En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ByFreST0N link=topic=7169.msg546722#msg546722 date=1330114931' Alıntı:
Bunlar her liseye giden ergen arkadaşlarda olur bunlar muzaffer sakin ol geçer merak etme :)
Gececi tayfa waz hiyır
İyi akşamlar ahali
zuha-*-s zuha-*-s ergenliği kapatalı çok oldu bea ;D

Dede nine gibisi varmı allah aşkına 4. sınıftan beri her yaz tatilinde köyde kalırım tüm işlerini yaparım hala devam ediyorum bu yazda öyleydi en iyisi temiz köy havası sevdiğim harman işleri yardım ettikçe kazanılan sevaplar...

ByFreST0N link=topic=7169.msg546735#msg546735 date=1330115342' Alıntı:
Dede nine gibisi varmı allah aşkına 4. sınıftan beri her yaz tatilinde köyde kalırım tüm işlerini yaparım hala devam ediyorum bu yazda öyleydi en iyisi temiz köy havası sevdiğim harman işleri yardım ettikçe kazanılan sevaplar...
orası ölede bizimki farklı diğer dedem çok iyidir. babanem ananem iyidir ama bu hacı varyaa şyt-*-sa

nh_fıat link=topic=7169.msg546719#msg546719 date=1330114847' Alıntı:
bizimki uyuz uyuz at-*-* tarlada çalışırsın.yanlış bişey yaparsın.söver.sonra ben içimden sülalesine sayarım.demeden yaparsın nie sormadan yapyon die söver. yapmassın herseyi benmi sölicem der. bi gün gırtlaklıcam tarlada dede katili olcam kız-*sw kız-*sw

öyle oluyo bazen 15 yaşındayken bizim 135 liği daha yeni yeni yüklü filan götürmeye başladım hızlı gidiyon deseler kızıyodum yavaş gidiyon deseler kızıyodum onlar her zaman haklı şimdi olsa 135 liğe 3 ton buğday yükleyipde yokuşta boşa sallarmıydım ne günlerdi be şimdi kırılır diye 135 liğe binmem bırak 3 ton yükle boşa sallamayı frene basmak için ayağa kalkardım oturarak gücüm yetmezdi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

en çokta o zaman dedeme kızardım çok karışıyo diye yolda bana verirdi şurdan git şöyle git böyle git falan işte şimid büyüdük artık karışmıyo :D :D :D
çünki erkuntu bilmiyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg546751#msg546751 date=1330115690' Alıntı:
öyle oluyo bazen 15 yaşındayken bizim 135 liği daha yeni yeni yüklü filan götürmeye başladım hızlı gidiyon deseler kızıyodum yavaş gidiyon deseler kızıyodum onlar her zaman haklı şimdi olsa 135 liğe 3 ton buğday yükleyipde yokuşta boşa sallarmıydım ne günlerdi be şimdi kırılır diye 135 liğe binmem bırak 3 ton yükle boşa sallamayı frene basmak için ayağa kalkardım oturarak gücüm yetmezdi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

en çokta o zaman dedeme kızardım çok karışıyo diye yolda bana verirdi şurdan git şöyle git böyle git falan işte şimid büyüdük artık karışmıyo :D :D :D
135liklerin geneli öyle basmak için ayağa kalkmak zorunda kalıyorsun aslında eskiler genellikle öyle dökme pedal olduğu için bende ayağa kalkardım 15 yaşımda falan artık oturduğum yerden kolayca basılabiliyor sürekli sürersen kas yaparsın ama o derece 135likler

bereket. link=topic=7169.msg546730#msg546730 date=1330115132' Alıntı:
Allah kabul eder inşllh, babaannenin hayrını. yaşlıları ziyaret de iyi olmuş.
Amin Allah razı olsun. Evet iyi oldu. Birazda üzülüyor insan, köyde yaşam zor helede yaşlılar için. Dedem kelleyi çok severmiş babamda yaşlı bir adama aldı götürdü. Odadan içeri girdik adam ağlamaya başladı.

şerefli1 link=topic=7169.msg546751#msg546751 date=1330115690' Alıntı:

ben ilk kullanırkende öle. mesela tarlaya gidip gelcez o hiç binmez devamlı ben kullanırım sadece o trafikte fln alır. hayla bazen karışıyo hızlı gidiyorm romağın üstünde duramıyo kızıyo yavaş gidiyorm sen tarlaya varana kadar akşam olcak dio nebiçin adam anlamadım arkadaş eskiden dahada karışırdı şimdi öle deil ama genede arada yapıyo.

Dqn link=topic=7169.msg546757#msg546757 date=1330115859' Alıntı:
Amin Allah razı olsun. Evet iyi oldu. Birazda üzülüyor insan, köyde yaşam zor helede yaşlılar için. Dedem kelleyi çok severmiş babamda yaşlı bir adama aldı götürdü. Odadan içeri girdik adam ağlamaya başladı.
: ' (
Emin01 link=topic=7169.msg546759#msg546759 date=1330115884' Alıntı:
Herkese Hayırlı Akşamlar :)
hayırlı akşmlar..

Dqn link=topic=7169.msg546757#msg546757 date=1330115859' Alıntı:

vay toprağım beni burada sırsız sızlatmak içinmi bunları yazıyononların ağlamasına dayanamam : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

bu gün hep onları konuştuk ama aslında bizim geleceğimizi konuştuk
ben onlara kurban olurummmm : ' ( : ' ( karış-*-s karış-*-s karış-*-s

bereket. link=topic=7169.msg546765#msg546765 date=1330116014' Alıntı:
: ' (hayırlı akşmlar..

hayırlı akşamlar kadim abi bu gün buraya giren göz yaşlarıyla çıkıyo abi ağlamak isteyen yorumları okuyarak ağlayabilir ben yanlızım o yüzden istediğim gibi ağlayabiliyorum ama odaada başkaları varsa başka odaya gidebilirsiniz rahat rahat ağlayalım başka zaman fırsat olmuyo : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

şerefli1 link=topic=7169.msg546769#msg546769 date=1330116114' Alıntı:
vay toprağım beni burada sırsız sızlatmak içinmi bunları yazıyononların ağlamasına dayanamam : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

O adam babamla çok iyilerdi. Yani babam onlara çok yardım ediyordu. Babamı iyi biri olarak görüyordu. Adam birisiyle ortak traktör aldı. Traktörü ödeyemediler. Buğday kamyonu devrildi. Adamın oğulları ortaklarından kız kaçırdı. Karma karışık işler. adam dayanamadı bu hallere düştü. o yüzden öyle ağladı.

şerefli1 link=topic=7169.msg546769#msg546769 date=1330116114' Alıntı:

hepimiz elbet yaşlanacak belkide ele avuca düşecek,
şimdiden yaşlanacağımızı unutmayıp. yaşlılara ,hürmet, yardım etmemiz lazım..
bu bir nöbettir, sırası gelen devralacak...

s.a hayırlı akşamlar
bi dede muhabbeti almış başını gidiyo bn baba tarıfndakini sevmem zaten en son 5 yıl önce gitmiştim ))) anne tarafında herşey daha mükemmeldi ama dedem ölene kdar sonra dayım geçmişti işin başına o zamanda çok daha güzeldi ilk traktörü verdiği günü dün gibi hatırlıyom 10 yaşlarındaydm ama geçen sene kaza sonucu vefat etti o zaman büyük darbeyi yedim zaten şimdi işin büyük kısmı bana kaldı ninem iyidir para felan sorun etmezde işe gelince yerden bakıp traktörün girce yeri tarif etmesi çıldırtıyo zuha-*-s üstüne cıkınca öle olmuyo diom anlamıyo zuha-*-s zuha-*-s

Dqn link=topic=7169.msg546774#msg546774 date=1330116316' Alıntı:
O adam babamla çok iyilerdi. Yani babam onlara çok yardım ediyordu. Babamı iyi biri olarak görüyordu. Adam birisiyle ortak traktör aldı. Traktörü ödeyemediler. Buğday kamyonu devrildi. Adamın oğulları ortaklarından kız kaçırdı. Karma karışık işler. adam dayanamadı bu hallere düştü. o yüzden öyle ağladı.

yazık olmuş evlat işte babayı yüceltirde düşürürde keşke bir işi yaparken iyi tartıp planlasalar yapacak olsam ben yapardım hala yürek yangını gitmiyo ama babamın karşısına dikelemedim babam istemedi bende yüregime taş bastım ya sabır nedek onları yıkık viranen mi bırakalım kendi nefsimiz için :( karış-*-s