En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg551435#msg551435 date=1330539377' Alıntı:
neyse konuya fransız değilsen ortadan dalacam grin-*-s

bir zamanlar 135 lğimiz var diye bakmayan kızlar şimdi ernunta ağzı açık bakıyolar zuha-*-s zuha-*-s

niyemi gelin gittikleri evlerin çoğunda traktörde yok zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
o kızlar nereye gelin gitçeklerini bilemiyorlar :D

günaydın millet ...site güzelleşmiş...hayırlı olsun .yönetici arkadaşlara teşekkürler bu arada

günaydın ahali...
sitenin arayüzü değişmiş, renk uyumu güzel olmuş da renkleri cok begenmedm acıkcası ;)

bu arada bizim burda okullar sadece tasımalılara tatil edilmiş merkezdekilere tatil yok :(
ben de merkezde oldugum için okula geldim sınıfta bi ben varım su anda :D

S.A
herkeze hayırlı sanahlar gece hafif kar yağmış.
bu arada site tasarımı değişmiş hayırlı olsun hepimize emeği geçenlerinde eline koluna sağlık.

S.a iyi günler. dün okula gitmedydm kar var die bugun gittik dün gelemeyenlere bugunde izin vermişler. tekrar dönduk. gittik cafeye biraz takıldık :D eve geldm dışarsı buz gibi :D
bu arada sitenin teması çok kötü olmuş açıkcası boşluktaki renk gri deilde siyahımsı olsa daha iyi yazılar biraz tuhaf kaçmış açıkcası :(

Ağır Abi link=topic=7169.msg551618#msg551618 date=1330596818' Alıntı:
S.a sayfa epey ilerlemiş maşallh :) devam devam
v.a.s. muhtar bu arada s.a cümleten, hava soğuk ara ara kar yağıyor, remork doldu yine kralın işi zor benim iş daha zor.:(

Ağır Abi link=topic=7169.msg551618#msg551618 date=1330596818' Alıntı:
S.a sayfa epey ilerlemiş maşallh :) devam devam
A.s hoşgldn :) 1000.sayfayı kaçırdım :(
nailyetek link=topic=7169.msg551621#msg551621 date=1330596995' Alıntı:
v.a.s. muhtar bu arada s.a cümleten, hava soğuk ara ara kar yağıyor, remork doldu yine kralın işi zor benim iş daha zor.:(
A.s nail abey yardıma gelemmi td65s ile :D yakınındayım zaten :D

S.a Beyler Site Güzel Olmuş ama Eskisi gibi anasayfa ve son gönderilen yanıtlar bölümü olsAydı güzel olurdu. Deneme yayınıymış zaten belki olur.

Dqn link=topic=7169.msg551644#msg551644 date=1330599661' Alıntı:
S.a Beyler Site Güzel Olmuş ama Eskisi gibi anasayfa ve son gönderilen yanıtlar bölümü olsAydı güzel olurdu. Deneme yayınıymış zaten belki olur.
A.S ben pek beyenmdm :) son gönderln yanıtlar bölmu derken ? alıntı bölümü çok gzl olmuş fakat o çok olan harekenler yok :D

nh_fıat link=topic=7169.msg551647#msg551647 date=1330600132' Alıntı:
A.S ben pek beyenmdm :) son gönderln yanıtlar bölmu derken ? alıntı bölümü çok gzl olmuş fakat o çok olan harekenler yok :D
He ya alıntı güzel olmuş. Hani şey vardıya buraya yazınca anasayfada gözüküyordu. Yok sandım incelerken farkettim varmış.

Dqn link=topic=7169.msg551649#msg551649 date=1330600286' Alıntı:
He ya alıntı güzel olmuş. Hani şey vardıya buraya yazınca anasayfada gözüküyordu. Yok sandım incelerken farkettim varmış.
hmm :D
Dqn link=topic=7169.msg551651#msg551651 date=1330600322' Alıntı:
Bu arada teşekkür et yok ;D daha yapım aşamasında :)
vardı bi yerde gözkyodu eski msjlarda var sanırım :D