En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ertac sahın link=topic=7169.msg687434#msg687434 date=1358439462' Alıntı:
hmmm anladım o zaman sen kolları asagı yukarı kaldıran mekanızmaya bı salıncak gıbı bısey yap onun ucunada bı pıston senın ıs olur ...
ama senın holderı soyle yapmak daha ıyı olur
NORAC Spray Height Control :D :D :D :D
az çok aklımda canlandı bilader de pistonun olmadığı alt kısmına nasıl bir parça koyulur da öyle hareket eder onu düşündüm :S

Çağrı link=topic=7169.msg687438#msg687438 date=1358439739' Alıntı:
az çok aklımda canlandı bilader de pistonun olmadığı alt kısmına nasıl bir parça koyulur da öyle hareket eder onu düşündüm :S
kolları tutan cıft sase yaptırsan bırı asagı yukarı hareket etse bısı salınım hareketı yapsa

Bu arada Bozüyük ün bir köyüne gidecem, arkadaş süperonline net paketi satın almış, bir türlü neti bağlayamamış.:) Yardım istedi, inşallah çözerim. Filikci ve site sizlere emanet. Drifte bakın içiniz açılsın.

ertac sahın link=topic=7169.msg687443#msg687443 date=1358439866' Alıntı:
kolları tutan cıft sase yaptırsan bırı asagı yukarı hareket etse bısı salınım hareketı yapsa
onu bir şekilde çözsek yine de bu pistonların ikişerden dört hortumu olacak orda sıkıntımız var :)

Uploaded with ImageShack.us
sıyah ıle yuvarlak ıcıne almaya calıstgım grı cıvata da salınım hareketı yapıyor demı kollar ... kırmızı ıcıne aldıgın yayları alıp sadece bı tarafına ıtme cekme ozellıgı olan bı pıston ısı cozer .... mı acaba ? :D

nailyetek link=topic=7169.msg687424#msg687424 date=1358438683' Alıntı:
A.selam bilader, hayırlı yolculuk Vİ-Fi vardır otibiste, ordan bağlanırsın laa.:D:D Renk katarsınız Atilla Abi, yalnız şu senin Case ile bir driftt çekeydik.:)

Kase`nin anahtarını hangi adrese yollayayım.

Çağrı link=topic=7169.msg687425#msg687425 date=1358438764' Alıntı:
fatih diyo ki güzden pancar eksem kışın suyunu alır bahara sökerim :) ama fatih soruyor benle alakası yok :D sormaya çekiniyormuş da ben aracı oldum :D
benle ne lakası var bilader fatih soramamış ben sorarım çekinme söyle bana dedim fatihe ;D

Gırgır bi yana, Suriye, İran, Mısır gibi ülkelerde kışlık pancar ekimi var.

İyi fikir Ertaç. Serada yetiştirip, herdaim kendi şekerimizi üretebiliriz. Fazla pancarları da hayvancılara satarız ....

Ertaç şahin ve çağrı lenn iki tembel herif ne holderinden pistonundan bahsediyosunuz ?? iş kolları açmaksa ininde açın ;D eyimli arazide düzgün iş yapmaksa holderin kollarını tam merkezden bilya ile tutturun kolların iki ucunada küçük bi teker yapın arazide kendi kendini dengeler la o kadar teferruata gerek yok ;)

anayurtlu link=topic=7169.msg687621#msg687621 date=1358456845' Alıntı:
Ertaç şahin ve çağrı lenn iki tembel herif ne holderinden pistonundan bahsediyosunuz ?? iş kolları açmaksa ininde açın ;D eyimli arazide düzgün iş yapmaksa holderin kollarını tam merkezden bilya ile tutturun kolların iki ucunada küçük bi teker yapın arazide kendi kendini dengeler la o kadar teferruata gerek yok ;)
bu cocukgunda bu ozellıgı var :D

ertac sahın link=topic=7169.msg687624#msg687624 date=1358456966' Alıntı:
bu cocukgunda bu ozellıgı var :D
laflanmayın len işte en pratik çözümü buldum :D holderin kollarını motorun ön dingili gibi düşün merkezden bilya ile sabitle iki ucunada küçük bi teker attın mı al sanakapı gibi sistem ;)

Tokmakcı link=topic=7169.msg687629#msg687629 date=1358457138' Alıntı:
s.a. iyi akşamlar ahali ne var ne yok :)
a.s la nolsun ttnet in geçmişiyle geleceği arasında fena bi bağlantı kurdum la fatura kol gibi gelmiş bunların vereceği hizmetide yapacağı işide saygıyla anıyorum..........

anayurtlu link=topic=7169.msg687630#msg687630 date=1358457211' Alıntı:
a.s la nolsun ttnet in geçmişiyle geleceği arasında fena bi bağlantı kurdum la fatura kol gibi gelmiş bunların vereceği hizmetide yapacağı işide saygıyla anıyorum..........
hee bugün babamda güzel bi andı ttneti , fatura yüksek gelmiş öyle söyleniyordu evin içinde pc yi her gördüğünde :D

Tokmakcı link=topic=7169.msg687632#msg687632 date=1358457375' Alıntı:
hee bugün babamda güzel bi andı ttneti , fatura yüksek gelmiş öyle söyleniyordu evin içinde pc yi her gördüğünde :D
3 ay önce 4 gb sınırlı net kullanıyodm kota tam yetiyodu aadılar 6 gb yapalım dediler tmm dedim 3 aydır kota en az 7 gb oluyo faturada kol gibi geliyo aq kullanımda da değişen bişey yok önceden ne yapıyosam şimdide aynı kullanıyorm face ve trakkulup başka yok ztn ama bi işte bi ibnelik var la daha ayın 17 si 6 gb olmuş bile .....

anayurtlu link=topic=7169.msg687628#msg687628 date=1358457125' Alıntı:
laflanmayın len işte en pratik çözümü buldum :D holderin kollarını motorun ön dingili gibi düşün merkezden bilya ile sabitle iki ucunada küçük bi teker attın mı al sanakapı gibi sistem ;)
la barıs ıncecık zaten holderın kollar tekerı nasıl tasısın :D
Tokmakcı link=topic=7169.msg687629#msg687629 date=1358457138' Alıntı:
s.a. iyi akşamlar ahali ne var ne yok :)
a.s. ortak takılmaya devam sen de ne var neyok?

ertac sahın link=topic=7169.msg687638#msg687638 date=1358457629' Alıntı:
la barıs ıncecık zaten holderın kollar tekerı nasıl tasısın :D a.s. ortak takılmaya devam sen de ne var neyok?
la kamyon tekeri mi takacaz ya ;D küçük plastik tekerler var onlardan takıveririz. hem sizin iş yaş damper çıkışı sorun olcak gibi sizde :D

size bol muhabbetler ben kaçtım :8 bu arada kışın boş kaldıkça garip garip fikirler projeler çıkıyo sizden :D

anayurtlu link=topic=7169.msg687639#msg687639 date=1358457705' Alıntı:
la kamyon tekeri mi takacaz ya ;D küçük plastik tekerler var onlardan takıveririz. hem sizin iş yaş damper çıkışı sorun olcak gibi sizde :D
bızım ıs zaten yas da senınkı de bu sefer tutmaz :D tumocan drıft drıft dıyor mus garajda :D

ertac sahın link=topic=7169.msg687641#msg687641 date=1358457839' Alıntı:
bızım ıs zaten yas da senınkı de bu sefer tutmaz :D tumocan drıft drıft dıyor mus garajda :D
drift diye sayıklıyosa gitsin deposunu doldursun gelsin :D