En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bugün biladerle baya is gördük... sabah hata gittik geldik biraz uyuduk, yemek yedik... sonra yine hat, geldik mezara fidan diktik... Sonra tla ile nadasa gittik köyün hemen yaninda ufak bi yer vardi... Sonra hati aktarmaya gittik, is bitip eve geldigimizde saat 8:30 du... Yorulmusuz biraz :) bilader uyuyali cok oldu... Bende uyucam simdi, sabahta konyaya gitcem 7de... HERKESE IYI GECELER :)

nailyetek link=topic=7169.msg576203#msg576203 date=1333835121' Alıntı:
s.a hayırlı akşamlar, düğündeyim.:)
oooo a.s nail abi. düğüncüyüz he :D kız mı oğlan tarafımı :D herhalde bu sitede düğünde foruma giren ilk kişi sensindir abi ;D iyi eğlenceler dilerim :D

a.s emin. s.a ahali

maalesef pancarı daha ekemedik kürünü c.tesi günü yaptırdık .c.tesi ve bu gun anca bitti inşallah yarın ekecez ama yagışlı diyor hava durumunda :(

eger yamur yagarsa bidaha kültüvator çek bidaha kürün sonra ek :(

S.a 1 saat önce geldm köyden. bugn gübre attı bazı tarlalara 50 60 döünm kadar.
tarlanın tekini baştan yarattık. tırmık çektim üstüne bide 4lü pulluklarla giriştik. bi baktım pulluğun teki yerde ;)
haftaya arpa ögütme gitcez başka köye değimene.pazar günüde kalan tarlalara gübre atarız snaırım.

Cihan_özece link=topic=7169.msg576362#msg576362 date=1333902325' Alıntı:
iyi akşamlar abi.işleri bitirdin herhalde?
yok be cihan sadece 47 dekar yer ektim hepsi o .çamurdan tam randumanlı başlayamadık ..siz mısırları ektinizmi

vale link=topic=7169.msg576364#msg576364 date=1333902451' Alıntı:
yok be cihan sadece 47 dekar yer ektim hepsi o .çamurdan tam randumanlı başlayamadık ..siz mısırları ektinizmi
yerleri hazırda yağmur gösteriyor birkaç gün bu hafta içi ekeriz artık.

s.a ahali mart ın 25 inde ektigimiz arpa lar yani yazlık ektigimiz arpalar çıkmış gözüküyor topragın uzerine bakınca tam 2 hafta oldu ekeli

selamun aleykum ağalar bakıyorumda herkes kışın ardından yoğun tempo ile çalışmaya başlamış

herkese kolay gelsin bol ve hayırlı kazançlar edeceğiniz bir yıl olur inşaallah :) :) :) :)

şerefli1 link=topic=7169.msg576379#msg576379 date=1333904573' Alıntı:
selamun aleykum ağalar bakıyorumda herkes kışın ardından yoğun tempo ile çalışmaya başlamış

herkese kolay gelsin bol ve hayırlı kazançlar edeceğiniz bir yıl olur inşaallah :) :) :) :)
eyvallah kardeşim muzaffer aynı dileklerimiz seninle

vale link=topic=7169.msg576382#msg576382 date=1333904947' Alıntı:
eyvallah kardeşim muzaffer aynı dileklerimiz seninle

aycan abi nasılsın uzun zaman oldu konuşamıyoz : ' (
neler yapıyon araba pazarına felan gitmişin arabamı aldın :)

S.a Arkadaşlar, Köyden geldim çok yorgunum..

Cuma günü akrabanın sürülmüş 50 dekar yerini tümosan ve masseyle hazırladık. Sonra cumartesi günü hazırladığımız yere arpayı ektik. Ordan sonra 3 dekarlık patates söktüğümüz yeri ızgaraladım buğday ektim. Sonra 12 dekarlık patates ekeceğimiz yerleri sürdüm. Sonra dipkazanı taktım biraz dipkazan çektim. ertesi gün yani bugünde sabah domuz burnuyla kanal açtım. Sonra patates yerlerine bizim 5 yıllık hayvan gübresinden 4 romork dağıttık. Sonra bizim barajdan gelen suyun borusunun bir kısmı açılmış onu kapattık. Motorları romorku arabayı yıkadık geldik :)

şerefli1 link=topic=7169.msg576398#msg576398 date=1333906360' Alıntı:
aycan abi nasılsın uzun zaman oldu konuşamıyoz : ' (
neler yapıyon araba pazarına felan gitmişin arabamı aldın :)
hayır muzaffer satacam nasipse .....işler başladı ağır ağır o yüzden fazla takılamıyoruz foruma

S.a millet cuma 15 ton kadar gübre geçti elimden hafta sonu da biraz bahçe işleri vardı,birkaç gün istirahat var zaten önümüzdeki hafta yağışlı diyor meteoroloji bakalım hayırlısı