Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

Teknelojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

• Kullanılan toplam oy
    15

Ynt: Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

orkun42 link=topic=5167.msg229871#msg229871 date=1258917413' Alıntı:
ya yorum yapmama gerek yok fend kullananlar memnuyeti görürler jondereni türkiyeye girdigi falan hata jondereciler iyi bilir ben jondere iyi diyene inanmam çünkü var bende 5625 var newhollantın td65dt var jd 4 piston nh 653 piston 65nh jonderenin yaptıgı işi nh65 fazlasıyla yapıyor eleştirmeye gerek yok
kardesim ben her konuda şunu diyorum ki:
5000 SERİSİ MEKSİKA VE HİNT MALI
5000 SERİSİNİN ALMAN VE AMERİKAN MALLARI 2010 UN BAŞINDA GELECEK(BAYİİSİ KENDİ AĞZIYLA SÖYLEDİİ)
DEĞERLİ ARKADAŞIM BU ARADA İTHAL JOHN DEERE LER GAYETTE İYİ ÇEKİO!!!
LÜTFEN BUNDAN SONRA GENEL OLARAK BAK!!!

1.fendt ve bana göre deutz jd den üstün eskiden üstündü ama şimdi jd üstün olabilir ama zaman ne gösterir bilemem...

Arkadaş lar avrupada her ülkeye gittim .Gelişmiş ülkelerde tüm çiftçiler büyük oranda john deere ikinci sırada new holland kullanıyorlar almanya bile böyle türkiyede jd nin az olması ve tercih edilmemesini ilginç bulıuyorum.Bunu gerekli alt yapıyı hazırlayamamasına bağlıyorum.Ben de bir jd almayı düşünüyorum

teknoloji alarak fendt daha üstün ama jd de çok kaliteli bende jd almadan önce parça sıkıntısı olucak diye new holland baktık ama ama teknoloji olarak hiç bir zaman jd nh kısayalanamz jd alıcak herkeze tavsiy parça sonrunu filan yaşamassınız

bence kesinlikle fendt... fendt in yeni modelini kullanmadım inceleme olanağım oldu. Açıkçası bana kabini hiç de dar gelmedi yanlış hatırlamıosam hostes koltuğu da vardı... ayrıca küçük bi adam değilim her yere rahatca sığmam yani :)
jd kullandım hakkını yememek lazım o da güzel traktör... köyümüzde 3 tane 5bin serisinden var hepsi mennun...
ben ilk bindiğimde 3 vites olmasına şaşırdım yetersin geldi bana... ama şimdi verseler bi tane hiç itiraz etmem hehe şety*-*

avrupada fendtin hakkini yemeyelim new hollandin kesin onunde ilk iki
fendtle john deeredir\
en azindan hollanda almanya icin gecerlidir\\fransada ise masseyin ezici ustunlugu vardir

bir yerde uretim yeri fabrika yerine bagli
turkiyede masseyle new holland fabrikalarinin olmasi boyledir
bugun john deere kendi fabrikasini turkiyede kursa durum degisir
almanya fransa veya hindistan mali jh ler hindistandan gelenler turulmuyor digerleri pahali

uzun lafin kisasi traktorun cok satilirligi fabrikasinin o ulkede olup olmadigina bagli

Aslında fendt... Ama şöyle bir şey var çiftçinin işine ve parasına hangisi daha uygunsa onu almalıdır ok-*-s

bırakın teknolojiyi ne kadar teknoloji o kadar işşizlik demek tabi bu her alanda deil..

avrupada ne motorlar var hepsi birbirinden üstün jcb,cAt ,styer yani demek istediğim ikisindende üstünlerde var bence :D

JCB.JPG

index.php

posoflu link=topic=5167.msg375246#msg375246 date=1302215239' Alıntı:
yok kardeşim bunlarda tutmaz fendti başka yokmu ;D
yok bim-*s :) bence karizmatik motorlar ve işmakınalarınıda yıllarca gördük ve duyduk.

jcb ve cat i kepçe ve greyder olarak biliyoruz genelde trakörden uzak tutuyoruz güzel makinalar para olsada alsak anlş-*s