En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bir haber okudum bütün moralim bozuldu, yüreğim sızladı. Haberi, sizin de moralinizi bozmuşta olsam paylaşıyorum ki ne duruma geldik farkına varalım.
http://www.ensonhaber.com/adanaa-esi-issiz-kadinin-yoksulluk-intihari-2012-03-15.html

Bu aslında bizim ayıbımız, komşularımızdan ne kadar haberimiz var. Tıka basa yiyip içiyoruz israfta ediyoruz ama komşumuz açmı diye düşünmüyoruz. Allah yoksullara kimsesizlere yardım etsin, bizlere komşuluğu unutturmasın.

poyrazatif link=topic=7169.msg563906#msg563906 date=1331820568' Alıntı:
Bir haber okudum bütün moralim bozuldu, yüreğim sızladı. Haberi, sizin de moralinizi bozmuşta olsam paylaşıyorum ki ne duruma geldik farkına varalım.
http://www.ensonhaber.com/adanaa-esi-issiz-kadinin-yoksulluk-intihari-2012-03-15.html

Bu aslında bizim ayıbımız, komşularımızdan ne kadar haberimiz var. Tıka basa yiyip içiyoruz israfta ediyoruz ama komşumuz açmı diye düşünmüyoruz. Allah yoksullara kimsesizlere yardım etsin, bizlere komşuluğu unutturmasın.

Allah kimilerini yoksulluk kimilerinde varlık ile imtihan eder,imtihan ederki kulum ne kadar sabrediyor demekki sabredememiş,,

ama suç bizim tıka basa karnımızı doyurupda en sıcak evlerde otururken aç olan komşumuzuda düşünmek gerek bu arada tabi o komşularda sınav halindeler onlarda komşuluk görevinin yapamamış yazıklar olsun ne diyelim

SelamınAleyküm Arkadaşlar İyi akşamlar.. 4.30 da okuldan geldim. Yemek yedim uyumuşum. 9 da kalktım. Bu okul çok yorucu evi görene kadar bitiyorum..

Dqn link=topic=7169.msg564242#msg564242 date=1331841577' Alıntı:
SelamınAleyküm Arkadaşlar İyi akşamlar.. 4.30 da okuldan geldim. Yemek yedim uyumuşum. 9 da kalktım. Bu okul çok yorucu evi görene kadar bitiyorum..
aleykum selam muhammet ,,

iyi akşamlar bende aynı işten geliyom katır tepmiş gibi oluyorum ama uyumamak için kendimi zortutuyom yoksa bütün gece uykuyla geçecek

şerefli1 link=topic=7169.msg564263#msg564263 date=1331842599' Alıntı:
aleykum selam muhammet ,,

iyi akşamlar bende aynı işten geliyom katır tepmiş gibi oluyorum ama uyumamak için kendimi zortutuyom yoksa bütün gece uykuyla geçecek
Köyde olsamda serbest bir şekilde yatsam.. 8 saatten fazla uyuyamazsın dinlenir uykunu almış olursun..

Dqn link=topic=7169.msg564268#msg564268 date=1331842806' Alıntı:
Köyde olsamda serbest bir şekilde yatsam.. 8 saatten fazla uyuyamazsın dinlenir uykunu almış olursun..

sorma ya ,,hele buranın havası çöl havası sabahları son dakika ancak uyanıyorum yoksa işe geç kalacam anasını satayım uyku yetmezmi insana 7 saat filan yatıyom yetmiyor köyde hiç uyumadan ertesi gün işe devam ettiğim günleri çok bilirim abartısız sabahlara kadar patozda çalışırdık ertesi gün ekin biçmeye devam ederdik abartmyıorum burada öyle olacak ertesi gün 8-9 da mort olurum perte ayırırlar

şerefli1 link=topic=7169.msg564285#msg564285 date=1331843621' Alıntı:
sorma ya ,,hele buranın havası çöl havası sabahları son dakika ancak uyanıyorum yoksa işe geç kalacam anasını satayım uyku yetmezmi insana 7 saat filan yatıyom yetmiyor köyde hiç uyumadan ertesi gün işe devam ettiğim günleri çok bilirim abartısız sabahlara kadar patozda çalışırdık ertesi gün ekin biçmeye devam ederdik abartmyıorum burada öyle olacak ertesi gün 8-9 da mort olurum perte ayırırlar
Ben genelde 23.00-06.30 arası uyuyorum burda.. Sabahları sürünerek kalkıyorum.. Köyde hava temiz gürültü yok..

satocan58 link=topic=7169.msg564289#msg564289 date=1331843913' Alıntı:
Iyi aksamlar gencler...Nedir bu sivaslilarin uyku derdi böyle.)))

vay satılmış abi hoş geldin ne yapak abi iki toprak dertleşiyoz

geceleri uyuyamıyoz sabahları sürünerek uyanıyoz ;D

ByFreST0N link=topic=7169.msg564301#msg564301 date=1331845436' Alıntı:

fetah güzelmiş ama kabin yok bide 70 lik 80 likten aşağısı çif çekerlerde daaha çok zorlandığı için daaha çok yakıyor o yüzden tavsiyem 80 likten yukarısı ama bayada ucuzmuş yani