En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

iyi geceler. :) bende yarın köye gtcem daha sabah olmadan hacının gelceğini haber aldım yaz geldiya artık aramaya başladı :( tarlayı düznleme fln yapcaz odunlar fln km bilir neler çıkarcak daha..

nh_fıat link=topic=7169.msg575450#msg575450 date=1333655042' Alıntı:
iyi geceler. :) bende yarın köye gtcem daha sabah olmadan hacının gelceğini haber aldım yaz geldiya artık aramaya başladı :( tarlayı düznleme fln yapcaz odunlar fln km bilir neler çıkarcak daha..
:) hiç sevmem parça pincik işleri :) işin zor.

rocky link=topic=7169.msg575457#msg575457 date=1333655394' Alıntı:
:) hiç sevmem parça pincik işleri :) işin zor.
aynı kafadanız en sevmediğim dönemlerden birisidir bu zamanlar bide yaz biterken olan b.ktn işler.
hacı gene uraştırcak tarlada yaw.
dün köye gdcektm fırsat olmadı bostanlara gubur dökcekmişti. şofor gerekyodu hacı tek başına yapamıyomuş motorumu kullancam guburmu atcam die. bzm köyde salak bi hoca var 30 yaşlarında biraz kırık :D hacı gel demiş. hocoya oda gelmem ben demiş. sonra tek başına gitmiş kendi dökmüş dün. gece kavede hocaya sövyomuş ;D ;D başkalarından duydum ;D ;D

Iyi aksamlar millet...Bu ara bizdede ufak tefek is cok.. Pazartesi yulaf ektim, sali garaji temizledim, dün merdane cektim yulaflara, bugün hayvan tersi cektim, yarin cektigim tarlaya cizel cekecem, aksam üstü pullugu takip yonca yeri hazirliycam, cumartesi günüde meyve agaclarinin altini acip koyun gübresi dökecem. 10 gündür tek gün bos gecmedi...

nh_fıat link=topic=7169.msg575465#msg575465 date=1333655798' Alıntı:
aynı kafadanız en sevmediğim dönemlerden birisidir bu zamanlar bide yaz biterken olan b.ktn işler.
hacı gene uraştırcak tarlada yaw.
dün köye gdcektm fırsat olmadı bostanlara gubur dökcekmişti. şofor gerekyodu hacı tek başına yapamıyomuş motorumu kullancam guburmu atcam die. bzm köyde salak bi hoca var 30 yaşlarında biraz kırık :D hacı gel demiş. hocoya oda gelmem ben demiş. sonra tek başına gitmiş kendi dökmüş dün. gece kavede hocaya sövyomuş ;D ;D başkalarından duydum ;D ;D
;D ah bu dedeler yokmu :D
satocan58 link=topic=7169.msg575469#msg575469 date=1333655941' Alıntı:
Iyi aksamlar millet...Bu ara bizdede ufak tefek is cok.. Pazartesi yulaf ektim, sali garaji temizledim, dün merdane cektim yulaflara, bugün hayvan tersi cektim, yarin cektigim tarlaya cizel cekecem, aksam üstü pullugu takip yonca yeri hazirliycam, cumartesi günüde meyve agaclarinin altini acip koyun gübresi dökecem. 10 gündür tek gün bos gecmedi...
Allah kolaylık versin abi ama senin iş motor tepesinde pek sıkıcı olmaz :) düşünsene o işleri el arabasıyla yaptığını. bizimki o iş :D işlerin hepsi bi araya toplantı bu günler çok sıışık oluyor herkes için :(
Ertuğ Aslan link=topic=7169.msg575472#msg575472 date=1333656091' Alıntı:
s.a hayırlı akşamlar
a.s sanada

satocan58 link=topic=7169.msg575469#msg575469 date=1333655941' Alıntı:
traktör üzerinde iş yapmak bişe deilde böle elinle uraşmak çok zor olyo kıytırık ara işlere sinir olurum.
tarladan gelirsn hacı hemen şura gt sunu yap der keçiler dolaşma başlar :D :D
pazar gününe kadar yağmur yağmassa bende çizel(bzde patlatma derler ) çekebilrim
rocky link=topic=7169.msg575479#msg575479 date=1333656500' Alıntı:
;D ah bu dedeler yokmu :DAllah kolaylık versin abi ama senin iş motor tepesinde pek sıkıcı olmaz :) düşünsene o işleri el arabasıyla yaptığını. bizimki o iş :D işlerin hepsi bi araya toplantı bu günler çok sıışık oluyor herkes için :(a.s sanada
aynen ya :D :D yaz geldnmi arayıp soryo. yaz biter bitmez 5 6 ay hiç aramıyor :D bnm kızdımda bu ya :D

Günaydın Ahali...

Bu Aralar Okul Ev Ve Tarla Üçgeni Arasındayım...
İş olaraktan Sadece Hat Değiştiriyorum...
Dün Aksam Bilader Geldi Beysehir ' den Onunla Yapıyoz Artık ;D
Yarın da 2 Motorla Nadasa Gitcez :)

Gübre Atılcak Yerler Var Ama Yağış Olmadığı İçin Daha Atmıyoruz...
Bide Bahçe İşleri Var İşte...
Bu Aralar Başka İş Yok, Hazırda Bekleyen...

s.a ahali hayırlı cumalar . bü gün köye 8-10 adet traktör geldi bizim köylüler almış nh td 90 3 adet veya 2 tam bilmiyorum -- . case jx 90 2 adet .--- nh td100d 2 adet --- case jx 100 1 adet ve 1 adet 82-80 DT tümo . bu gün bide ithal case jxu 95 gelmiş pazara bi köylü bi jxu 95 e baktım b jx 100 jxu nun kabini yeter ithal motor kendini çok belli ediyor .. bu gelen nh ve caselerin hepsi shutteli .

arkadaşlar bana nh td 90 d vede td 100 d nin shutte li fiyatını bilen varsa söylesin lütfen ..

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg575644#msg575644 date=1333717050' Alıntı:
s.a ahali hayırlı cumalar . bü gün köye 8-10 adet traktör geldi bizim köylüler almış nh td 90 3 adet veya 2 tam bilmiyorum -- . case jx 90 2 adet .--- nh td100d 2 adet --- case jx 100 1 adet ve 1 adet 82-80 DT tümo . bu gün bide ithal case jxu 95 gelmiş pazara bi köylü bi jxu 95 e baktım b jx 100 jxu nun kabini yeter ithal motor kendini çok belli ediyor .. bu gelen nh ve caselerin hepsi shutteli .

arkadaşlar bana nh td 90 d vede td 100 d nin shutte li fiyatını bilen varsa söylesin lütfen ..
shuttlesizliler hakkında bilgim var...Td100d 73 bin tl

omerfarukkoc link=topic=7169.msg575580#msg575580 date=1333691365' Alıntı:
Günaydın Ahali...

Bu Aralar Okul Ev Ve Tarla Üçgeni Arasındayım...
İş olaraktan Sadece Hat Değiştiriyorum...
Dün Aksam Bilader Geldi Beysehir ' den Onunla Yapıyoz Artık ;D
Yarın da 2 Motorla Nadasa Gitcez :)

Gübre Atılcak Yerler Var Ama Yağış Olmadığı İçin Daha Atmıyoruz...
Bide Bahçe İşleri Var İşte...
Bu Aralar Başka İş Yok, Hazırda Bekleyen...
Nadasta biladere 70-66 yı verirsin :D Videonu bekliyoruz ;)