En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

saimbal link=topic=7169.msg547137#msg547137 date=1330181653' Alıntı:
biz bikere odun yüklerkene el fireni inik kalmış kaçtı yakalayamadık zuha-*-s ama eevde görüüştük onla sop-*-sa

zaten öyle oluyo dağda bir şeyler yaparsa evde hesaplaşılıyo sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

bende bi keresinde koyunda çay içcektim kaçtı yakalayamdım eve kaçtı oyn-*-saw ama akşam evde kürekle hallettim sop-*-sa sop-*-sa
onu kovalayım derken karın ağrısı filan çektim hebeyi düşürdü oda ban kaldı acısını pis çıkarttım şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa

boşuna eşek demiyolar işte zuha-*-s bugün bi eşşekte case standındaki adamdı kendi motorlarıymış fuarda sergileniyomus oynamayın die bağrıp duruyo biraz inadına kurcaladık sonra inip sorduk bunu buraya neden koymuslar die zuha-*-s seninmi die sorduk bnm dedi oyuncak deil o felan dedi at-*-* bizde madem acıyon motoruna fuara cıkarmayeydin dedik motorun kapıyıda çarpıp gitik zuha-*-s zuha-*-s

saimbal link=topic=7169.msg547153#msg547153 date=1330183152' Alıntı:
boşuna eşek demiyolar işte zuha-*-s bugün bi eşşekte case standındaki adamdı kendi motorlarıymış fuarda sergileniyomus oynamayın die bağrıp duruyo biraz inadına kurcaladık sonra inip sorduk bunu buraya neden koymuslar die zuha-*-s seninmi die sorduk bnm dedi oyuncak deil o felan dedi at-*-* bizde madem acıyon motoruna fuara cıkarmayeydin dedik motorun kapıyıda çarpıp gitik zuha-*-s zuha-*-s

öylesi eşşekler çok oluyo onlara uçak motoru takacan aslında kız-*sw kız-*sw
iyi yapmışsınız

fuar güzelmi gelemiyoz

şerefli1 link=topic=7169.msg547163#msg547163 date=1330183957' Alıntı:
öylesi eşşekler çok oluyo onlara uçak motoru takacan aslında kız-*sw kız-*sw
iyi yapmışsınız

fuar güzelmi gelemiyoz
baya güzeldi abi ama çok aşıırı kalabalık vardı detaylı incelemek zor oldu biçoğuna bakkamadık bile caseciylede en son muhatap olduk zaten sonra çekip gittik slk-*-s

saimbal link=topic=7169.msg547170#msg547170 date=1330184398' Alıntı:
baya güzeldi abi ama çok aşıırı kalabalık vardı detaylı incelemek zor oldu biçoğuna bakkamadık bile caseciylede en son muhatap olduk zaten sonra çekip gittik slk-*-s

onu boş ver yam mide bulandırmış fuar fuar duva*-*0

kobra47 link=topic=7169.msg547174#msg547174 date=1330184709' Alıntı:
Herkese hayırlı akşamlar

hayırlı akşamlar hoş geldin :)

bu arada ben sabahtan bu yana bu forumdayım yav zuha-*-s zuha-*-s
sıkılmaya başladım millete tuzak kurmaktan dışarısı bok gibi çıksan ne yapcanki bitane caddede dolaş dur işn yoksa duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
buradan kurtulduğum günü düşünüyomda acaba YÜCELERİDE YARADAN ALLAH ım bana da o günleri gösterirmiki eğer öyle bir şey olursa eşşekler gibi hem sevinp hemde anırarak gidecem zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Dqn link=topic=7169.msg547231#msg547231 date=1330188953' Alıntı:
Muzaffer abi kaç dakikadır şu sözüne gülüyorum ;D
'Ben böyle uğurlama görmedim' ;D ;D
nerdesin sen ya sabahtan beri forbidden yapcaz ekibi toplayamadıık zuha-*-s

Dqn link=topic=7169.msg547231#msg547231 date=1330188953' Alıntı:
Muzaffer abi kaç dakikadır şu sözüne gülüyorum ;D
'Ben böyle uğurlama görmedim' ;D ;D

sen sabahtan beri yoksun biz forumu hallettik zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
3 evetle forumu hallettin zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg547261#msg547261 date=1330190452' Alıntı:
sen sabahtan beri yoksun biz forumu hallettik zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
3 evetle forumu hallettin zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
11 de kalktım. Bizim enişte kalorifer peteklerini dondurmuş onları kaynattık. Bir daire gaz tesisatı vardı ikindi vakti gittik onu hallettik.

a.s s.a iyi akşamlar... arkadaşlar

saimbal link=topic=7169.msg547170#msg547170 date=1330184398' Alıntı:
bugün fuarda trakkülüp üyeleride vardı... ben, ağır abi ve cihan_özece ile birlikte fuarı gezdik...

Dqn link=topic=7169.msg547268#msg547268 date=1330190582' Alıntı:
11 de kalktım. Bizim enişte kalorifer peteklerini dondurmuş onları kaynattık. Bir daire gaz tesisatı vardı ikindi vakti gittik onu hallettik.

bizim gibi pc başınada pineklememişsin yani cidd*-*-* cidd*-*-*
baya çalışmışsın alk-*s alk-*s

şerefli1 link=topic=7169.msg547285#msg547285 date=1330191641' Alıntı:
bizim gibi pc başınada pineklememişsin yani cidd*-*-* cidd*-*-*
baya çalışmışsın alk-*s alk-*s
1 daire gaz 120 lira kış günü güzel para :D Yazları 3 daire yapıyoruz akşama kadar.

Dqn link=topic=7169.msg547288#msg547288 date=1330191809' Alıntı:
1 daire gaz 120 lira kış günü güzel para :D Yazları 3 daire yapıyoruz akşama kadar.

senini iş hazırmış be yav daha şimdiden sivasımızada gaz gelmiş demek oluyor ne güzel artık ilerleyen asırlarda bir ev alırım oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw

hepsi hiçte köyü çok özledim YÜCE RABBİM NASÜP EDERSE bu yaz çok çalışacağım hiç durmadan akşamları dahi eve gitmeyecem ok-*-s erkuntta yatıp kalkacam :S :S
bu seneki kadar işleri özlemediydim bu arada ramazan geliyo göreceğim o yiğidim diyenleri sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

tarlada susuz susuz oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw

şerefli1 link=topic=7169.msg547301#msg547301 date=1330192639' Alıntı:
hepsi hiçte köyü çok özledim YÜCE RABBİM NASÜP EDERSE bu yaz çok çalışacağım hiç durmadan akşamları dahi eve gitmeyecem ok-*-s erkuntta yatıp kalkacam :S :S
bu seneki kadar işleri özlemediydim bu arada ramazan geliyo göreceğim o yiğidim diyenleri sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

şerefli1 link=topic=7169.msg547293#msg547293 date=1330192063' Alıntı:
senini iş hazırmış be yav daha şimdiden sivasımızada gaz gelmiş demek oluyor ne güzel artık ilerleyen asırlarda bir ev alırım oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw
Bu sene köyde ilk biçer bize geldi. Köy halkında bazıları biraz fesattır. 'yav erken değilmi ? biçer daneyi döker. şöyle böyle' dediler. Oysaki buğday tam olgunluğuna ermiş, biçilecek vakite gelmişti. Neyse ramazana 3 gün kala bismillah başladık 1000 dönüm. Biçtik Allah ' a şükür verimlerde iyiydi. 3 günün sonunda 70 dönüm yer kaldı. ve ertesi gün ramazanın birinci günüydü. Niyetlendik. Sabah gittik 70 dekarıda biçtirdik. Bitti. Çokta susadım sıcakta. Gittim uyudum. Beni iftara uyandırdılar ))) Sonra geldik Sivas ' a.. O köydeki fesatların hepside oruç tutmadılar 1 hafta. ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s Ekin biçtirdiler

siz çalışmak istiyorsunuzda. erkuntu isyan ettirmeyin sonra gece gündüz çalışma mı olur diye.
şerefli1 link=topic=7169.msg547301#msg547301 date=1330192639' Alıntı:

Dqn link=topic=7169.msg547308#msg547308 date=1330192971' Alıntı:
Bu sene köyde ilk biçer bize geldi. Köy halkında bazıları biraz fesattır. 'yav erken değilmi ? biçer daneyi döker. şöyle böyle' dediler. Oysaki buğday tam olgunluğuna ermiş, biçilecek vakite gelmişti. Neyse ramazana 3 gün kala bismillah başladık 1000 dönüm. Biçtik Allah ' a şükür verimlerde iyiydi. 3 günün sonunda 70 dönüm yer kaldı. ve ertesi gün ramazanın birinci günüydü. Niyetlendik. Sabah gittik 70 dekarıda biçtirdik. Bitti. Çokta susadım sıcakta. Gittim uyudum. Beni iftara uyandırdılar ))) Sonra geldik Sivas ' a.. O köydeki fesatların hepside oruç tutmadılar 1 hafta. ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s Ekin biçtirdiler

2011 yılında bahsediyoruz galiba . n-bende aynı o ramazan ayında tam ekinlein biçimine denk geldi tarlada biçer sapı filan topladım nasıl susuyordum ramazan bir bitsin canavar gibi filan olacam dedim yok insan oruçlu daha çok çalışıyo en azından ben öyleyim.

SALİM link=topic=7169.msg547310#msg547310 date=1330193128' Alıntı:
siz çalışmak istiyorsunuzda. erkuntu isyan ettirmeyin sonra gece gündüz çalışma mı olur diye.

yok ne yaparsa yapsın kurutuluşu yok çalışacak yoksa para kazanamayız ilk akşamdan eve girersek mesala ramazan işlerin ortasına denk gelecek kartal bize tarla azzık getirecek yoksa işler yürümezki ben izinli gidiyorum zaman çok kısıtlı.benim eve giriş saatim gece 10 çok iş oluyo bazen sabahı buluyo,hele bide sulama işi çıkarsa işte o zaman mahfoluyon ayağında çizme elinde kürek sabaha kadar içtiğin çayın haddi hesabı olmuyo termuslar bana çaılışıyo oyn-*-saw

tamamiyle köye dönüş yaparsam belki gece çalışmam ama bu yıl enişteyle beni bir de babamı nasip olursa çoooooooook iş bekliyo saman işine girdik günlük hedefim 2500 tl toplamda 150000 tl hesaplıyom ama hayal kırıklığıda olabilir ama önce can sağlığı gerisi önemli değil ben her paradan önce sağlık mutluluk ve iman bunları isterim para sadece araçtır karış-*-s

ramazan artık işlerin ortasına gelmeye başlıyor. geceleri çalışmanın önemi artıyor haliyle. size allah kolaylık versin. saman işi sanıldığı kadar kolay değildir. traktörünüzün kılimasına bayağı bi iş düşecek yazın. bencede önce ssağlık daha önceside iman tabi. sağlığımızı kaybettiğimizi bile düşünsek imanımızı kaybetmemeliyiz. allah salığımızı bozmasın. yaşamda parasız olmuyor tabi kazanmak lazım. allah hepinize kolaylık versin. işleriniz umduğunuz gibi gider inşallah. allah çalışanın yardımcısıdır. oruçtada sabır veriyor açlık değilde susuzluk zor oluyor. ama ne yapalım sabredeceğiz. iman ve ibadet ikilisi inananların kurtuluşu...
şerefli1 link=topic=7169.msg547320#msg547320 date=1330193934' Alıntı:
2011 yılında bahsediyoruz galiba . n-bende aynı o ramazan ayında tam ekinlein biçimine denk geldi tarlada biçer sapı filan topladım nasıl susuyordum ramazan bir bitsin canavar gibi filan olacam dedim yok insan oruçlu daha çok çalışıyo en azından ben öyleyim.

yok ne yaparsa yapsın kurutuluşu yok çalışacak yoksa para kazanamayız ilk akşamdan eve girersek mesala ramazan işlerin ortasına denk gelecek kartal bize tarla azzık getirecek yoksa işler yürümezki ben izinli gidiyorum zaman çok kısıtlı.benim eve giriş saatim gece 10 çok iş oluyo bazen sabahı buluyo,hele bide sulama işi çıkarsa işte o zaman mahfoluyon ayağında çizme elinde kürek sabaha kadar içtiğin çayın haddi hesabı olmuyo termuslar bana çaılışıyo oyn-*-saw

tamamiyle köye dönüş yaparsam belki gece çalışmam ama bu yıl enişteyle beni bir de babamı nasip olursa çoooooooook iş bekliyo saman işine girdik günlük hedefim 2500 tl toplamda 150000 tl hesaplıyom ama hayal kırıklığıda olabilir ama önce can sağlığı gerisi önemli değil ben her paradan önce sağlık mutluluk ve iman bunları isterim para sadece araçtır karış-*-s