En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

enter link=topic=7169.msg215550#msg215550 date=1253269250' Alıntı:
önerin için saol semih abi ama biz alışmışız abi böyle 3-4 lira yaptımı civar köydeki çitfçiler hemen 30-40 dölüm ekiyorlar içindende çıkamıyorlar abi kolay iş değil ve birden çok ekiyorlar birde kaşıntısı üstüne kar kalıyor birkere ektik pişmen olduk hatır hatır kaşıdık diyenleri çok duydum
anladım kaşıntı işi zor :D

enter link=topic=7169.msg215551#msg215551 date=1253269370' Alıntı:
sezonluk iş bu abi martın or talarında ekiliyor 5 -6 ayda temiz aynı mısır gibi zaten semih abi ilk çıkışı tıpa tıp mısır gibi iyi bilmeyen biri mısırla karıştırır fotoğraf çekmeyi ve sizlerle paylaşmayı çok istiyorum ama malesef olmuyorabi foto makinası yokk işallah ilerleyen yıllarda alırsam sizlere paylaşırım süpürge resimlerini
ben biliyom nasıl bişy oldugunu biz ona benzer bişey ekiyoruz ama ineklere yedirmek için Sorgum adında ;) ona benziyor oda :D

arkadaşlar size babamın maceralarını anlatayım

şimdi arkadaşlar babam eskiden kömürcülük yaparmış bizim enterle kömür çekermiş 2 tekerlekle damperli arabayla

ve bayağıda yağmur yağmış 2 gün 2 gece hiç durmadan o zamanlar asfalt pek yaygın değilmiş yollar toprakmış

yağmur yağıyor diye beklediği bir köydeymiş yağmur dinince yola çıkmış birde o tastopçu almış yanına adam imammış

yolda bayağı bir çamur olmuş motor bata çıka ilerliyormuş derken 100-200 metrelik dik bir bayıra gelmişler bayırdan sonra asfalt varmış otobana çıkıyormuş

bizim araba şaseye kadar batmış çamura tekerleler gömülüş araba resmen o turmuş tabi 5 ton yük var diyo