En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

mustafa sana sesleniyorum ... hemen msn lerimizi aç .... eğer 32.5 saniye içerisinde açmazsan bende trakkulubün yeni mesajları göster linkini silerim ... oda olmazsa gelir sizin köye steyr in kuyruk mili vitesini kırarım ... koltuğunada raptiye koyarım ....

okkangal link=topic=7169.msg214678#msg214678 date=1252963532' Alıntı:
mustafa sana sesleniyorum ... hemen msn lerimizi aç .... eğer 32.5 saniye içerisinde açmazsan bende trakkulubün yeni mesajları göster linkini silerim ... oda olmazsa gelir sizin köye steyr in kuyruk mili vitesini kırarım ... koltuğunada raptiye koyarım ....
zuha-*-s yav adam bu akşam siteye bi defa uğradı...:D ortalıkta ne msn kalmış ne face..

tüm site halkının adına seni esefle kınıyoruz mustafa ... neden msn yi bozdun ... ithal bir şey msn .. parçası bulunmaz ustası bulunmaz ... aha şimdi araki bulasın .... ayıptır bu kadar insana ....

site muhtarı ağır abi .... nedir bu sitenin mustafadan çektiği ... lütfen sende site halkının feryadına kulak ver ..... adam msn yi bozmuş sesin soluğun çıkmıyor ....

Biz bu sitenin sessiz çoğunluğu olarak; sohbet odası isitiyoruz..Bak gideriz başka sitelere haberiniz olsun..

trakkulup admini mustafa sitede diktatörlük yapıyor ... msn yi kapattı .... yakında tüm iletişim yollarını sabote edecek ... tüm ülke halkını kendi sitesi üzerinden hebrleşmeye mecbur bırakacak .... yarattığı bu dikta rejiminde herkese rütbeler veriyor ... görevler veriyor ... mustafa diktası artık tehlikeli boyutlara ulaşmıştır ... sanırım zückenberg in facebooku ile savaş hazırlığında ... mustafa trakulup halkını bu anlamsız maceraya atmana izin vermeyecem ....

okkangal link=topic=7169.msg214701#msg214701 date=1252964610' Alıntı:
trakkulup admini mustafa sitede diktatörlük yapıyor ... msn yi kapattı .... yakında tüm iletişim yollarını sabote edecek ... tüm ülke halkını kendi sitesi üzerinden hebrleşmeye mecbur bırakacak .... yarattığı bu dikta rejiminde herkese rütbeler veriyor ... görevler veriyor ... mustafa diktası artık tehlikeli boyutlara ulaşmıştır ... sanırım zückenberg in facebooku ile savaş hazırlığında ... mustafa trakulup halkını bu anlamsız maceraya atmana izin vermeyecem ....
Peşindeyiz..Okay Kangal..bu zorlu mücadelende seni yalnız bırakmıyacak Trakkulüp İnsanları...

mustafa dünyayı trakkulup ile ele geçiremezsin ..... kendine gel .... tüm diktatörler gibi sende kendi gazına gelip dünyayı anlamsız felaketlere boğma ....

işte bir diktatör daha emellerine ulaşamadan devrildi .... tüm site halkına sesleniyorum MSN açıldı ... mustafa devrildi .... bu günü MSN nin mustafadan kurtulma günü olarak bayram ilan ediyorum ....

Mustafanın siz yoldaşlarıma oynadığı msn oyununundan yeni haberdar olmaktan üzüntü duyuyorum,ancak emekçilerin sonunda haklarını söke söke almalarından da büyük mutluluk duyuyorum diye düşünüyorum

oturduğunuz yer Cennet köşkü, gezdiğiniz yer Cennet bahçesi, gönlünüz açık dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun....
........ismail.........

nforcer link=topic=7169.msg214806#msg214806 date=1253031615' Alıntı:
oturduğunuz yer Cennet köşkü, gezdiğiniz yer Cennet bahçesi, gönlünüz açık dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun....
........ismail.........
amin kardeşim seninde mubarek olsun ;) ve diğer tüm arkadaşlarımın..