En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg564306#msg564306 date=1331845672' Alıntı:
fetah güzelmiş ama kabin yok bide 70 lik 80 likten aşağısı çif çekerlerde daaha çok zorlandığı için daaha çok yakıyor o yüzden tavsiyem 80 likten yukarısı ama bayada ucuzmuş yani
Bizim burada kabin iş yapmaz abi tente en iyisi en sevdiğim markalardan deutz vites seçeneği var çekiş var yakıt az daha ne olsun same tiger 70 ile aynı.

rasını bilmem ama bolu soğuk olur nasıl iş yapmaz sen bi kabinin tadına bak sonra bırakamazsın müzik filan o biçim oluyor

tamda havalar azıcık yumuşadı etraf açılacak dedim bu gece gene kar başladı imdattt erzurummmma yaz ne zaman gelecek yawwww

şerefli1 link=topic=7169.msg564314#msg564314 date=1331845908' Alıntı:
rasını bilmem ama bolu soğuk olur nasıl iş yapmaz sen bi kabinin tadına bak sonra bırakamazsın müzik filan o biçim oluyor
Abi bizim köye gel tam olarak sadece 4 tane kabinli vardır gerisi full tenteli buralarda kabin hem tutulmuyor ayrıca soğuk oluyor evet ama gece işe çıkmayız fazla tam benlik traktör bu tipi çekişi çok güzel

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg564315#msg564315 date=1331845927' Alıntı:
tamda havalar azıcık yumuşadı etraf açılacak dedim bu gece gene kar başladı imdattt erzurummmma yaz ne zaman gelecek yawwww

aynen öyle kardeeşşş imdaaaat bu sivasa da yaz ne zaman gelecek asg*- asg*- yat:-*s yat:-*s

ByFreST0N link=topic=7169.msg564317#msg564317 date=1331846088' Alıntı:
Abi bizim köye gel tam olarak sadece 4 tane kabinli vardır gerisi full tenteli buralarda kabin hem tutulmuyor ayrıca soğuk oluyor evet ama gece işe çıkmayız fazla tam benlik traktör bu tipi çekişi çok güzel

doğrudur fettah kardeş bizim oralarda da kayısı tarımı vardı ekzost dahi yukarı olmazdı şimdi kayısı bitti herkes kabinliye döndü hem ssoğuktan hem yağmurdan koruyor birde bu seneler aşırı kar yağıyor tarktörle atlıyor gidiyorsun babam da önce sevmesdi kabinde neymiş derdi şimdi kabit bir ömürmüş diyor traktör kendi başına bir ev gibi oluyor içine her şeyini bırakıp kitleyip gidiyorsun güzel oluyor ama yazları da yakıyor yani klima olmasa içerde pişersin klimada cebe ayrı bir yük getiriyor orasıda ayrı bir mesele ama babama mazotta klimada feda olsun

onun için canım feda ömrüm ona helal olsun

S.a ahali... Konyaya biraz önce bi yarim saat lapa lapa kar geldi ama Türkiye ' nin çatısı Erzurum ' daki gibi kıymeti yok ;) hemen kalkar yarina, fuara engel olamaz ;D birazdan uyucam sabah 9.3oda fuardayim insallah... нэякэsэ îчî бэсэLэя, тдтLı яûчдLдяıиız оLsци...

omerfarukkoc link=topic=7169.msg564350#msg564350 date=1331851498' Alıntı:
S.a ahali... Konyaya biraz önce bi yarim saat lapa lapa kar geldi ama Türkiye ' nin çatısı Erzurum ' daki gibi kıymeti yok ;) hemen kalkar yarina, fuara engel olamaz ;D birazdan uyucam sabah 9.3oda fuardayim insallah... нэякэsэ îчî бэсэLэя, тдтLı яûчдLдяıиız оLsци...

a.s ömer neyse sabah oldu ama kolay gelsin sanada iyi fuarlar balya makinlarının fiyatlarınıda bi araştırı ver haaaa :)
yoksa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

;D ;D ;D ;D

ben bazen telefonla foruma giriyorum bazen ev internetıyle iletiler aynı göstermiyor nedendir acaba

kobra47 link=topic=7169.msg564393#msg564393 date=1331892751' Alıntı:
ben bazen telefonla foruma giriyorum bazen ev internetıyle iletiler aynı göstermiyor nedendir acaba
bazı tlefonlar bilgisayarın karekteristliğini desteklemiyor ben bazen x3 01 ile giriyorum sorun yaşatmıyor

s.a. hayırlı cumalar
Allah c.c. bol kazançlar, sağlık, sıhhat nasip etsin