En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg759363#msg759363 date=1374172601' Alıntı:
Bizim ki IP adresini bile kocaman yazıp arkasında ki forsa asmış, sen gpro ile içeri dal, ne var ne yok kaydedersin.:D
gopro yu goren bı daha bakııyo :D

ertac sahın link=topic=7169.msg759368#msg759368 date=1374172904' Alıntı:
tozlu yalcın ın kafada gopro :D tc yı cekıyo
TC 56. Gelişememiş 1530. Benim için öyle, şimdi kızacaklar bana. Neyse kapatalım bu muhabbeti ben İlhana devrediyom PC yi, Farming hastası oldu.:)

nailyetek link=topic=7169.msg759369#msg759369 date=1374173099' Alıntı:
TC 56. Gelişememiş 1530. Benim için öyle, şimdi kızacaklar bana. Neyse kapatalım bu muhabbeti ben İlhana devrediyom PC yi, Farming hastası oldu.:)
ıyı hasatlar abı

Hadi hayırlı sabahlar, Cumanız mübarek olsun Trakkulüp. Yarın yine zorlu geçecek gibi, tırpan sezonunu bitiremedim.

Flood tavan yapmış yine.:) Hadi hayırlı sahurlar bu gece itibari ile hem tırpan hemde tanburlu biçim sezonunu kapatmış bulunmaktayım. Yavaştan hasat moduna giriyoruz. Biçerdöver bi gelse.:S

nailyetek link=topic=7169.msg759638#msg759638 date=1374279607' Alıntı:
Flood tavan yapmış yine.:) Hadi hayırlı sahurlar bu gece itibari ile hem tırpan hemde tanburlu biçim sezonunu kapatmış bulunmaktayım. Yavaştan hasat moduna giriyoruz. Biçerdöver bi gelse.:S
naİL ABİ BURAYA GELDİLER HAZIRLIKLAR HAT SAFADA

S.a ahali günaydın :)

Çelişki bu gün 'GASTAMONU' yolcusu :D Allah ' ın izni ile yarın köydeyim gideyim 3-4 güne arpalara biçer bulmam lazım, sanırım önümüzdeki hafta sonuna bizde açarız hasat sezonunu, İnternet işini hallede bilirsem süper olacak kulüpten ayrı kalmamış olacağım, olmazsa 1 ay yokum köy işlerinde yardırmam lazım, stajı bitirdim hayırlısı ile :)

Evet agalar son iletimi de atıyorum, internet işimi halledemedim malesef, hasada gidiyorum, resim-video şenliği yaparım inşallah geri dönünce :) Hadi kalın sağlıcakla Allah hepinize bol kazançlar getirsin, ürünleriniz bereketli, işleriniz kolay ve zevkli olsun, Allah ' a emanet olun :) 9 da serviste olmam gerek ufak bir hazırlık yapıp servise doğru yola gideceğim ordan otogar, ordan köy, hadi eyvallah :)

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg759786#msg759786 date=1374338871' Alıntı:
Evet agalar son iletimi de atıyorum, internet işimi halledemedim malesef, hasada gidiyorum, resim-video şenliği yaparım inşallah geri dönünce :) Hadi kalın sağlıcakla Allah hepinize bol kazançlar getirsin, ürünleriniz bereketli, işleriniz kolay ve zevkli olsun, Allah ' a emanet olun :) 9 da serviste olmam gerek ufak bir hazırlık yapıp servise doğru yola gideceğim ordan otogar, ordan köy, hadi eyvallah :)

ucak işi ne oldu ;D

S.a hayırlı sahurlar, komşu köyden arkadaşlar ile Orman için de iftardaydık, ne akşamdı bea.

Ağır Abi link=topic=7169.msg759899#msg759899 date=1374362439' Alıntı:
a slm s a bereketli sahurlar kral ile çift sürürken arka tekere çivi batmış mesai erken bitti :(
a.selam hacım, benim cepten düşmüştü çivi senimi buldu taa.:D

Ağır Abi link=topic=7169.msg759899#msg759899 date=1374362439' Alıntı:
a slm s a bereketli sahurlar kral ile çift sürürken arka tekere çivi batmış mesai erken bitti :(
GECMIS OLSUN :)