En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg559070#msg559070 date=1331374661' Alıntı:
S.a Hayırlı günler, Köy yolcusu :) Muzaffer Ve ÖmerFaruk siz daha çok beklersiniz :D Ben o işi halledeli 2 sene oluyor bir tane dizüstü almıştım açarsa açıyor açmazsada duruyor :D Benim başım ağrımıyor :D Şimdide yeniledim Muhammet buna nooldu yine demiyor :D

ben tercüme ediyim zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

muhammet köye gidiyomuş iyi gitsin güle güle gitsin bize 168 ten videoar getirsin alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s

birde dizi üstü bilgisayarı varmış galiba bilgisayarının başı ağrıyomuş onun başını kesmiş

yani en azından ben böyle anladım zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

rocky link=topic=7169.msg558988#msg558988 date=1331342572' Alıntı:
eyvallah muzaffer ama ben daha uyumadım. cidd*-*-* sabaha kadar çifttetelli iç-*-* güçç*-* alk-*s
buda bursadan olsun...
http://www.youtube.com/watch?v=_rFBlpfnS6w#
kandırıyor o zmn bu site bizi ;D ;D
şerefli1 link=topic=7169.msg558989#msg558989 date=1331347596' Alıntı:
sealmanun aleykum arkadaşlar

zaten bir vido çekmeden bu foruma gelme ömer sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa ;D ;D ;D ;D
yoksa muzaffer aküyü patlatacak zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

bende meraktan patlayacam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
aynen videosuz gelmesin :D
şerefli1 link=topic=7169.msg558990#msg558990 date=1331347666' Alıntı:
koca sitede 13 kişi
kayıtlı üye bi ben kalmışım bende fişi çekeyim bari duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
;D ;D bende msjı attıktan sonra biraz daha durdum 3e kadar gene kmse yoktu :D
Dqn link=topic=7169.msg559070#msg559070 date=1331374661' Alıntı:
S.a Hayırlı günler, Köy yolcusu :) Muzaffer Ve ÖmerFaruk siz daha çok beklersiniz :D Ben o işi halledeli 2 sene oluyor bir tane dizüstü almıştım açarsa açıyor açmazsada duruyor :D Benim başım ağrımıyor :D Şimdide yeniledim Muhammet buna nooldu yine demiyor :D
a.s dizüstüyle ledin ne alakası varr loo :D
S.a hayırlı günler.

[quote
kandırıyor o zmn bu site bizi ;D ;D aynen videosuz gelmesin :D ;D ;D bende msjı attıktan sonra biraz daha durdum 3e kadar gene kmse yoktu :D a.s dizüstüyle ledin ne alakası varr loo :D
S.a hayırlı günler.
[/QUOTE]

a.selam
adaşım nasılsın bilecikte havalar nasıl

siirtte sıcak bir hava hakim

ben eve sabah 04:30 da geldiğim için ancak o zamanda kimse olmayacağı için bir ben kalmıştım

şerefli1 link=topic=7169.msg559085#msg559085 date=1331377293' Alıntı:
[quote
kandırıyor o zmn bu site bizi ;D ;D aynen videosuz gelmesin :D ;D ;D bende msjı attıktan sonra biraz daha durdum 3e kadar gene kmse yoktu :D a.s dizüstüyle ledin ne alakası varr loo :D
S.a hayırlı günler.

a.selam
adaşım nasılsın bilecikte havalar nasıl

siirtte sıcak bir hava hakim

ben eve sabah 04:30 da geldiğim için ancak o zamanda kimse olmayacağı için bir ben kalmıştım
hava iyi biraz serin ama güneş var yani. yaz gelmeye başladı. bundan sonra yağmur yağar ancak. dün yağmur yağıyordu. öyle :) nabtn abi dışarda 4 buçuğa kadar :D ;)

nh_fıat link=topic=7169.msg559086#msg559086 date=1331377377' Alıntı:
hava iyi biraz serin ama güneş var yani. yaz gelmeye başladı. bundan sonra yağmur yağar ancak. dün yağmur yağıyordu. öyle :) nabtn abi dışarda 4 buçuğa kadar :D ;)

bizim sivasta dünde kar yağmış ama köyde yağmur varmış dün için :(
bu aydan sonra yağan kar ancak felaket getirir yağmur ise bereket getirirde o kadar çok kar varmış ki akıllara zarar diyorlar :S :S
öyle bundan sonra bize gündüzü uyku gece ayakta durmak yok alkırmızı bayrağımızın gök yüzünde dalgalanması için : ' ( : ' ( : ' ( sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
ona uzanan elleri kırar dünyayı başına geçiririz noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*-

şerefli1 link=topic=7169.msg559097#msg559097 date=1331378717' Alıntı:
bizim sivasta dünde kar yağmış ama köyde yağmur varmış dün için :(
bu aydan sonra yağan kar ancak felaket getirir yağmur ise bereket getirirde o kadar çok kar varmış ki akıllara zarar diyorlar :S :S
öyle bundan sonra bize gündüzü uyku gece ayakta durmak yok alkırmızı bayrağımızın gök yüzünde dalgalanması için : ' ( : ' ( : ' ( sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
ona uzanan elleri kırar dünyayı başına geçiririz noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*-
hm.. evet yağmur yağması lazm artık ekinler için.
nie abi gecemi çalışıyorsun ? vardiye flnmı ?
;D ;D ;D tm abi :D
nese ben gider abi birazda sürtek ;) arkadş geldi kapının önünde kornaya basıp duruu :D

nh_fıat link=topic=7169.msg559101#msg559101 date=1331378955' Alıntı:
hm.. evet yağmur yağması lazm artık ekinler için.
nie abi gecemi çalışıyorsun ? vardiye flnmı ?
;D ;D ;D tm abi :D
nese ben gider abi birazda sürtek ;) arkadş geldi kapının önünde kornaya basıp duruu :D

onun bir değişik versiyonu diyebiliriz :)

gidin gidin gezin bakalım ok-*-s

s.a millet...
la tetik :D ve muzaffer abi video cekmedim... hem dün gece muzaffere bi resm cektim tmm anladım bu işi ddi hemde bugün baya yogundum, birazdan yapıcagım paylaşımda da görürsünz...
;)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg559195#msg559195 date=1331390952' Alıntı:
s.a millet...
la tetik :D ve muzaffer abi video cekmedim... hem dün gece muzaffere bi resm cektim tmm anladım bu işi ddi hemde bugün baya yogundum, birazdan yapıcagım paylaşımda da görürsünz...
;)
gene led bağlantısı içinmi :) avukat tanıdığı olan varmı ??????

omerfarukkoc link=topic=7169.msg559195#msg559195 date=1331390952' Alıntı:
s.a millet...
;)
hm.tm hacı yorma kendını istersen boşveR ;D yapınca bakarım lo :D
şerefli1 link=topic=7169.msg559105#msg559105 date=1331379500' Alıntı:
onun bir değişik versiyonu diyebiliriz :)

gidin gidin gezin bakalım ok-*-s
hm gezdim geldm abi gaz bitti ;D