En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

anayurtlu link=topic=7169.msg681418#msg681418 date=1357630166' Alıntı:
sen yatmadın mı :S
yok la ne yatması. nöbetteydim yine :D
sınav haftası be aga. :( rapor yazdım falan. 11 de sınavım var işte ona gidicem birazdan.

S.a. Cümleten dostlar. Sparta ' ya dönüş başladı yine. Ankara çok soğuktu hasta etti beni.. Merkezde güzel kar manzaraları vardı ancak temelli de pek yok. Yol durumu idare eder, iki şerit açık, 3. Şeritte kArdan adam yapılır. Şimdilik yol durumu bu kadar söz sizde Trakkulup :)

S.a cemeaat fatih buranında ankaradan farkı yok dndurucu ayaz var biraz kar ısparta bizden soğuktur hazırlılı ol :) iyi yolculuklar

S.a ve a.s ahali,merkezde gece hemen hemen hiç durmadı kar.Akşam 9dan sabaha arabanın üstünde 10 cm kadar kar birikmiş :) Ama yollar açık şimdilik sıkıntı yok :)

fatih bilader iyi yolculuklar :)

a.s çağrı bende dün bu topiğe yazarken elektrikler gitti köydeydim tabi bir tipi çıktı sobaları yaktık yattıkaşağı sabah 6:30 gibi elektrikler geldi şu an halen tipi var yollarda kapalı...dayan milletim dayan..

rocky link=topic=7169.msg681490#msg681490 date=1357641295' Alıntı:
s.a ahali
hayırlı yolculuklar fatih.
a.s bilader halletin mi sınavı :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg681493#msg681493 date=1357641361' Alıntı:
a.s çağrı bende dün bu topiğe yazarken elektrikler gitti köydeydim tabi bir tipi çıktı sobaları yaktık yattıkaşağı sabah 6:30 gibi elektrikler geldi şu an halen tipi var yollarda kapalı...dayan milletim dayan..
vallahi abi allah yardımcınız olsun sizin oralar fena oluyo tvden takip ediyoruz.

Çağrı link=topic=7169.msg681494#msg681494 date=1357641416' Alıntı:
a.s bilader halletin mi sınavı :)
vallahi abi allah yardımcınız olsun sizin oralar fena oluyo tvden takip ediyoruz.
sorma bilader kalacak galiba bu ders :( yarınki sınav için baskılarıda aldım geldim eve astım :D sende ne var ne yok :S :)

rocky link=topic=7169.msg681498#msg681498 date=1357641826' Alıntı:
sorma bilader kalacak galiba bu ders :( yarınki sınav için baskılarıda aldım geldim eve astım :D sende ne var ne yok :S :)
seni bilmem de ben böyleydim :D aynı bilader bir fark yok,kar var gözümüz açıldı azcık o kadar :)