McCormick Şarkısı

Şarkıyı bulan arkadaşımız 'kuyucaklı'dır, ben sadece video olsun diye 3 tane resim koydum, upload ettim. Çok güzel bir şarkı, teşekkürleri bana değil, UĞUR ' a ediniz...

[youtube=425,350]http://youtube.com/watch?v=1Ek28lz-Aec[/youtube]

: McCormick Şarkısı

muhaa*-*- muhaa*-*- süper olmuş yaffff bunun New Holland olnı yok mu acaba
eline sağlık mustafa harika olmuş

mustafa abi uğur çok güsel olmuşya ellerinize sağlık trakyada kızlar bile mccormıck sürüyolarmış muhaa*-*-

offf yıkılıyo yıkılıyo eskişehir yıkılıyo kardeş buranın başkanı ben oluyım siz o zaman görün ik 3 sorarım ben bu bölümü

söz, müzik, beste, yayın ve yapım da emeği geçenlere teşekkürler...Tam halay çekecek şarkı... hobaaaa mekkomik mekkomik.... hal-*-s oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*a oyn-*a oyn-*a oyn-*a oyn-*a oyn-*a rap*-*

Ynt: McCormick Şarkısı

Daha önce duymuştum.Çok güzeldi .'I love you I lave you ' diye bir parça vardı Ümit Besen ' ın sanırım o müzikti.
Mustafa Bey biz dinleyemedik heralde siz online olmadığınızdan.

Ynt: McCormick Şarkısı

yapımında ve paylaşımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler than-*-s than-*-s than-*-s

süper olmuş yavvv mc cormuckle tarla sürerken bunu bi aşçan makorik başka bir çeker pullukğu

ver çoşkuyu makornik teylo-*s teylo-*s teylo-*s oyn-*-saw oyn-*-saw hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s

insanan dinledikçe oynayası geliyor