NAİL abi.. ustte abi yazilmamis.. kusura bakma..
Bu telefon yuzunden gozlerim bozulcak sonunda.. suclusu da zetor olcak
---
anti zetorcular hepinizi seviyorum.. cunku muhalefetsiz iktidarın da dadı tuzu yok
Yalancı filan hoş şeyler değil bunlar..
Şimdi çıkıp Yozgata gitsem gel bakalım buraya ne yalanı mı gördünde yalancı diyorsun desem aramızda hoş olmayan münakaşalar geçse daha mı iyi olacak..?
Soruyorum sizlere daha mı iyi olacak.
Beyler sakin olun.isteyen istediği markaya biner alir kullanir.Zetoru sevmeyenler sizlerde damarina basmayin milletin.sevmiyorsaniz gülün geçin tatsizlik cikacak bu gidişle
Beyler sakin olun.isteyen istediği markaya biner alir kullanir.Zetoru sevmeyenler sizlerde damarina basmayin milletin.sevmiyorsaniz gülün geçin tatsizlik cikacak bu gidişle
Biraz fazla olmadı mı bu zetor muhabbeti.. sanki zetor bayisinde oturduk muhabbet ediyoruz. Artık insanlar sıkıldı ne zaman trakkulüp ü açsam zetor. Konu kirliliği ve kalabalığı oluyor. Tamam anlatsın belki hakkaten iyi traktör ve biz kaçırıyoruz fakat bu kadar yoğunluk biraz fazla..Arkadaşlar sakin olalım. Her markanın iyi ve kötü yanları vardır. Abartmaya veya yerin dibine solmaya gerek yok.
Seven kullansın, paylaşsın ama abartmayalım. Herkes Zetor'u sevecek değil. Sevmeyen olabilir ama durduk yere kötülemenin manası da yok.
Benim önerim şu:Biraz fazla olmadı mı bu zetor muhabbeti.. sanki zetor bayisinde oturduk muhabbet ediyoruz. Artık insanlar sıkıldı ne zaman trakkulüp ü açsam zetor. Konu kirliliği ve kalabalığı oluyor. Tamam anlatsın belki hakkaten iyi traktör ve biz kaçırıyoruz fakat bu kadar yoğunluk biraz fazla..
abi bence alıntı vıdeolara kısıtlama getılse güzel olur cunku sürekli alıntı yapılıyor insanlar ondan rahatsızBenim önerim şu:
Paylaşım olsun ama övme işini her şahsın kendisine bırakalım. Konuyu paylaşan aynı zamanda överse bu ters tepki oluşturur.
Fotoğraflara bakalım, videolara bakalım. Öveceğimiz birşey varsa övelim. Yoksa eksiklerini söyleyelim. Çok doğal şeyler bunlar.
Sürekli övme ve kusursuz göstermek bu sitede Fendt'i bile bitirdi. Eskiler bilir.
Tabiki paylaşım olsun ayrıca ben zetor karşıtı falan değilim hatta ilgilendiğim bir marka fakat bütün videoları tek tek bulup burda paylaşmak, zaten çok konu varken hepsini güncel tutmaya çalışmak bu birazda reklama ve pazarlama stratejisine benziyor. Her markadan şahıslar gelip bu düzeyde paylaşım yapsalar nasıl olur? Bence bu kadar fazla olmamalı..Benim önerim şu:
Paylaşım olsun ama övme işini her şahsın kendisine bırakalım. Konuyu paylaşan aynı zamanda överse bu ters tepki oluşturur.
Fotoğraflara bakalım, videolara bakalım. Öveceğimiz birşey varsa övelim. Yoksa eksiklerini söyleyelim. Çok doğal şeyler bunlar.
Sürekli övme ve kusursuz göstermek bu sitede Fendt'i bile bitirdi. Eskiler bilir.