En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a ahali iyi akşamlar iyi iftarlar. Köye gidiş tarihim belli oldu, 20 temmuz Cumartesi Allah nasip ederse. Havalimanımız açıldı uçakla gidebilirim, Otobüs 8 saat uçak 1 saat 15 dakika :)

S.a agalar kardeşler hasat işleri başladı ama köyde bölünmeler oldugu icin 2-3 kişi 1 biçer getirtti ona biçtiriyolar köyün geri kalanı bizim biçeri bekliyor her sene gelen laverda ve tucanoyu bakalım 15i gibi başlayacağız kardesimin sbs tercihleri icin boluya getirdim onu pazartesi aksamı allah nasip ederse tekrar gidiyorum

tavaslı_okan link=topic=7169.msg757802#msg757802 date=1373561176' Alıntı:
a.s s.a cümleten ne var ne yok?? cumartesi pazar biçerin yanında olmayı düşünüyorum... bakalım artık nasip...
pusat(nail) kolay gelsin bereketli olur inşallah...
as saol abi inş
bicer işleriniz bitmedimi hala

oruç vesilesiyle işler askıda sürekli yatıyoruz Allah kimseye el boşluğu vermesin valla çok zor

S.a ve a.selam hayırlı akşamlar, iftar için son 43 dakika.:) Yorgun, susamış ve birazda acıkmış durumdayım.

nailyetek link=topic=7169.msg757951#msg757951 date=1373648110' Alıntı:
S.a ve a.selam hayırlı akşamlar, iftar için son 43 dakika.:) Yorgun, susamış ve birazda acıkmış durumdayım.

mubarek zorluyor insanı Allah calısıpta tutanların yardımcısı olsun yıne bız kendı işimizi yapıoruz arada dınlenebılıoruz. anlş-*s

tumosannn link=topic=7169.msg757952#msg757952 date=1373649489' Alıntı:
mubarek zorluyor insanı Allah calısıpta tutanların yardımcısı olsun yıne bız kendı işimizi yapıoruz arada dınlenebılıoruz. anlş-*s
]Hava serin, arada yağmurda yağıyor.:) Yinede zorlanıyoruz, Allah herkesin yardımcısı olsun.

nailyetek link=topic=7169.msg757956#msg757956 date=1373650157' Alıntı:
]Hava serin, arada yağmurda yağıyor.:) Yinede zorlanıyoruz, Allah herkesin yardımcısı olsun.

bızım burlar afedersın abi cevur gibi yanıyor ;D

s.a a.s Ahali Hayırlı Ramazanlar Bu Gün Çalısmaya Gitmedim Ama Balya Makinasının Tırmaklarını Ve Kırılan Saçları Dgistirdim Yarında Erkenden İş Başı Yapacagım. Memlekette Sap Kalmadı O Yüzden Sapı Az Olan Tarlarara Tırmık Çekecegiz Ardından Balya Yapacagız :)Bu Arada Artık Balya Yapmaya Galignani İle Devam Edecegiz :)

Tokmakcı link=topic=7169.msg757963#msg757963 date=1373652869' Alıntı:
s.a. ahali iyi akşmlar :)
omerfarukkoc link=topic=7169.msg757964#msg757964 date=1373653094' Alıntı:
Hayırlı Akşamlar Ahali, Oruçken Çalışınca İftardan Sonra Kafa Yerine Anca Geliyor :)
kenyalı link=topic=7169.msg757969#msg757969 date=1373653517' Alıntı:
s.a a.s Ahali Hayırlı Ramazanlar Bu Gün Çalısmaya Gitmedim Ama Balya Makinasının Tırmaklarını Ve Kırılan Saçları Dgistirdim Yarında Erkenden İş Başı Yapacagım. Memlekette Sap Kalmadı O Yüzden Sapı Az Olan Tarlarara Tırmık Çekecegiz Ardından Balya Yapacagız :)Bu Arada Artık Balya Yapmaya Galignani İle Devam Edecegiz :)
a.selam hayırlı akşamlar gençlik, iftardan sahura zaman çok kısa bende mısır için araçapa ayarlıyacam eski kazayaklarından.:) Bu gün yarın derken kalıyor. Gece domuz kovalama da cabası.

Sa arkadaşlar nevar neyok ?

bu sıralar çok hastayım bugün oruç tutamadım terafiyede gidemedim

tt6054c link=topic=7169.msg757986#msg757986 date=1373658316' Alıntı:
Sa arkadaşlar nevar neyok ?

bu sıralar çok hastayım bugün oruç tutamadım terafiyede gidemedim

teravi farz değil kardesım ondan bır sey olmaz hastayken de oruc tutamayabılırsın ok-*-s anlş-*s

iyi geceler ve de hayırlı ramazanlar trakkulup ahalisi .....