En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

KOPARANLI AHMET link=topic=7169.msg884240#msg884240 date=1398505702' Alıntı:
Tünaydın millet.Allah düşmanımın başına vermesin tümosanı olanlarıda tez zamanda kurtarsın :)
niye noldu yine pulluk felanmı kırdı :D

Tümomu kıracak nail :p Ne biçim kabin yaptlarsa son ses müzikte bile motor sesi geliyor kabindki gıcırtıları saymıyorum bile ama gaz yemesi bide 3ün 4 üyle kalkması iyiydi :)

KOPARANLI AHMET link=topic=7169.msg884500#msg884500 date=1398607965' Alıntı:
Tümomu kıracak nail :p Ne biçim kabin yaptlarsa son ses müzikte bile motor sesi geliyor kabindki gıcırtıları saymıyorum bile ama gaz yemesi bide 3ün 4 üyle kalkması iyiydi :)
Kapıştıralım mı ahmet? Sürüyeyim mi ergutu :D

s.a cümleten :)

fetullah aksu link=topic=7169.msg884611#msg884611 date=1398628314' Alıntı:
aleyküm selam abi.nasilsin be yaw.azcikta bize bize göndersen yağmurdan. :)
Yorgunum beton işleriyle uğraşıyorum, dur beya 6 ay oldu ilk defa bu kadar iyi yağış oldu.

nailyetek link=topic=7169.msg884624#msg884624 date=1398629100' Alıntı:
Yorgunum beton işleriyle uğraşıyorum, dur beya 6 ay oldu ilk defa bu kadar iyi yağış oldu.
abi betonunda haziri var yorma kendini o kadar. Yağmur hakkaten çok büyük ihtiyaç. Bereketin artar inşallah abi.

fetullah aksu link=topic=7169.msg884639#msg884639 date=1398629767' Alıntı:
abi betonunda haziri var yorma kendini o kadar. Yağmur hakkaten çok büyük ihtiyaç. Bereketin artar inşallah abi.
Altı üstü 1,5 m.küp beton elle karıp hazırladık, tuğla duvar arasına kolon doldurduk o biraz yordu, hayvanlara bakmaktan arta kalan zamanlarda yapmaya çalışıyoruz. Yağmur şu an devam ediyor, arkası gür olur İnşallah. Mevlam tüm ihtiyacı olan yerleri verir İnşallah.

nailyetek link=topic=7169.msg884650#msg884650 date=1398630399' Alıntı:
Altı üstü 1,5 m.küp beton elle karıp hazırladık, tuğla duvar arasına kolon doldurduk o biraz yordu, hayvanlara bakmaktan arta kalan zamanlarda yapmaya çalışıyoruz. Yağmur şu an devam ediyor, arkası gür olur İnşallah. Mevlam tüm ihtiyacı olan yerleri verir İnşallah.
Amin inşallah. Abi buralar pekbi tenhalasmis. Kimse yok.nerede bu millet.

S.a Beyler.. Eskişehir 1 Hafta Yağışlı Gösteriyor Bakalım Hayırlısı..
Bide Akşamüstü Öğrendim Adanada Neler Olmuş Öyle.. Çocuk Katilleri Assınlar Vilayetin Önünde.. Allah Ailelerine Sabırlar Versin..

S.a ve a.selam hayırlı akşamlar,
bu garip İzmir ' e gidecek, Heyecanlı Hissediyor :D