KOYE GIDERKEN GEZME

ARKADASLAR BURASI ANKARANIN VWLIHIMMETLI KOYU PAZAR GUNU YOLA CIKTIM UZUN ZAMNANDIR BU KOYE GITMEK ISTIYODUM VE KARARIMI VERDIM BIRDE KOYE X MARKASINDA BI MOTR GELMIS ASLINDA ONU INCELEMEYE GITTIM GIDERKEN KOYDEN BI KAC MANZARA ALDIM VE GELEN 650M RESMILERINI CEKTIM BUYRUN KOYE GIDINCE SAOLSUNLAR COK ICTEN KARSILADIR ARTIK HER AY BELIRLI ZMANLARDA TANISTIGIM INSANLARLA MUHABBETE GIDIYORUM BIZIM BURANIN INSDANI GERCEKTEN COK CANCI BUYRUN RESIMLER

Ynt: KOYE GIDERKEN GEZME

ben adama bakıyorum resım cekıyorum oda sapkasını cıkarıp selam verıyor ıste samımıyet budur!!!!!!!!cook temız ınsanlar

sılento bır yerı nası gormek ıstersen oyle gorursun kac senedır ankarada ymıssıın kac kere bı koyunu gezmeye gıttın bence bu bırazda sendn kaynaklanıyor ankara cok guzeldır,,,,,,,,,,

silentgo link=topic=15368.msg140421#msg140421 date=1232650826' Alıntı:
Benim köyüm ankara da değil ki :) Ankara nın köyleri hariç heryerine gittim.
şaşrıdım valla.köylerine gitmiyosun ama her yerini geziyosun.şehir merkezinden otobana çıkana kadar bile kaç köy görüyosun....

BENCE BI GOZAT CUNKU COK GUZEL!!! ANKARADA NE VARKI GEZILECEK KOYLER DURUKEN,,,,,,,,,,,