fiat 480 hidrolik çok kaldırıyor

Merhaba saygı değer çiftçi arkadaşlar bol bereketli sezonlar dilerim. Bizim fiat 480 var yağ kontrolü yapıyoduk şanzuman çubuğunu çektim yağ yok bi baktım. motorun yağ cubuğunun ağzına kadar yağ dolmuş. motor içinde 20 litreye yakın yağ boşaltık. Düşündük bu yağ nerden geldi mazot pompasından mı diye düşündük yok çünkü yağ mazot kokmuyodu enjektöre felan baktık ordanda bişi cıkmadı. en sonda hidrolik pompasının triger dişlisine bağlanan ara elemanın kecesi bozulmuş. o keçeden bulamadık tabi . sıfır pompa aldık. taktık yağını flitrelerini felan komple değiştik. çalıştırdık ısındı hidroliği kaldırdı sona kadar geldi sonra pompadan ses gelmeye başladı motorun sesi bile değişti bunu neden yapar biliyo musunuz?

Kısaca sorun: Fiat 480 hidrolik çok kalkıyo kesmiyo pompayı zorluyo üst tapasına baktık bişi yok sibobuna baktık onadan bişi yok tahliye subabı ve yan kol kaldı başka bir yer yok gömlek piston değişmişti zaten bi yardım edin ya