En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

omerfarukkoc link=topic=7169.msg604684#msg604684 date=1339099678' Alıntı:
:D Naptın La Muzaffer...
Çok Sıkıntı Çıkarmışın Kendine :D
Bekliyoruz Mahmut :)
Allah ' a Şükür Bende Daha Hiç Kalmadım Ama Kalmak Baya Koyar İnsana, Ne de Olsa Onca Süre Gidiyosun Uğraşıyosun Filan...
Her sabah 5 de kalkıyorsan bir de ...

omerfarukkoc link=topic=7169.msg604684#msg604684 date=1339099678' Alıntı:
:D Naptın La Muzaffer...
Çok Sıkıntı Çıkarmışın Kendine :D
Bekliyoruz Mahmut :)
Allah ' a Şükür Bende Daha Hiç Kalmadım Ama Kalmak Baya Koyar İnsana, Ne de Olsa Onca Süre Gidiyosun Uğraşıyosun Filan...
nabk yptık bişeler :)

Günaydın Ahali...
Bugün Lise Ve İlkokul Öğrencileri İçin Karne Günü, Bakalım TRAKKULÜP ' çülerin Karneleri Nasılmışş :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg604806#msg604806 date=1339134444' Alıntı:
Günaydın Ahali...
Bugün Lise Ve İlkokul Öğrencileri İçin Karne Günü, Bakalım TRAKKULÜP ' çülerin Karneleri Nasılmışş :D
Dün öğlen kardeşim hatırlattı karnenin bugün alınacağını...Malum sınavdan başka bir şeyi düşünemiyoruz ki :(

Emin Ünal link=topic=7169.msg604809#msg604809 date=1339135009' Alıntı:
Dün öğlen kardeşim hatırlattı karnenin bugün alınacağını...Malum sınavdan başka bir şeyi düşünemiyoruz ki :(
Hmm Senin Sınav Vardı Bi De Demi, Başarılar Dilerim Emin...

Bugün Sabah Okulda Siftindik Akşama Kadar ;D
Cuma Namazı Sonrası Da Karneleri Belgeleri Aldık 2 Saat Süren Bi Vedalaşma Yaptık Milletle, Malum Son SınıfTIK :D
Geldim Eve Karneyi Takdir Belgesini Koydum, Sonra Tarlaya :)
Önce Pancara Gübre Attık Sonra Hat Topladık Sonra da Son Olaraktan Çapa Makinasını Taktık Yağladık Yarına Hazır ;)

Slm aleküm ahali bugün sabah ilçeye gittim pancar koop tan biraz alışveriş yaptım sonra saat 17 gibi tarlaya kavun çapalamaya gittim

omerfarukkoc link=topic=7169.msg604948#msg604948 date=1339179332' Alıntı:
Bugün Sabah Okulda Siftindik Akşama Kadar ;D
Cuma Namazı Sonrası Da Karneleri Belgeleri Aldık 2 Saat Süren Bi Vedalaşma Yaptık Milletle, Malum Son SınıfTIK :D
Geldim Eve Karneyi Takdir Belgesini Koydum, Sonra Tarlaya :)
Önce Pancara Gübre Attık Sonra Hat Topladık Sonra da Son Olaraktan Çapa Makinasını Taktık Yağladık Yarına Hazır ;)
Tebrikler :D