Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

Teknelojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

• Kullanılan toplam oy
    15

Ynt: Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

şu anda jhon deere önde gidiyor.... sitedeki üyelerin oylarına saygı duymak gerekir diye düşünüyorum ...oylama ne zaman bitecek arkadaşlar...

atilla link=topic=5167.msg54413#msg54413 date=1214946442' Alıntı:
şu anda jhon deere önde gidiyor.... sitedeki üyelerin oylarına saygı duymak gerekir diye düşünüyorum ...oylama ne zaman bitecek arkadaşlar...
Abi şuanda belli bi tarih yok ama isterseniz istediğiniz bir tarihte biter...

kangalli_84 link=topic=5167.msg54415#msg54415 date=1214946522' Alıntı:
Abi şuanda belli bi tarih yok ama isterseniz istediğiniz bir tarihte biter...
ne yapalım teknolojide ikinciliğe düştük ... jhon deere yi tebrik ederiz...

Tebirkler, JD ' ye :) Küçük motorlarında; bırak Vario şanzımanı, tam otomatik şanzıman olmayan, süspansiyonu bulunmayan, yüksek hıza çıkamayan, traktör yönetim sistemi olmayan, denge sistemi bulunmayan, yakıt seçme lüksü olan son derece teknolojik bir JD alacağım.

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=5167.msg54428#msg54428 date=1214947473' Alıntı:
Tebirkler, JD ' ye :) Küçük motorlarında; bırak Vario şanzımanı, tam otomatik şanzıman olmayan, süspansiyonu bulunmayan, yüksek hıza çıkamayan, traktör yönetim sistemi olmayan, denge sistemi bulunmayan, yakıt seçme lüksü olan son derece teknolojik bir JD alacağım.
bır fendt ciye yakısmayan sozler (takılıyorum beyler haaaaaaa

ağır abi link=topic=5167.msg54432#msg54432 date=1214947856' Alıntı:
bır fendt ciye yakısmayan sozler (takılıyorum beyler haaaaaaa

Ben Case IH ve Tümosan ' cıyım. :) Fendt ' çi olmayan yoktur, onun dışında bir grup oluşturursak Case IH ve Tümosan fanatiğiyim...

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=5167.msg54434#msg54434 date=1214948094' Alıntı:
Ben Case IH ve Tümosan ' cıyım. :) Fendt ' çi olmayan yoktur, onun dışında bir grup oluşturursak Case IH ve Tümosan fanatiğiyim...
sende su koyverdın olmazkı canım daha yenı yapptırtmıstık forumun tavan ve tabanlarını

ikisi de bişeye ;D zuha-*-s : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( grin-*-s şety*-* grin-*-s şety*-* şety*-* şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa kom*-* ;) benzemiyo

kofalcalimuhammet link=topic=5167.msg54469#msg54469 date=1214990343' Alıntı:
ikisi de bişeye ;D zuha-*-s : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( grin-*-s şety*-* grin-*-s şety*-* şety*-* şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa kom*-* ;) benzemiyo
Tümosan daha güzel herhalde..

hemşerim sen yeni nesil fendt i hiç gördün mü ? lüleburgaz tarım fuarında , görmeni dilerim...

tanımayan bilmeyen için haklı gerçek hak vermek gerekebilir

yenı bır uyelık alayım barıde fendt e oy kullanayım :D :D :D