En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Emin Ünal link=topic=7169.msg613033#msg613033 date=1341644538' Alıntı:
S.a ahali.Perşembe günü akşam 21:00 civarı nadasa gittim.4 lü 12 numarayla td75d 2nin 2sinde yığılıp kalıyor.Sinirlendim 3 saat sürdüm gece 00:10 civarı tarladan çıktım. kız-*sw Bayılıyor çekmiyor... kız-*sw Td85d ' ninden alt taraftan cazz diye ses geliyor garajda yatıyor servis gelecek bakacak.Ben gerçekten sıkıldım New Holland ' dan.Hiç bir düzgün yeri yok.Gobreyle aktarma yaparken 1 e takıyorum yavaş geliyor.2 ye takıyorum hızlı geliyor.2 nin 4 ünde de dengesiz çalışıyor.İnsan biraz fazla vites seçeneği koyar... Bide geçende td85d rot sıyırdı.kız-*sw John Deere bayiisine gitmiş babam.5075 E Kabinsiz 51.500 tl teklif etmişler.Ben kabinli 2006 model Avrupa Valtra a85 e de razıyım.Yani bizim eski traktör.
hacım zaten td serileri bu yönden sıkıntılı fakat bizim koydede jhondeere alan oldu adamlar bin pisman çekmiyo 5 li pullugu 100 lük zorlanıyo gecen sokun birini cıkarmıslar 4lü yapmıslar adam satmak istiyo simdi yüzüne bakan yok traktörün 2. eli yok anlıcan.tabi iş senin işin sen bılırsin

S.a. vee a.s hayırlı geceler. Domuzlar musallat oldu, Kate cinsi buğdaylara ve yulaflara.:) Dolaşıp geldik yok bişey, son nadaslarıda bitirmek üzereyim.:)
Salı günü site üyelerinde Ağır Abi ve mstafa nickli Mustafa Amca ile görüştüm, dünde keykubat ile. Bu gün bakalım siteden kim denk gelecek.

s.a ahali durular vahim yağmur yağmadı gitti herşey kurumaya başladı sulama imkanıda yok öylece bekliyoruz ...

keykubat link=topic=7169.msg614174#msg614174 date=1342155664' Alıntı:
S.A
Cumanız mübarek olsun
A.s Alaaddin Abi...

enter link=topic=7169.msg614075#msg614075 date=1342113902' Alıntı:
s.a ahali durular vahim yağmur yağmadı gitti herşey kurumaya başladı sulama imkanıda yok öylece bekliyoruz ...
A.s Umut...

S.A Ahali Hayırlı Cumalar Herkese...

Selam alekum herkeze hayırlı akşamlar bugün komşu köyden arkadaşa buğday tasımaya yardıma gıttm verimler süper kıraçta ortalma 500 kg verdi biçer 2007 claas medion 310 birazdan vdeolari atacam kolay gelsin

slm arkadaşlar bu hafta sonu arpalara başladık ovada hasat bitmek üzere ama biz daha yeni başladık... verimler yerine göre değişiyo hiç ummadığımız yerlerden ummadığımız verimleri aldık....

S.a bu akşam biçer sonunda geldi arpalara başladık. yarında 20 25 dönüm arpa var. 1 romagı dırek değirmene ögütmeye götürcez. 1 romagınıda cuvallayıp ambara koycaz. başka romakta olursa onu satarız gariba .

S.a Ahali... Dün NH TC56, TL100A, Man 520 hn, Nissan Navara, 2 tane NH TD90D, 2 tane Paksan Balya Makinası, 2 tane Ford Cargo, Renault Toros ve Vw Caddy Ile Arpa Hasatındaydik... Gayet Güzel Bi Gündü... Dün Dokümanlari Atma Fırsatim Olmadi, Bugün Sabahda Fasulye Sulamasina Geldim, Su Anda Karavandayim... Fasulyenin Yanindaki Tarladada Cargo Ve TD-D ler Balya Yapıyorlar :) Yarinda Bugdaylarin Birkısmı Ve Arpalarin Kalanini Hasat Edicez Insallah... Dokümanları İş Bitiminde Veya Elim Ilk Boşaldıgı Vakit Yüklücem Buraya :) Herkese Selamlar...

S.a millet ramazan önü iş güç yoğun ilk fırsatta aklımıza site geliyor zaten :D Arpaları biçtik bizim bölgemizde verimler çok düşük en baba yer 250 kg verdi,100 kg a kadar düşenler de oldu ne diyelim allah olana bereket versin.Çarşamba perşembe de ekinler biçilecek bakalım onlar da pek iyi gözükmüyor.İşin kötüsü bir de sap sıkıntısı var bu sene biraz kıt bir sene oldu sonumuz hayır olsun :)

Çağrı link=topic=7169.msg615154#msg615154 date=1342556444' Alıntı:
S.a millet ramazan önü iş güç yoğun ilk fırsatta aklımıza site geliyor zaten :D Arpaları biçtik bizim bölgemizde verimler çok düşük en baba yer 250 kg verdi,100 kg a kadar düşenler de oldu ne diyelim allah olana bereket versin.Çarşamba perşembe de ekinler biçilecek bakalım onlar da pek iyi gözükmüyor.İşin kötüsü bir de sap sıkıntısı var bu sene biraz kıt bir sene oldu sonumuz hayır olsun :)
A.s bereketli olsun bizim 70 dekar arpadan 13 ton arpa çıktı buğdayda 70 dönümden 25 tona yakın çıktı hayvanı olana allah yardım etsin günlük 15kişi arıyo saman lazım diye fiyatına alışkın olmadıklarından şok etkisi yaratıyo :)