En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg560121#msg560121 date=1331489344' Alıntı:
ne yapak bea milletin komedisine gülüyoz

adaş sen bence o pc yi snip-*-s

sonrada git yeni bir pc al oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw

ne bu senin bir pc den bir de hacıdan çektiğin duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
yok abi o pcden ayrılamaz o kadar içli dışlı oldular ;D

demir45 link=topic=7169.msg560119#msg560119 date=1331489301' Alıntı:
Ben ayak baş parmağımdan (tam adres veriyorum ;D) eşek arısı ısırdı, öyle muhteşem bir acısı vardı ki ;D ;D
;D ;D başka ısırcak yermı bulamamaş :D
şerefli1 link=topic=7169.msg560121#msg560121 date=1331489344' Alıntı:
ne yapak bea milletin komedisine gülüyoz

adaş sen bence o pc yi snip-*-s

sonrada git yeni bir pc al oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw

ne bu senin bir pc den bir de hacıdan çektiğin duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
önü paramparca zaten kasanın vura vura dağıttım :D üstü çökük :D :D sağlam klavye fare monutor bide 5+1 ve 2tane kolon var :D

ByFreST0N link=topic=7169.msg560125#msg560125 date=1331489657' Alıntı:
Bundanmıydı mahmut ;D
Ruyada-Esek-Arisi-Gormek.jpg

ben gidiyorum arkadaş bu kadar da çok artık bu ne yav zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

nh_fıat link=topic=7169.msg560133#msg560133 date=1331489844' Alıntı:
;D ;D başka ısırcak yermı bulamamaş :D önü paramparca zaten kasanın vura vura dağıttım :D üstü çökük :D :D sağlam klavye fare monutor bide 5+1 ve 2tane kolon var :D
bi gün bnde modemin fotosunu çekipte paylaşam bari ;D sadece içindeki kartı var wireless direklerini koparıp attım telefon kablosunu direk olarak lehimledim hala kapatınca sabahları zor çalışıyo acaba aküdemi ;D

şerefli1 link=topic=7169.msg560141#msg560141 date=1331490000' Alıntı:
avkat yokmu avkat grin-*-s grin-*-s grin-*-s
he valla yaw dayıma bi sağlam avukat lazım ;D adamın 20 bin zararı var.... dalgalık konu deil yane

nh_fıat link=topic=7169.msg560133#msg560133 date=1331489844' Alıntı:
;D ;D başka ısırcak yermı bulamamaş :D

Terliğim içine girmiş şerafsiz.. Ayağımı terliğe sokmamla çıkaram bir oldu... :D O gün bu güm içine bakmadan ne ayakkabı ne terlik giyemiyorum.. . :)

saimbal link=topic=7169.msg560146#msg560146 date=1331490085' Alıntı:
he valla yaw dayıma bi sağlam avukat lazım ;D adamın 20 bin zararı var.... dalgalık konu deil yane

bu ne be kışdan beri pc bozuk zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

koskaca yazın arılarla içli dışlıydık gelipte biri bile sokmadı... sonra hertarafı temizlememiz 2 saat sürdü.

demir45 link=topic=7169.msg560148#msg560148 date=1331490130' Alıntı:
Terliğim içine girmiş şerafsiz.. Ayağımı terliğe sokmamla çıkaram bir oldu... :D O gün bu güm içine bakmadan ne ayakkabı ne terlik giyemiyorum.. . :)

bende küçükken elimi bir arı ısırmıştı

merada kuzuları otlatırken çorabım yırtık olduğunu fark ettim ayağımda çıkardım içine taş koyup fırlattım oda ağacın dalına takıldı orada kaldı aradan bir kaç gün geçti şu çorabı alayım dedim bir daha fırlatmak için tam ağaçtan çorabı aldım almamla elimi bir şey soktu o acıyla içinede bakmadım ney var diye o çorabı öyle bir fırlattım ki çorap havada baya bir yol gitti elim benim öyle bir şişti elimin üzeri davul gibi oldu iki hafta da inmedi ne ısırdığını hala merak ederim eşşek arısı ısırsa o kadar şişmezdi bizim oralarda kara arılar var çok fena ısırırlar galiba onlardan bi tanesi ısırdı pnlar öyle zula yerlere girerler duva*-*0

şerefli1 link=topic=7169.msg560162#msg560162 date=1331490634' Alıntı:

merada kuzuları otlatırken çorabım yırtık olduğunu fark ettim ayağımda çıkardım içine taş koyup fırlattım oda ağacın dalına takıldı orada kaldı aradan bir kaç gün geçti şu çorabı alayım dedim bir daha fırlatmak için tam ağaçtan çorabı aldım almamla elimi bir şey soktu o acıyla içinede bakmadım ney var diye o çorabı öyle bir fırlattım ki çorap havada baya bir yol gitti elim benim öyle bir şişti elimin üzeri davul gibi oldu iki hafta da inmedi ne ısırdığını hala merak ederim eşşek arısı ısırsa o kadar şişmezdi bizim oralarda kara arılar var çok fena ısırırlar galiba onlardan bi tanesi ısırdı pnlar öyle zula yerlere girerler duva*-*0
o kara arılar çok fena yaw eşşek arısının 5-10 misli ;D ama adamın birini ısırmış komsu köyde ölümcül hastalığı varmıs iyileşmiş hastalını tam olarak bilmiyorum ALLAH ın hikmeti işte :)

şerefli1 link=topic=7169.msg560162#msg560162 date=1331490634' Alıntı:

Eşek arısı zehirliymiş zaten abi hastanelik olanlar var ondan... Beni de sokmadı Allah ' tan zaten benim parmak ertesi gün kap kara olmuştu sonra düzeldi.. :D Kızıl arı dedikleri şu yukarıda ki eşek kafalı olanın normal kafalı olanında önceden çok sokuyordu beni de her tarafta vardı, :D şimdi onları da göremiyorum artık, arılarda bir gariplik var...

saimbal link=topic=7169.msg560169#msg560169 date=1331490810' Alıntı:
o kara arılar çok fena yaw eşşek arısının 5-10 misli ;D ama adamın birini ısırmış komsu köyde ölümcül hastalığı varmıs iyileşmiş hastalını tam olarak bilmiyorum ALLAH ın hikmeti işte :)

arıların zehrinde Penisilin denilen insanlara tedavide kullanılan ilcın maddesinden var bu yüzden aslında çok faydalıdır insanı yılda bir kaç defa arı sokması ;D ;D ;D ;D ;D