tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

bilal tıraşçı link=topic=67871.msg771287#msg771287 date=1378402956' Alıntı:
Abi yanlış anlama konu açmana karışamam ama oradaki konuyu daha düzgün mesela feryat falan değilde başka bir şekilde açsaydın da olabilirdi yanlış anlama çatmak için söylemedim...

bilal kardeş bana yanar döner diyince tt6054c nick li üye bende elimde videoları vardı bu yıl bizm köylüler ile dalga geçiyordum sizi yotubede rezil edecem diye ama şakasına diyordum bu i,kisi bana çatınca bende öyle konu başlığı attım yoksa yazdan kalma videolar diye paylaşacaktım onlar sebep oldular yine suç onların

Yanlız yasin söz konusu terbiyesizlik ve sen de tümosan a karşı terbiyesizlik yapmaya devam ediyorsun.. noo*-*-

bilal tıraşçı link=topic=67871.msg771299#msg771299 date=1378403334' Alıntı:
Yanlız yasin söz konusu terbiyesizlik ve sen de tümosan a karşı terbiyesizlik yapmaya devam ediyorsun.. noo*-*-
:)

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliğ

samenewholland link=topic=67871.msg771295#msg771295 date=1378403256' Alıntı:
adamlar akraba birbirlerine ister güler ister sover

bir birine gülmüyorlar biri bana yanar döner diyor diğeride gülüyor....

şerefli1 link=topic=67871.msg771298#msg771298 date=1378403327' Alıntı:
bilal kardeş bana yanar döner diyince tt6054c nick li üye bende elimde videoları vardı bu yıl bizm köylüler ile dalga geçiyordum sizi yotubede rezil edecem diye ama şakasına diyordum bu i,kisi bana çatınca bende öyle konu başlığı attım yoksa yazdan kalma videolar diye paylaşacaktım onlar sebep oldular yine suç onların
Zaten abi senin açtığın konuda masseyciler de bulaşınca sana kaldı orda 265 ci dedi ya yok gözükmeyin flan diye :D

tumosannn link=topic=67871.msg771302#msg771302 date=1378403460' Alıntı:
ne desın karı ol mu desın ?

bundan şüpehinz varsa buyrun gelin zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s
sapına kadar adamız adamlığımız 15 yaşında veledemi kaldı

bilal tıraşçı link=topic=67871.msg771304#msg771304 date=1378403526' Alıntı:
Zaten abi senin açtığın konuda masseyciler de bulaşınca sana kaldı orda 265 ci dedi ya yok gözükmeyin flan diye :D

yok zaten dün gece oldu olay bu konuyu açmadan önce zaten konuyu açtığımda tt6054c nick li üye terbiyesizliği yüzünden engellendi anasının babasının vermediği terbiyeyi almak için geri beslmeye alındı....

şerefli1 link=topic=67871.msg771305#msg771305 date=1378403607' Alıntı:
bundan şüpehinz varsa buyrun gelin zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* güç-*-* çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s çak-*-s
sapına kadar adamız adamlığımız 15 yaşında veledemi kaldı
;D al bak sımdıde guluyorum gulemem mı yani gulmek sucmus gıbı davranıyon zuha-*-s ;D zuha-*-s

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliğ

samenewholland link=topic=67871.msg771295#msg771295 date=1378403256' Alıntı:
adamlar akraba birbirlerine ister güler ister sover
Ne akrabası yaaa akraba falan değilizzz noo*-*- :S

tumosannn link=topic=67871.msg771311#msg771311 date=1378403724' Alıntı:
;D al bak sımdıde guluyorum gulemem mı yani gulmek sucmus gıbı davranıyon zuha-*-s ;D zuha-*-s

insanlara saldırıpda olayları buraya taşımanın bir anlamı yok önce çat sonra gül olmaz.....
içimizdeki içimizde kalacak hepsini dışa vurursak dostumuz kalmaz seninle bir ara iyi anlaşır gibi olduk ama dün ne olduysa geldin çattın yok erkunt bir iyi diyon bir kötü diyon seni anlamakda zorluk çekiyom filan diyon yaa bir eşyanın veya aracın gerecein hiçmi iyi ve kötü yanı olmaz yani adam uçak üretiyor onu bile elkeştiriyor yada ilerde daha üst seviyesini yada başka modelini üretiyor şimdi en iyisini üretseydi o zaman yeni serilere ne gerktiki en iyisi bu diyip yeni hiç bir şey üretmezdi işte traktörde böyle ok-*-s

şerefli1 link=topic=67871.msg771322#msg771322 date=1378404595' Alıntı:
insanlara saldırıpda olayları buraya taşımanın bir anlamı yok önce çat sonra gül olmaz.....
içimizdeki içimizde kalacak hepsini dışa vurursak dostumuz kalmaz seninle bir ara iyi anlaşır gibi olduk ama dün ne olduysa geldin çattın yok erkunt bir iyi diyon bir kötü diyon seni anlamakda zorluk çekiyom filan diyon yaa bir eşyanın veya aracın gerecein hiçmi iyi ve kötü yanı olmaz yani adam uçak üretiyor onu bile elkeştiriyor yada ilerde daha üst seviyesini yada başka modelini üretiyor şimdi en iyisini üretseydi o zaman yeni serilere ne gerktiki en iyisi bu diyip yeni hiç bir şey üretmezdi işte traktörde böyle ok-*-s
MUZAFFER abi cevap verme köpek hırlar hırlar gidermiş...

muzaffer abi bırak hiç takma herkesin traktörü kendine göre en iyisidir . işini görüyosa ne mutlu sana senin para verip te aldıqın aleti kimse kötüleyemez böyle bi hakkı yoktur . traktör senin fanatikliğe qerek yok tümosan nickli abimiz koyu fanatik ama artık bu fanatikli seviyeli bi şekilde yapmalıyız nerdeyse evler yan yana olsa kavqa edilcek yani oraya kadar qidiyo noo*-*- noo*-*- noo*-*-

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizli

şerefli1 link=topic=67871.msg771303#msg771303 date=1378403486' Alıntı:
bir birine gülmüyorlar biri bana yanar döner diyor diğeride gülüyor....
demekli sende dedittirdin kendine iyi başka bişeyler dememiş
tumosannn link=topic=67871.msg771321#msg771321 date=1378404497' Alıntı:
Ne akrabası yaaa akraba falan değilizzz noo*-*- :S
ya deilsinizde akraba gibisiniz
şerefli1 link=topic=67871.msg771310#msg771310 date=1378403713' Alıntı:
yok zaten dün gece oldu olay bu konuyu açmadan önce zaten konuyu açtığımda tt6054c nick li üye terbiyesizliği yüzünden engellendi anasının babasının vermediği terbiyeyi almak için geri beslmeye alındı....
annesi babası hatta bütün ailesinin hayatı hastanelerde geçtiği için aile terbiyesi alamamış olması onun suçu deil heralde

yasindemiralay link=topic=67871.msg771326#msg771326 date=1378404838' Alıntı:
MUZAFFER abi cevap verme köpek hırlar hırlar gidermiş...

;D ;D ;D
b u olmayacak bi hareket ama bunda bişe olmazmış gülünecekmiş öyle diyo kendisi zuha-*-s

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizli

samenewholland link=topic=67871.msg771330#msg771330 date=1378404899' Alıntı:
demekli sende dedittirdin kendine iyi başka bişeyler dememişya deilsinizde akraba gibisinizannesi babası hatta bütün ailesinin hayatı hastanelerde geçtiği için aile terbiyesi alamamış olması onun suçu deil heralde

ben onunla muhattap bile olmadım ....bunu nereden bulupda kendine hak etmiş acaba noo*-*- noo*-*- noo*-*-

annesi babası hastanelerde geçmesi kendine başkalarına hakarett hakkı doğurmuyor aksine bizimle iyi geçinip biraz iyi bişeyler öğrenme yolunu açıyor diyelim burası sanal alem herkese hakaret edersin bişe diyen olmaz kızar geçersin ya gerçek dünyada ne yapacan hep böyle insanlara hakaretmi eden ya birde bir gün pisikolik sorunlu birine rastlarsan ne olacak....o yüzden sanaldada olsa insanlara kırıcı olmayacan....
ben tümosann kırılmasın diye bazen erkuntu bile kötülüyordum tümosan erkuntu madar etti bile dedim ama gel zaman git zaman o dediğimi bana karşı kullandı...

şerefli1 link=topic=67871.msg771322#msg771322 date=1378404595' Alıntı:
ben kımseye saldırmadım ok-*-s :8 sız tt54c ile kavga ettınız bana yıkıyorsun işi

alperen_37 link=topic=67871.msg771329#msg771329 date=1378404874' Alıntı:
muzaffer abi bırak hiç takma herkesin traktörü kendine göre en iyisidir . işini görüyosa ne mutlu sana senin para verip te aldıqın aleti kimse kötüleyemez böyle bi hakkı yoktur . traktör senin fanatikliğe qerek yok tümosan nickli abimiz koyu fanatik ama artık bu fanatikli seviyeli bi şekilde yapmalıyız nerdeyse evler yan yana olsa kavqa edilcek yani oraya kadar qidiyo noo*-*- noo*-*- noo*-*-
kardesım benlık bır olaya yok olaya tt54c ile Serefli1 arasında gecıyor... anlş-*s

BEYLER ADAM HAKLI...TAMAM BAŞINDAN ÜZÜCÜ OLAYLAR GEÇMİŞ AMA BÖYLE ŞEYLER YAPMASI GEREKMİYO...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...