En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nh_fıat link=topic=7169.msg559838#msg559838 date=1331465336' Alıntı:
ben bi kaç defa karşılaştım :D pek zevkli oluyor denemelisin :D
Hee sen öyle san :D :D Ama balya çektim 3 sene önce çok zevkli oluyor ben 240 kullanıyorum onlar yüklüyorlar gidip boşaltıyoz :D 480 6 viteste sürdüm o zaman vitesler karıştı aq 3 e atıyom 6 ya geçiyor neyse orda söktük kapağı yerine getirdik devam ;D ;D

s.a ahali teknosada kampanya varmış pc lerin hepsi açıktı yazabildiğim kadarına trakkulubu açtım geldim ;D

rocky link=topic=7169.msg560018#msg560018 date=1331483772' Alıntı:
s.a ahali teknosada kampanya varmış pc lerin hepsi açıktı yazabildiğim kadarına trakkulubu açtım geldim ;D

A.Selam.. Meşhur olduk meşhur.. :D :D

[size=24pt]Yozgat ' da bir gün bir kadın çocuğunu almış yanına tarlaya çalışmaya gitmiş.
Çocuk acıkmış.annesi ona süt ile ekmeği karıştırıp eline vermiş.
çocuk yerken tam o sırada bir yılan sütün kokusunu almış.
çocuk yılanı fark etmiş ama ses çıkarmamış.yılan sütünden içerken
çocuk elindeki kaşıkla yılanın kafasına bir tane geçirmiş:

vee -ekmaaanen ye!.. Ekmaaanen.. demiş :))
[/size]

Dqn link=topic=7169.msg560024#msg560024 date=1331484072' Alıntı:
S.a iyi akşamlar :)
a.s
omerfarukkoc link=topic=7169.msg560026#msg560026 date=1331484308' Alıntı:
;D ;D la fatih baska hicmi isin yok :D
:D napalım ömer belki biri beğenip üye olmuştur şimdi. :D
ISSIZADAM link=topic=7169.msg560030#msg560030 date=1331484848' Alıntı:
[size=24pt]Yozgat ' da bir gün bir kadın çocuğunu almış yanına tarlaya çalışmaya gitmiş.

[/size]
;D ;D eline sağlık abi ;D

[/size]

:D :D Çok güzel....

nh_fıat link=topic=7169.msg559830#msg559830 date=1331465085' Alıntı:
yok bea abi arılardan nefret ederem.
2 yaz önce abimle balye sarmaya gittik.2köpeğimz var 1yaşındalardı o zmn. biz balyeleri sardık köye gidyoz ama köpeğin teki yok abimde yavaş yavaş gidiyor. aragaz fln çekiyor. sese gelsin die . bende romağın tepesindeym. arı kovanların yanından geçyoz. arılar bi saldırdı ben arılarla romağın tepesinde savaş yaptım 3yerimden soktular a.qlarım. abimde duymuyo zaten müzik sesinde sonra fark etti bastı. sonra köye giderken girişte başka köpeklerin yanına gitmiş bizi görünce eve kadar geldi indim romaktan soktum köpeği avluya bi yapıştırdım suratına tekmeyi vıyk vıyk öttürdüm biraz ogün bu gündür köpek yanıma yaklaşmıyo doru düzgün. hep kararsız kalıyo. arılarla hep savaştım :D balyeleri yıkarken romağın tepesinde bir sürü arı ölmüş :D öldürmüşm :D arıların sahibini s.kcktm a.q yol üzerine arı yeri yapmış pezevnk uyy-*s uyy-*s düzeltirler yakında :D kim bilir nerlernde hatalar varda biz fark etmiyoz :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dqn link=topic=7169.msg559841#msg559841 date=1331465444' Alıntı:
Hee sen öyle san :D :D Ama balya çektim 3 sene önce çok zevkli oluyor ben 240 kullanıyorum onlar yüklüyorlar gidip boşaltıyoz :D 480 6 viteste sürdüm o zaman vitesler karıştı aq 3 e atıyom 6 ya geçiyor neyse orda söktük kapağı yerine getirdik devam ;D ;D
traktör üstünde balye sarma ne var :D ben hem süryom hem durup inip hacıya romağa verip tekrar biniyorm :D 500 balyeyi tek tek elimden geçirip ambara soktum :D 100kadarını gidip kendim sardım :D
S.a iyi akşamlar bugun gene pcde iş yok 2 defa kapandı bugun

[/size]

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

nh_fıat link=topic=7169.msg559830#msg559830 date=1331465085' Alıntı:
yok bea abi arılardan nefret ederem.
2 yaz önce abimle balye sarmaya gittik.2köpeğimz var 1yaşındalardı o zmn. biz balyeleri sardık köye gidyoz ama köpeğin teki yok abimde yavaş yavaş gidiyor. aragaz fln çekiyor. sese gelsin die . bende romağın tepesindeym. arı kovanların yanından geçyoz. arılar bi saldırdı ben arılarla romağın tepesinde savaş yaptım 3yerimden soktular a.qlarım. abimde duymuyo zaten müzik sesinde sonra fark etti bastı. sonra köye giderken girişte başka köpeklerin yanına gitmiş bizi görünce eve kadar geldi indim romaktan soktum köpeği avluya bi yapıştırdım suratına tekmeyi vıyk vıyk öttürdüm biraz ogün bu gündür köpek yanıma yaklaşmıyo doru düzgün. hep kararsız kalıyo. arılarla hep savaştım :D balyeleri yıkarken romağın tepesinde bir sürü arı ölmüş :D öldürmüşm :D arıların sahibini s.kcktm a.q yol üzerine arı yeri yapmış pezevnk uyy-*s uyy-*s düzeltirler yakında :D kim bilir nerlernde hatalar varda biz fark etmiyoz :D

Ben ayak baş parmağımdan (tam adres veriyorum ;D) eşek arısı ısırdı, öyle muhteşem bir acısı vardı ki ;D ;D

Dqn link=topic=7169.msg560115#msg560115 date=1331489064' Alıntı:
Naparsınız gençler :)

ne yapak bea milletin komedisine gülüyoz

nh_fıat link=topic=7169.msg560116#msg560116 date=1331489118' Alıntı:
traktör üstünde balye sarma ne var :D ben hem süryom hem durup inip hacıya romağa verip tekrar biniyorm :D 500 balyeyi tek tek elimden geçirip ambara soktum :D 100kadarını gidip kendim sardım :D
S.a iyi akşamlar bugun gene pcde iş yok 2 defa kapandı bugun

adaş sen bence o pc yi snip-*-s

sonrada git yeni bir pc al oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw

ne bu senin bir pc den bir de hacıdan çektiğin duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0

demir45 link=topic=7169.msg560119#msg560119 date=1331489301' Alıntı:
Ben ayak baş parmağımdan (tam adres veriyorum ;D) eşek arısı ısırdı, öyle muhteşem bir acısı vardı ki ;D ;D

o adrese bidah kimse uğramaz keşke vermeseydin ;D ;D ;D ;D ;D

demir45 link=topic=7169.msg560119#msg560119 date=1331489301' Alıntı:
Bundanmıydı mahmut ;D
Ruyada-Esek-Arisi-Gormek.jpg