En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Daha 10 gün var başlamasına nerdeyse dedeler heyecan yapmayın ;D

Ynt: Mevzu Var Dediler Geldik cCc Trakkulup cCc

şerefli1 link=topic=53256.msg554168#msg554168 date=1330817138' Alıntı:
şuaraya bak ya ayakta uyumuşum yatakta yatmaya gerek kalmadı uykumu aldım zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
Ben gittim yattım uyudum vallah zaten belim ağrıyor iyice ağrımasın diye. 4 gün tatilin tadını çıkardım gerçi bel ağrısı filan kalmadı iyileşti.

Ynt: BEYLER AKSOY'U BULDUM :D

kamyonuyla fabrikadan bayilere kıymet, kudret yada haşmetleri taşımaya başlamış olmasın. hatta belkide yeni üyelik almadan önce bunlardan birinin sahibi olur. eeeee kolaymı bin ikiyüz dönüm tarla işleyecek. işi başından aşkın. tarlanın sürümü ikilemesi kazayağı vesayresi birde kamyonla seferlere gitmek var.

Ynt: Mevzu Var Dediler Geldik cCc Trakkulup cCc

Dqn link=topic=53256.msg554322#msg554322 date=1330857426' Alıntı:
Ben gittim yattım uyudum vallah zaten belim ağrıyor iyice ağrımasın diye. 4 gün tatilin tadını çıkardım gerçi bel ağrısı filan kalmadı iyileşti.
Hergün kar var tabi sivasta yat ohh kebap :D ;D

S.a iyi günler beyler :D dün gece pedrin magduru oldum bi ottu sabah 4e kadar pcde otmuş o sırada uyudum tabi ben :D :D yaw konular birleşmiş buraya 2saattır yorum okumaktan sıkıldım. muhammed dün gece açtığın kopnuda silinmiş.
Dqn link=topic=7169.msg554144#msg554144 date=1330815879' Alıntı:
:D hak etti dede :D Lan yoksa bu adam muzafferin hacımıydı be ;D
benm hacı olsaydı o bize daha çok laf sokardı ;D ;D zuha-*-s

nh_fıat link=topic=7169.msg554343#msg554343 date=1330858395' Alıntı:
S.a iyi günler beyler :D dün gece pedrin magduru oldum bi ottu sabah 4e kadar pcde otmuş o sırada uyudum tabi ben :D :D yaw konular birleşmiş buraya 2saattır yorum okumaktan sıkıldım. muhammed dün gece açtığın kopnuda silinmiş. benm hacı olsaydı o bize daha çok laf sokardı ;D ;D zuha-*-s
Silinmemiş lan burayla birleşmiş oda.