En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Iyi aksamlar gencle...Nasilsiniz bakalim..Memleketlerinizde durumlar nasil..Dün sivasta acayip tipi varmis, gecenden sabaha kadar 40 cm kar olmus yine. Bu son olur insallah..Ekinlerin günes görüp cikmasi gerekiyor artik..

bu arada forumun yeni dizayni hic hosuma gitmedi..en azindan yeni konulardan 10 tanesi secilim basa gelmeliki aktuel konulardan haberdar olalim...

ali_durmuş link=topic=7169.msg552157#msg552157 date=1330631833' Alıntı:
iyi olurda ama pulluk hibeye girmiyor. şakalak güzel ama bizim burda birtane bile yok pulluğundan. sadace mibzeri var başka bişeyi yok.

yok zaten hibeye girmeden alacaktım biliyorum mibzer için başvuruda bulunacaktım
satocan58 link=topic=7169.msg552162#msg552162 date=1330632203' Alıntı:
Iyi aksamlar gencle...Nasilsiniz bakalim..Memleketlerinizde durumlar nasil..Dün sivasta acayip tipi varmis, gecenden sabaha kadar 40 cm kar olmus yine. Bu son olur insallah..Ekinlerin günes görüp cikmasi gerekiyor artik..

hoş geldin abi,
hamdolsun seni sormalı abi anlş-*s
aynen abi bizim köyde 2 metreye yakın kar var ne zaman kalkar ki acaba rabbimiz bilir ok-*-s

satocan58 link=topic=7169.msg552162#msg552162 date=1330632203' Alıntı:
aleykum selam konya donuyorr :D

şerefli1 link=topic=7169.msg552168#msg552168 date=1330632417' Alıntı:
yok zaten hibeye girmeden alacaktım biliyorum mibzer için başvuruda bulunacaktım
hoş geldin abi,
hamdolsun seni sormalı abi anlş-*s
aynen abi bizim köyde 2 metreye yakın kar var ne zaman kalkar ki acaba rabbimiz bilir ok-*-s
sen neresindeydin gardas...kadim abi sarkislali, servet menteseli ama seni unuttum yaw.)))

satocan58 link=topic=7169.msg552165#msg552165 date=1330632355' Alıntı:
bu arada forumun yeni dizayni hic hosuma gitmedi..en azindan yeni konulardan 10 tanesi secilim basa gelmeliki aktuel konulardan haberdar olalim...
katılıyorum ..

artık yatma vakti geldi herkese ey geceler

muhammed iki gün tatil alınca burayada uğramaz oldu oyn-*-saw oyn-*-saw

adam 168 likle yatıp erkunt haşmet bazende t6080 le kalkıyor hal-*-s hal-*-s hal-*-s teylo-*s teylo-*s

neeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy t6080 mi şaşrı-*-* şaşrı-*-* bl-*-sa oyn-*a oyn-*a

hani nerde nerde krk-*-sa

tabi o bir rüyaydı -*mek-*- -*mek-*- ne-*-s ne-*-s ne-*-s

nh_fıat link=topic=7169.msg552325#msg552325 date=1330643777' Alıntı:
evet kapandıydı açılmış :D gene kapanablr :D

kapandı hemen ufak bi düzenleme yaptı açtılar konu yazma yerini düzeltiller dikkat ederseniz konu yazarken sayfanın genişiliğinde oluyorddu şimdi kutu gibi oldu

herkese günaydın forum sakinleri :)
bugün yine konya ve dersane yolculugum baslıyor...
su an okuldayım, saat 3.5 da konyaya gidicem...