Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

Teknelojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

• Kullanılan toplam oy
    15

Ynt: Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

bunlar 50 sektörde hizmet veriyosa fendt 5-10tane ancadır :D ;D belki okadarda yoktur

anayurtlu bizim burası küçük bi yer inanırmısın en çok fendt traktör var burda millet trakkulup sayesinde ismini duymuş ben 5 yaşından beri biliyorum bizim burda çok yaygın ama türkiye genelinde fazla yok kimse bilmiyo nasıl traktör olduğunu fendt in bils-*-

bizim köydede var bitane senin motordan benim arkadaşımda dede yadigarı die satmiyolar öle ahm şahım değil ama güzel motor ama zora hiç gelmiyor :D

bizim ilçe köylerle beraber 7-8 bin nüfüslu bi yer tahminim 25-30 arası fendt 103 . 6-7 tanede 106 fendt var. bizim arazı bayağı bi engebeli fendt iyi ayak uyduruyo araziye . zamanında almancılar getirmiş avrupadan :) bendeki 77 model iyi bakarsan canavar gibi traktör valla stop derdi yok geri kaçırma derdi yok yakıtıda uygun 3 silindirli alk-*s

tEKNOLOJİ OLARAK FENDT AMA COGUMUZ NE FENDİ NEDE O DERECE TEKNOLOJİ JOHN DEERE KULLANDIK KULLANMADAN YORUM YAPMAK YANLIŞ OLUR JD DE KUCUMSENECEK MOTOR DEĞİL FENDE KARSIN JD KULLANMASI COK MARİFER İSTER BAS GAZA GİTSİN OLMAZ ONDA ..

Güçte konforda fent , john deree onun yanın da sönük kalır ki finlndiya malı jd mi yoksa ingiliz malı jd mi orası da önemli fent alman malı almanlarda iyi motor yapmış güç konfor dayanıklılık her zaman fent :D
güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

şarklılı18 link=topic=5167.msg375332#msg375332 date=1302255232' Alıntı:
FENT HER TÜRLÜ KOYAR GEÇER ABİ POLEMİĞE BİLE GİRMEZ JDyle :D
aynen almanlar neyi yapmışta kötü olmuş arabalarını dünya kullanıyor adamlar 1 kere yapıyor

Black.Boyss.37 link=topic=5167.msg375307#msg375307 date=1302249139' Alıntı:
tEKNOLOJİ OLARAK FENDT AMA COGUMUZ NE FENDİ NEDE O DERECE TEKNOLOJİ JOHN DEERE KULLANDIK KULLANMADAN YORUM YAPMAK YANLIŞ OLUR JD DE KUCUMSENECEK MOTOR DEĞİL FENDE KARSIN JD KULLANMASI COK MARİFER İSTER BAS GAZA GİTSİN OLMAZ ONDA ..

katılıyorum