john deere mii alayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

:( yeni çif çeker alcamm ne marka alayımm yardımcı olurmusunnuz

: john deere mii alayım

sen kaç hplik bişi alcanı we ne kadarlık bişi alcanı söle ona göre bizde yazalm buraya

AGA SANA DİYİM KAÇ HP ALCAKSAN AL AMA KESİNLİKLE JOHN DEERE AL SENİ ASLA YARI YOLDA BIRAKMAZ DARISI BENİM BAŞIMA İNŞ

bence , insan mal alırken kazanır . ilk yatırım maliyeti yüksek olan traktörler zaman geçtikçe kendini fazlasıyla amorti eder düşüncesindeyim....

0 trraktör alma bizim burda 2.el john deere 5725 war alcaksan adamla konuşim fiyatı cok temiz ama snn memleket neresi

SİZ NEYİ TARTIŞIP DURUYONUZ ADAM ORTALARDA GÖRÜNMÜYO 2 MSJ YAZMIŞ ÜYELİĞİ SÜRESİNCE

DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ 40 AKILLI ÇIKARAMAMIŞ

Adam 1 Msj Bile Yazmamış Konuya,Boşuna Yazıyosunuz Arkadaşlar..Ben İnanmıyorum Burdan Görüp,Beğenipte Traktörü Almaya Karar Versin...

yapacağın işe göre John deere, class, Renault un modellerini tavsiye derim. ama sıfır renault bulabilir misin bilmem :)

valla 75 ile 95 arası almayı düşünüyorum.bana bizim burda tavsiyeler td75d yada john deere 5725 .arki ben balıkesirliyim 5725 çekiş nasıl güzelse bakarızz

arkadaşlar ban bu siteye yeni üye oldum .bu sitede traktörlerden anlayan kişilerr varr.ben çok iyi anlamam oyüzden araş tırıyorum.bende tak çeker traktör var.ekiliş fazla olduğundan yetmiyor bitane çeker almayı düşünüyoz.. bim iş ve vakit yüzünden int çok giremiyorum.. yanlız bu siteyee iyi karşılanmadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...