En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Mustaf-a link=topic=7169.msg214398#msg214398 date=1252871596' Alıntı:
Oraya buraya alakasız mesaj yazıp da mesaj sayısını tavan yaptırmaya çalışanlar burayı daha keşfedememiş anlaşılan. :) Onları buraya yönlendirmek lazım.
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bak bu hiç aklıma gelmemişti bundan sonra burdan msjımı eksik etmem zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kom*-* bn sn sadece topic çoğalsın die yazmıştım uyy-*s

Oraya buraya alakasız mesaj yazıp da mesaj sayısını tavan yaptırmaya çalışanlar burayı daha keşfedememiş anlaşılan. :) Onları buraya yönlendirmek lazım.
;D ;D walla dorusu söluyon abi ;) :D

ozkan723 link=topic=7169.msg214440#msg214440 date=1252876068' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bak bu hiç aklıma gelmemişti bundan sonra burdan msjımı eksik etmem zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kom*-* bn sn sadece topic çoğalsın die yazmıştım uyy-*s
tabi bea buraya da yaz cnm boş durmayın ;)

biz de buraya yazıyoz çok ama....bizimde mesaj sayısı arttırma çabasında olduğumuz düşünülmez inşallah :D

ha bu arada bi galatasaraylı olarak tüm beşiktaşlılara geçmiş olsun diyorum....nazar etmeyin ne olur çalışın sizin de olur :D

nforcer link=topic=7169.msg214604#msg214604 date=1252953807' Alıntı:
ha bu arada bi galatasaraylı olarak tüm beşiktaşlılara geçmiş olsun diyorum....nazar etmeyin ne olur çalışın sizin de olur :D
Saol aga bende bjklyim ;) ama biraz çakma fazla fanatik değilim :D

yaw arkadaşlar tamı tamına 1 hafta aralaksız yağmur yağdı ay çiçekleri mahvolmuş tabi biz ekmediğimiz için şanslıyız

yav bu rekoru kırmayada çok az kalmış ha gayret çalıştıralım çeneleri olmuyor susmakla

süper resimler ve videolar var enterin bile resimleri var çok hoşuma gitti bu site demekki bizim kulüp gibi başkalarınında kulüpleri varmış

nforcer link=topic=7169.msg214630#msg214630 date=1252957261' Alıntı:
yazın arkadailar yazın..bure yazmassanızdahada yprum yamayın :D

haklısın ismail abi hay kahrolasıca çenem üye olduğumdan beri görüdüm ama yaz mazdım kısmet bu akşamaymış cesaretimi topladım ve ateş başladı kurtulamazsınız artık

aldığım yanlış bir bilgiye göre rus hekırlarla koreli hekırlar msn de çok küfürleşmişler ondan olmuş ..... araya bunları barıştırmak için etiyopyalı hekırlarda girmiş derken msn kaldırmamış bu yükü ....

bence bu mustafanın işi ... baktı sitesinde rekor kırılmayacak hemen msn lerimizi kilitledi .... sırf biz burda yazalımda rekor kırılsın diye ... yemezler bu numaraları mustafa .....

okkangal link=topic=7169.msg214670#msg214670 date=1252963189' Alıntı:
aldığım yanlış bir bilgiye göre rus hekırlarla koreli hekırlar msn de çok küfürleşmişler ondan olmuş ..... araya bunları barıştırmak için etiyopyalı hekırlarda girmiş derken msn kaldırmamış bu yükü ....
Yaa bu msn bu kadarmı girer insanın günlük hayatına...? Şu an kendimi askere alınmış gibi hissettim valla..:D