En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

kamyon viraja hızlı girmiştir allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin

bizim köy yolu dar ve virajlı bigün benimde başıma böyle bişe gelcek diye tedirginim bayır aşağı olduğundan kamyoncular sallıyo boşa virajda anında burun buruna geliveriyoz cçr-*-s

serdar437065 link=topic=7169.msg647174#msg647174 date=1352458062' Alıntı:
kamyon viraja hızlı girmiştir allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin

bizim köy yolu dar ve virajlı bigün benimde başıma böyle bişe gelcek diye tedirginim bayır aşağı olduğundan kamyoncular sallıyo boşa virajda anında burun buruna geliveriyoz cçr-*-s
boş olayına komple tepkiliyim arkadaş niye boşa atıyorsunuz durabilcen sanki ani bişey olsa durabilcek .

nailyetek link=topic=7169.msg647164#msg647164 date=1352454252' Alıntı:
S.a hayırlı cumalar. Üzüldüm bu gün; muhtar arkadaşım traktörle kaza geçirmiş, azası hayatını kaybetmiş, kendiside yaralıymış.
http://www.inegolhaber.com.tr/bozuyukte-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-35991h.htm
Geçmiş Olsun Nail Abi, Allah ' ım Bu Tür Kazalardan Hepimizi Korusun...

S.A Ahali, Hayırlı Cumalar Herkese...

S.a. hayırlı akşamlar, iyi dilekleriniz için tşekkürler. Valla ben de tam sağlıklı bilgi alamadım, henüz arkadaşıda ziyarete gidemedim. Kazanın olduğu yeri iyi biliyorum, Bozüyük-Tavşanlı karayolu ben sık kullanırım Cihangazi Beldesinin hemen çıkışı. O rampa yaklaşık 7-8 km uzunlukta, bu kaza yerinden 4 km kadar yukarsında 1990 yılında bende bir traktör kazası yaşamıştım.:) Bizde burda görüldüğü gibi değirmene gidiyorduk ve biz yokuş aşağı inerken bizede arkadan Bedford kamyon çarpmıştı. O zaman bu yol tek şerit ve stabilize idi. Hiç suçumuz olmadığı halde, bizim cahilliğimizden ayarlanıp kamyonun hasarını bize ödettiler.:) Tek tesellim yaralanma dahi olmayışı idi, çünkü kamyonun kasasında da 20 kişi kadar yolcu vardı, bzide kabinli 480 fiatın içinde 5 kişiydik. Keşke buda hasarlı kaza olsaydı can kaybı olmasaydı. Unutulur giderdi.

Hayırlı geceler,

nailyetek link=topic=7169.msg647164#msg647164 date=1352454252' Alıntı:
S.a hayırlı cumalar. Üzüldüm bu gün; muhtar arkadaşım traktörle kaza geçirmiş, azası hayatını kaybetmiş, kendiside yaralıymış.
http://www.inegolhaber.com.tr/bozuyukte-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-35991h.htm

Geçmiş olsun muhtara, Allah rahmet eylesin azaya...:( Evelki sene annemin dayısı da yanında birisi ile ana yolda giderken kamyon çarpmış adam uyumuş kamyonun içerisinde, 70 56 yı bölmüş ortadan Allah ' tan kimseye bir şey olmamış ufak sıyrıkla atlatmışlar, ecel geldikten sonra en ufak taş dahi sebep olabiliyor..

S.a. Ve .a.s. Cumleten. Nasilsiniz dostlar.. Hava yine kapali ve yagisli.. Buna ragmen isparta tarim fuarina katilmak isteyen varmi :)

Hasan95Turhan link=topic=7169.msg647928#msg647928 date=1352590168' Alıntı:
Yarın Çok Ararsın Uykularını Demiştim :D ;) Ömer Bey
Uykuyu Hafta İçi Arıyorum Valla Yaren...
Gece Uyku Gelmiyo Gündüz Derste Gözler Gidiyo Arada :D

Ama Haftasonları Sıkıntı Olmuyo 04 ' e Kadar Ayakta Oluyorum, Ondan Sonra Yatıp Öğle 12 ' de Kalkıyorum :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg647931#msg647931 date=1352590381' Alıntı:
Uykuyu Hafta İçi Arıyorum Valla Yaren...
Gece Uyku Gelmiyo Gündüz Derste Gözler Gidiyo Arada :D

Ama Haftasonları Sıkıntı Olmuyo 04 ' e Kadar Ayakta Oluyorum, Ondan Sonra Yatıp Öğle 12 ' de Kalkıyorum :D
Dün Gece Mesela ;) o4.44 :D Ömer Bey
Olmaz Öyle Okulmu Okunur Git Uykunu Uyu :D

Hasan95Turhan link=topic=7169.msg647933#msg647933 date=1352590608' Alıntı:
Dün Gece Mesela ;) o4.44 :D Ömer Bey
Olmaz Öyle Okulmu Okunur Git Uykunu Uyu :D
Aynen Öyle :D
0 444, Şirket Numarası Gibi La, Tam O Saatte Aklıma Geldin Mesaj Atayım Dedim Bende :D

Hacı Okul Oldugunda Erken Uyuyoruz Tabisi ;)