MAZOT-GÜBRE DESTEĞİNDEN NE HABER???

YEM DESTEKLEMELERİ HESAPLARDA

Biraz önce internet bankacılığını açtıım ve yem destekleri yatmış

28/02/2013 Z00374 Tarımsal Destekleme YEM BİTKİLERİ DESTEKLEMESİ Sicil:************* Ödeme Trh:28.02.2013

Ynt: YEM DESTEKLEMELERİ HESAPLARDA

bu yem destek haberleri yaklaşık 2 ay önce 47 ile yattı denen destekler demi.
haberi 2 ay önce veripde ,desteği şimdi yatırdılarsa ,diğerleride buna dönmese bari.

Ynt: MAZOT-GÜBRE DESTEĞİNDEN NE HABER???

şuan itibariyle kırklareli de sertifikalı tohum destekleri yatmış. mazot gübreden eser yok. buğday primleri de mart sonuna kaldı herhalde.

Aksaray, Toprak analizi-Gübre-Mazot desteği 28.02.2013 itibarı ile ZB hesabıma yatmış.

Mazot ve gübre desteğiiihesaplarda

Merhaba arkadaşlarr bu gece saat 12 den sonra mazot ve gübre destekleriii yatıyorr.. Bİlginizee.. iyi harcamalarr:)

Ynt: Mazot ve gübre desteğiiihesaplarda

Dostum bak bizi hayal kırıklığına uğratma zaten tarım bakanımız kaç aydır oyalıyor bizi...

humanist1231 link=topic=63309.msg710690#msg710690 date=1362063475' Alıntı:
Dostum bak bizi hayal kırıklığına uğratma zaten tarım bakanımız kaç aydır oyalıyor bizi...
uğramayızz inşş ..kesinn bankaya yazıı geldiii.. gece 12 de yatacakkk :))

TC numarasının son rakamına göre verilecek.( ki banka nemalansın !!)
hey gidi heyy fakirin sırtından doyan doyana
yiğit muhtaç olmuş kuru soğana

CENGER link=topic=63309.msg710695#msg710695 date=1362063990' Alıntı:
TC numarasının son rakamına göre verilecek.( ki banka nemalansın !!)
hey gidi heyy fakirin sırtından doyan doyana
yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
O nasıl olacakmış... :S

Arkadaşlar yeni konu açmayalım lütfen bu konu üzerinden devam etsin,destekler hakkındaki tüm konuları birleştirdim.

Edirne ' de sertifikalı toğum desteği yattı. Bugün hesabı kontrol ettim ama başka yatan yok. 12den sonra gidip bakıcam inşallah yatmıştır. Baktıktan sonra yatıp yatmadığını bildiririm arkadaşlar.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt