi olur.

Dqn link=topic=7169.msg546568#msg546568 date=1330108515' Alıntı:
:) Evet yaşlıların işlerini yapmak, isteklerini yerine getirmek iyi olur.

ben dedemin en büyük torunuyum bu yaşıma kadar okul dönemleri gibi mecbur kalıpta ayrıldığım günler hariç hep yanlarındayım beni kendi çocuklarından bile fazla sever
her gün kurban olurum senini gibi evlada der durur

dedem işte çalışanı çok sever bir yere gidilekken gece üçte kalkar bende onu kırmam kalkarım çayımızı filan içer çıkarız ah ah

neyse yav zaten bir kamyon derdim var şimdi bir çuaval ağlayacam : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

şerefli1 link=topic=7169.msg546572#msg546572 date=1330108788' Alıntı:
ben dedemin en büyük torunuyum bu yaşıma kadar okul dönemleri gibi mecbur kalıpta ayrıldığım günler hariç hep yanlarındayım beni kendi çocuklarından bile fazla sever
dedem işte çalışanı çok sever bir yere gidilekken gece üçte kalkar bende onu kırmam kalkarım çayımızı filan içer çıkarız ah ah
neyse yav zaten bir kamyon derdim var şimdi bir çuaval ağlayacam : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (
Yaşlılar öyledir erken işi severler.. Onları kırmamak lazım benim dedem ben 1 yaşımdayken rahmetli olmuş keşke yaşasaydıda dediklerini 10 misliyle yapsaydım.

şerefli1 link=topic=7169.msg546566#msg546566 date=1330108213' Alıntı:
yok abimiz her şey yolunda da işte bir gurbetlik var oda olmas her şey yolunda çok şükür direksiyon sağlam :D

Abi TÜRKİYE MİZE ne zaman dönecen kesin dönüş :S :S
Temmuz agustos gibi gardas insallah. Gelince mutlaka görüsürüz..

satocan58 link=topic=7169.msg546599#msg546599 date=1330110097' Alıntı:
Temmuz agustos gibi gardas insallah. Gelince mutlaka görüsürüz..

inşaallah abi ben o zamanlarda SİVAS ımızda oluyorum taşına toprağına kurban olurum.tarladan zaman kalırsa inşaallah abi yada bakarsın arabaya atlar gelirim inşaallah. görüşemessekte abi 2014 de çıkarsam yazlı kışlı SİVAS ta olacağım daha gurbet yok inşaallah ince eleyip sık dokuyacağım kararımı verip sonrada keşke demeyeceğim bir karar verip ona göre hayatıma yeni bir çizgide yeni bir yol çizeceğim
kurbanlar OLDUĞUM YÜCELERDEN YÜCE RABBİM İZİN VERİR DE NASİP KISMET ederse

işte ozaman yapamadığım ne varsa gidemediğim nere varsa yapacağım inşaallah. : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

Dqn link=topic=7169.msg546592#msg546592 date=1330109884' Alıntı:
Yaşlılar öyledir erken işi severler.. Onları kırmamak lazım benim dedem ben 1 yaşımdayken rahmetli olmuş keşke yaşasaydıda dediklerini 10 misliyle yapsaydım.

benimde baba dan dedem babam 15 yaşındayken mefat etmiş bende onu göremedim ebem de çok kudurgundu bizi sevmezdi oda gitti başka memelekette mefat etti amcam göçtü gittiydi yani ne varsa anne tarafından işte vefa borcu dedem bizim için çok emek harcadı şimdi sıra bizde işte : ' ( : ' ( : ' (

kobra47 link=topic=7169.msg546639#msg546639 date=1330112296' Alıntı:
S.a.. herkese inşallah yarın gübre işi bitiyor bugün 350dönüm atık
A.s.. Bende 1 ay sonra söylerim bu lafı inşallah ;D

şerefli1 link=topic=7169.msg546637#msg546637 date=1330112240' Alıntı:
benimde baba dan dedem babam 15 yaşındayken mefat etmiş bende onu göremedim ebem de çok kudurgundu bizi sevmezdi oda gitti başka memelekette mefat etti amcam göçtü gittiydi yani ne varsa anne tarafından işte vefa borcu dedem bizim için çok emek harcadı şimdi sıra bizde işte : ' ( : ' ( : ' (
Allah mekanlarını cennet eylesin..

çok erkencisiniz ne güzel bizim sivasta nisanın sonunu bulur şu an tarlalarda 1 metreye yakın kar varmış duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0

S.a iyi akşamlar
ne var ne yok geride kalmısınz :D
şerefli1 link=topic=7169.msg546572#msg546572 date=1330108788' Alıntı:

ahh ulann ah keşke bizim hacıda öle olsada bizde seve seve gitsek.. adama yardıma gidiyoz söve söve geliyoz.. duva*-*0 kız-*sw

nh_fıat link=topic=7169.msg546688#msg546688 date=1330113929' Alıntı:
S.a iyi akşamlar
ne var ne yok geride kalmısınz :D ahh ulann ah keşke bizim hacıda öle olsada bizde seve seve gitsek.. adama yardıma gidiyoz söve söve geliyoz.. duva*-*0 kız-*sw

ben dedemi çok severim benim dedeyle babam amcaoğlu ama babam hiç sevmez hep der zamanında beni çok çalıştırdı diye ama ben fazla dinlemem dedemin işini yapmaya gidince babam bana küser ama ben dedemi yanlız bırakamam gidebilirsem mayısta dedemin 100 dekar nohudu var ben ekecem inşaallah dedemle babaoğuldanda öteyiz iç-*-* iç-*-* iç-*-* iç-*-*

sizin hacı benim babamın anası gibi galiba iyide kötüyede kızar dı annem ne yaparsa yapsın yinede sevmezdi annem şimdi rahat bir nefes alıyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg546704#msg546704 date=1330114478' Alıntı:
ben dedemi çok severim benim dedeyle babam amcaoğlu ama babam hiç sevmez hep der zamanında beni çok çalıştırdı diye ama ben fazla dinlemem dedemin işini yapmaya gidince babam bana küser ama ben dedemi yanlız bırakamam gidebilirsem mayısta dedemin 100 dekar nohudu var ben ekecem inşaallah dedemle babaoğuldanda öteyiz iç-*-* iç-*-* iç-*-* iç-*-*

sizin hacı benim babamın anası gibi galiba iyide kötüyede kızar dı annem ne yaparsa yapsın yinede sevmezdi annem şimdi rahat bir nefes alıyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
bizimki uyuz uyuz at-*-* tarlada çalışırsın.yanlış bişey yaparsın.söver.sonra ben içimden sülalesine sayarım.demeden yaparsın nie sormadan yapyon die söver. yapmassın herseyi benmi sölicem der. bi gün gırtlaklıcam tarlada dede katili olcam kız-*sw kız-*sw

nh_fıat link=topic=7169.msg546719#msg546719 date=1330114847' Alıntı:
bizimki uyuz uyuz at-*-* tarlada çalışırsın.yanlış bişey yaparsın.söver.sonra ben içimden sülalesine sayarım.demeden yaparsın nie sormadan yapyon die söver. yapmassın herseyi benmi sölicem der. bi gün gırtlaklıcam tarlada dede katili olcam kız-*sw kız-*sw
Bunlar her liseye giden ergen arkadaşlarda olur bunlar muzaffer sakin ol geçer merak etme :)
Gececi tayfa waz hiyır
İyi akşamlar ahali