fendt 209s

ben valtra kullanıyorum ama bu gün bu fendt i kullandım 5li 12 numara pulluğu hunharca çekti .. hayran oldum .. bizim valtra a75 in kumanda sistemi gayet iyi diye düşünüyordum ama bu küçük canavar beni şaşırttı .. artık daha iyi anladımki traktörler ikiye ayrılır FENDT& diğerleri ... konfor ve teknoloji ve alman ciddiyeti hat safhada .. vario yu siz düşünün ...

Ynt: fendt 209s

çalışmanın yarısında taşa takıp kırdığımız için son kulağı çkarmak zorunda kaldık bugün ... ( fendt acımadı )

Ben Sercan Harun Kangal ' ın oğluyum. her zaman ki gibi toplandınız desene.. Geçen sene bizdeki 412 vario kullansan o daha iyiydi...

412 vario bir mühendislik harikası sercan .. kusura bakma çıkaramadım nickinden ...
onu kullanmayı çok istedim ama göremedim bile ... bir fırsat olup gidemedim kangala bakmaya ..

okkangal link=topic=4063.msg41858#msg41858 date=1212355102' Alıntı:
erkan çektim video yollayacam daily montiondan ... tam curcuna vardı bugün tarlada 12 motor dehşet herg yaptık ...

Oh süper tarla günü olmuş he...:D Kaç dönümdü tarla?.. Ne motorlar vardı?

:D Abi süper ya, düşünsene 12 motor... *098*- Var mı böyle bişey ya, istediğine bin. Canın sıkılınca motor değiş... şety*-* Fendt ' te harikaydı Okay abi...

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=4063.msg41860#msg41860 date=1212355550' Alıntı:
:D Abi süper ya, düşünsene 12 motor... *098*- Var mı böyle bişey ya, istediğine bin. Canın sıkılınca motor değiş... şety*-* Fendt ' te harikaydı Okay abi...
fendt başkaydı yaaw

bende 185 ile gelseydim yastık başlarını sürerdim zuha-*-s