En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

rocky link=topic=7169.msg646203#msg646203 date=1352244355' Alıntı:
adet haline getirelim her akşam birisi illa yazsın bişey :D misal yarın yazacağım ey büyük ihtimal...

s.a ahali linör oyma işi adamı öldürüyor biraz ara verdim derim bidahada o ödevi elime almam gibime geliyo :D daha kurumsal kimlik çalışmaları, piktogramlar, rizenin gezi planlı haritası vs vs bisürü ödev var :D
allah kolaylık versin en zor zanaat öğrenciliktir işte çalışırsın akşam eve gelirsin iş biter ama öğrenci öyle mi :D

bu arada ziraimarket.com yenilenmiş genişlemiş galiba uzun zamandır bakmıyordum,on numara site hele ki çevrede bu kadar fırsatçı satıcı varken fiyatlar gayet güzel.Bizim burda tamburlunun bıçaklarını 3 liraya satan var

Neyse bu gecelik yeter, sizlere iyi geceler. Barışta siteden çıkmamış,:) en uzun süre online listesinde yer almaya aday galiba.:D

nailyetek link=topic=7169.msg646210#msg646210 date=1352244644' Alıntı:
Neyse bu gecelik yeter, sizlere iyi geceler. Barışta siteden çıkmamış,:) en uzun süre online listesinde yer almaya aday galiba.:D
:) sana da iyi geceler abi bende yavaştan kaçıyorum ahali hadi size iyi geceler

nailyetek link=topic=7169.msg646293#msg646293 date=1352284577' Alıntı:
Sarı Tutku.:)
Bu arada s.a hayırlı günler, arpa ekim işi bitti gibi.
A.s geçmiş olsun abi düşmanının ömrü bu kadar olsun :) Güneşli bir hava var bugün şiddetli yağış diyor meteoroloji bir yağmura ihtiyaç var hem ekinler gürleşecek hem de sürülecek yerler var beklemedeyiz

Çağrı link=topic=7169.msg646296#msg646296 date=1352284760' Alıntı:
A.s geçmiş olsun abi düşmanının ömrü bu kadar olsun :) Güneşli bir hava var bugün şiddetli yağış diyor meteoroloji bir yağmura ihtiyaç var hem ekinler gürleşecek hem de sürülecek yerler var beklemedeyiz
Bizde hava kapalı ara ara yağmur serpintisi oluyor, tam bir kış arefesi.

nailyetek link=topic=7169.msg646299#msg646299 date=1352284861' Alıntı:
Bizde hava kapalı ara ara yağmur serpintisi oluyor, tam bir kış arefesi.
buraya da yolla abi :) burda da hava çok bunaltıcı kızdırıyor inşallah akşamüstü yağacak gibi

S.a. Burada da hava kapalı ve ara ara çisentili, artık rüzgar kuzeye döndü ve de serinledi. Ekim ve sürüm işlerimi hallettim çokşükür. :)

768 link=topic=7169.msg646311#msg646311 date=1352285665' Alıntı:
S.a. Burada da hava kapalı ve ara ara çisentili, artık rüzgar kuzeye döndü ve de serinledi. Ekim ve sürüm işlerimi hallettim çokşükür. :)
A.s geçmiş olsun abi yavaştan istirahate geçtin yani :)