Zetor 90-Gübre İşleri

Ynt: Zetor 90-Gübre İşleri

çok sağolun.. yükleme/serme bazen de motoru olmayana taşıma yapıyoz.. bu iş burda tuttu.. ek iş yapmayı düşünen varsa işte iş..

NH-80 ' nin sahibi arka kepçeyle 2-3 gün uğraşıyormuş normalde.. bizle yarım güne bitti ayrıca tarlada da yaydık yığınları..

her köyde seyirci standart:)

Abi saatlik ne kadara çalışıyorsun özel değilse cevabını bekliyorum gerçekten merak ediyorum bu konuyu.
Seyirciler garip gibi bakmış be alsayıdn traktöre 2 dklık :)

burda römorku ilaveli tepeleme doldurma.. römork başı 20 TL.

ayrıca köy bize yakındı 5 km.. yol ücreti almadık.. uzaklara yani 20 km ve ötesi 50-100 tl alıyoz..

ayrıca tarlada yığınları yaymak ücretsiz bizden:) çok kolay ve kısa sürüyü kepçeyle vurup geçiyoz..

bugün toplam yakıt: 120 tl topla ciro: 490 tl. Allah bereket versin..

Zetor 90 kesinlikle görüntüsüne ve ağırlığına rağmen (5,5-6 ton) yaptığı işe göre az yakıyo.. vatandaşıda kurtarıyo bizi de.. hemen hemen iş yaptığımız herkes kart alıp tekrar çağırcam diyo..

kolay gelsin yaptığınız iş hakkaten insanları büyük bi eziyetten kurtaran büyük bi iş biz hala elle yüklüyoruz

Aygün ATALIK link=topic=77502.msg916560#msg916560 date=1409858458' Alıntı:
kolay gelsin abi. imkanım olsa her gittiğin yerde bi seyircinde ben olurum :)

hemen atla gel yolcu koltuğu boş:)

valla el değil şu geri kepçe bile çoğu dar/çapraz yerde işkence.. ayrıca yaymayı da yapınca bizim iş tuttu.. dediğim gibi ek iş yapılır ve millet de işkenceden kurtulur:)

Kolay gelsin abi bizde sizin gibi gübre isi yapıyoruz taşıma dagıtmasınıda gübre dagitma romorku ile yaptıgımız için bizim tarzımızıda begenen çok.

evet burda da yaygınlaşmaya başladı gübre dağıtma römorkları.. ama başka bişe taşıyamadığı için şimdilik tercih etmedik.. kepçeyle iyi kötü yayıyoz vatandaşın işi görülüyo..

bu tür külfetli-masraflı işlerin kesinlikle piyasaya çalışanlarca hızlı-ucuz yapılması şart.. herkesin tek başına yapması zor..